Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 26 577
  • 1 552
  •   3
Отговори
# 1 470
BasilA, шапка долу за дръпната черта с обективно и отсечено мнение. От няколко страници те чета. Стискам ти ръката.

И забелязвам как има някои персони тук, които не коментират липсата на уважение и доверие, а винаги само темата с парите. Алчни ли сте? Или завист изпитвате? Като имам - давам.

Ирис, остави портмонето на жена му и се опитай да сметнеш 8500лв как се харчат за битови условия? Ноу уей. След като за това ни пързаля, се питам кое в разказа му е вярно?
Много, много съмнително
Ти ме направи по-богат. Не съм казвал, че взимам 8500. Казах близко до 5-цифри. Това е и 7 и 8 и 9 и 10 хиляди.

Сега сметни лесна сметка: 2500 + 2500 капаро, примерно, за някакви услуги, стават 5. После сложи още 1500 за сметки/ипотека - 7500. Стил ноу уей, ю тинк?

Накрая ще отида да направя една операция за смяна на пола и да търся някой баламурник да ми плаща всичко пък аз ще спестявам по 7-8-9к на месец Joy

# 1 471
Получаваш почти 10 000 лв и след като си изхарчил 2500 лв ти е свършила цялата заплата? А спестявания, нещо? И не че си длъжен да се ошушкваш за всичко, но на касата ли реши, че трябва да кажеш на жена си, че вече е неин ред и да се "сеща малко" и тя да дава?

Грозно, много грозно отношение.

Ако беше пред мен на живо, сигурно щях да те напсувам след такова изказване. Не че тук не мога, но възпитанието ме спира. Ами сватбата дето капарирам, точно в тия месеци хвърчаха капарота, нея пропуснах да я кажа. И там хвърчаха пари. Близо 80% съм я платил аз, с помощ от другата страна.

Както виждаш, съм написала, че не си длъжен да плащаш всичко и да се ошушкваш, но си е било в реда на нещата да проведеш предварителен разговор за това, че парите са ти на привършване. Това така разказано прилича на демонстрация към нея в стил "ето сега да видим като имаш пари за апартамент дали имаш и за други неща".

Извинявай, ако съм била по-рязка към теб, но наистина ми се видя малко като отмъщение към нея и като цяло грозна постъпка.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 15:34 от Delta_12

# 1 472
Заплатата ми е почти 5-цифрена, парите не са ми проблем. И наем бих платил, но просто като няма смисъл на този етап, не виждам нуждата да се харчат неоправдано средства.

Оттук дойде информацията за заплатата, че преди няколко страници някой попита откъде е тази информация, и дали някой не си я е измислил.

И забелязвам как има някои персони тук, които не коментират липсата на уважение и доверие, а винаги само темата с парите. Алчни ли сте? Или завист изпитвате? Като имам - давам.

Smiley Абе имаш, имаш, ама... не личи.
Повярвай, никой тук не ти завижда. Нито на теб, нито на жена ти. То не че има и за какво Smiley

# 1 473
Както виждаш, съм написала, че не си длъжен да плащаш всичко и да се ошушкваш, но си е било в реда на нещата да проведеш предварителен разговор за това, че парите са ти на привършване. Това така разказано прилича на демонстрация към нея в стил "ето сега да видим като имаш пари за апартамент дали имаш и за други неща".

Извинявай, ако съм била по-рязка към теб, но наистина ми се видя малко като отмъщение към нея и като цяло грозна постъпка.
Не помня конкретно, но познавайки себе си, съм дал знаци, че този момент ще настъпи. Пък и да не е така - кой каза, че всичко трябва само аз да плащам? Е... един път и тя, така от усет, малко от срам, от неудобно. Пък аз така и така се натискам да плащам. Винаги ще съм покрил повечето. Няма да я оставя тя да ми плаща на мен, не е мъжко. И 1000 лв. да взимах, не 6-7-8 или повече.

Пак почва към плащане да се говори, вместо за емоции, уважение и доверие. Не ме интересуват парите. Като поискам пари от жената, значи да ме подкрепи и значи да не иска всичко аз да покривам. Да се сеща и тя от време на време. Мисля, че така е ок. Пък после пак аз ще плаща,, както казах по-горе.

Ако ме интересуваха, щеше да ми е готов апартамента, вместо да съм раздавал на тая и оная.

# 1 474
E, човек не се ли направи на богат и ларж в бг мама, къде другаде. Във фб всички го познават, не е така удобно, затова - тук.

# 1 475
  • Далечният изток
Таис, ти в стремежа си да защитаваш автора, вече съвсем огромни глупости взе да пишеш.
Той вече си има адвокат, спокойно.

Тая-та и оная-та е жена ти бе, алооо....
Говорих за уважение вече - коментар 0.

# 1 476
  • София
Задръжте си личните квалификации за глупости и нам кво.
Една тема има, в която можем да дискутираме спокойно, не се насъсквайте.

# 1 477
  • Далечният изток
Държа, държа, колко да държа...
Я да видим - завиждаме на жена му, за тоя левент прекрасен, богат, добър...
И никой тук имот не е купувал и не може да купи, да.
И половината мразим мъжете си.
И много ни харесва, че са му били шамари. Даже ни е голям кеф...

Е това ако не са глупости...

# 1 478
Тая-та и оная-та е жена ти бе, алооо....
Говорих за уважение вече - коментар 0.
Аз вече жена нямам. Имам само на хартия, но и това ще се промени скоро. За един насилник, нищо по-уважително не мога да кажа от "тая и оная".

# 1 479
Е нали уважението се заслужавало. Или само той трябва да заслужи това на жена си (и на майка и), а да раздава своето по презумпция.

# 1 480
Това казвам, повтарям вече многократно: уважавам, но искам мен да ме уважават.

# 1 481
Аз влизам в СО само да помечтая за тукашните левенти, еталоните на бг мамата за мъже Grinning Единият изхарчил 2 500 лв. и заплатата му приключила, другият ушит с бързи кредити и просрочия, трети нареден на опашката за намаления в Кауфланд и прави сметки колко пари ще вади бъдещата му жена, четтвърти, пети...

# 1 482
  • София
Значи авторът много се раздава, чети прави и поискани и непоискани неща, и очаква другите да са му длъжни за тях. Взима голяма заплата, но решава да я изхарчи всичката предварително, и после е в ступор, че жена му не реагира добре, че е хваната неподготвена от тази идиотия. И със същата тази голяма заплата, няма нищо заделено, а буквално на касата се сеща да извести жена си да развърже кесията (грозно действие и грозна реакция към съфорумката, която съвсем резонно го отбеляза). Тъщата трябва да му казва как да си разпределят бюджета, щото той сам не се сеща, ама иначе лоша. Даже не мисля, че е скъперник, мисля че е тотално неадекватен, със сума още по-неадекватни и неизказани очаквания. Жената не знам каква е и колко близо е до образа, който описва той, но разводът наистина изглежда като щастлив край на този абсурден цирк.

# 1 483
  • Далечният изток
Тя е тая и оная още откакто си се оженил за нея, не от сега...
После уважение искал.

# 1 484
Като мине разводът, ще разпиша някои неща тук. Тогава може би ще ме разберете по-добре. За сега, искам само малко доверие.

Общи условия

Активация на акаунт