Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 28 609
  • 1 621
  •   7
Отговори
# 1 605
  • France
Неин е бил избора, защо да я съжаляваме.
В това всички сме съгласни Simple Smile

Но както каза Емма, да не загряваме излишно, защото казусът е фейк

# 1 606
Неин е бил избора, защо да я съжаляваме.
В това всички сме съгласни Simple Smile

Но както каза Емма, да не загряваме излишно, защото казусът е фейк

Фейк, фейк, ама навъртя 107 страници и 1600 мнения Smiley
Някои така се вживяха, сякаш им е в къщата Smiley

# 1 607
  • София
Хич и не се вживявам, ама подобно нещо се развива пред очите ми. Със сигурност авторът не е моя познат, ама същите тъпотии гледам. И дори и да е съвсем реален, се опитвам да му обясня, че вината не е само в мама и щерка, а и в самия него.

Защо казвам, че и парите са отношение. 22-ро число е към края на месеца, той свършил парите, а тя? Нейните са по-малко, тоест е логично и те да са свършили. За мен такова поставяне пред свършен факт и пред заплата, на касата в магазина е неуважение, съжалявам. Ако още от вкъщи ми каже половинът, че сме поизхарчили запасите и се налага да направим по-скоромен пазар, че искаме да видим кой какво има останало и да се нагодим - ОК. Да, може да се случи и ще измислим какво да се прави. Така де, в края на месеца, когато вероятно и аз съм на червено, да се очаква да се сетя на касата ми е малко... нали.

Вратичката. За да се викне чичото - аз поне не мога да си представя колко пъти е повторено. Той каза, че са ходили на екскурзия и там каквото, заради нейни неща се е забавил. Ама той е хоум офис, дето се вика в обедната ще я направи ако наистина е важно, това е отношение. Ще дам пример - като бяхме с моя съпруг в процес на свалки и гаджосване, аз му звъннах, че ще се забарвя за една среща, защото ми е гръмнал сешоара, а на майка ми е по-маломощен и ще ми трябва повече време да се изсуша. Той каза да му го донеса. На другата сутрин, в 9 сутринта ми го донесе поправен, без да съм го искала, макар че се прибрахме след 22 часа. Ето, това е отношение, което показва, че му е важно. Сега се надявам, че ме разбирате.

А къртенето в град 1, е чиста демонстрация, защото да се покажем как може спокойно и с усмивка да се прави ремонт. Отново е отношение, защото подсъзнателно иса да внуши, че аз не се справям с ремонта на моя апартамент и имам нуждата от показано, ако и да не му искам ни пари ни нищо.

Моят познат и той така - обяснява колко е добър и недооценен. Ама не е баш... ама той така си мисли и вярва и прави грешка след грешка.

# 1 608
Що ли си мисля, че авторът вече се е прибрал при госпожата...

# 1 609

Изобщо няма да се изненадам. Повечето такива теми не завършват никога с развод. Изпусна парата и сега сигурно си гукат в апартамента, а тъщата им прави бюджета за следващият месец, за да не викат на автора пак "умри куче".

# 1 610

Аз изобщо не вярвам да се развеждат..

# 1 611

Изобщо няма да се изненадам. Повечето такива теми не завършват никога с развод. Изпусна парата и сега сигурно си гукат в апартамента, а тъщата им прави бюджета за следващият месец, за да не викат на автора пак "умри куче".
🤣 падам, но и аз мисля същото...

# 1 612

Тц. Не съм я виждал от уикенда, в който ме напсува. Чувствам се по-добре.

# 1 613
Спокойно, няма такъв реален казус Simple Smile
Иначе в реала мъжете, които търсят жена за превъзпитание, никога не налитат на амбициозни моми със здрава връзка с родители и реалност. Те търсят такива с ниско самочувствие, които си мрат да се доказват и се правят на маймуни заради едно "браво, ти си мъжко момиче". Издиша сценарият, по много точки, нищо, че някои се писаха очевидци на боя.
И
Не ми се иска да споделям лични неща, но бившия ми на 37 години, а аз на 24 години и двамата с адекватно образование, но аз бях тепърва развиваща се кариерно.
Та няколко дни след сватбата чух следното: " - Аз  съм по - голям и по - умен, с изграден характер. Ако някой ще се променя - това ще си ти и трябва да ме слушаш..."
Абе оуууу, баща ми не ми е говорил така!
Е, не му казах така, а трябваше.
Агонията на един предизвестен развод продължи седемнадесет години само заради моето търпение или по - скоро извисяване над нещата, уж.

# 1 614
  • Out of the Mix
Ако по-зрелият партньор, мъжът не се декларира, покаже с поведение, действия и отношение, че е авторитет, няма как "малката, но сладката" да го възприеме, като такъв. Оттам и проблемите.

Особено пък, ако е надувка и глезана на мама и тати, още повече.

Не е до професия, пари, власт, влияние, колкото и да са "афродизиак" и магнит за голямата част от жените.
Там има други "отклонения".

Наскоро с приятел си трампихме колите.
Аз съм практичен човек и не обичам да парадирам, живея скромно.
Той кара чернилка джипара с брутален мотор, мутренска, "респектираща" кола.
Моментът, в който се качих, ден, два разцъках, се отвори друг свят, видях пошлост, натегачество, слагачество и всякакви глупости на самопредлагане. Не, че търся, имам си, от каквото имам нужда.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 08:30 от Revoker

# 1 615
Иначе в реала мъжете, които търсят жена за превъзпитание, никога не налитат на амбициозни моми със здрава връзка с родители и реалност. Те търсят такива с ниско самочувствие, които си мрат да се доказват и се правят на маймуни заради едно "браво, ти си мъжко момиче". Издиша сценарият, по много точки, нищо, че някои се писаха очевидци на боя.
И
Не ми се иска да споделям лични неща, но бившия ми на 37 години, а аз на 24 години и двамата с адекватно образование, но аз бях тепърва развиваща се кариерно.
Скрит текст:
Та няколко дни след сватбата чух следното: " - Аз  съм по - голям и по - умен, с изграден характер. Ако някой ще се променя - това ще си ти и трябва да ме слушаш..."
Агонията на един предизвестен развод продължи седемнадесет години само заради моето търпение или по - скоро извисяване над нещата, уж.

Не е до образование, нали това казвам.
И аз имам примери за високообразовани, реализирани, и от двата пола, които не успяват да влязат в друго освен дисфункционални връзки, с десетилетия. За необразовани също. Образованието дава достъп до различна среда, до социалния асансьор, дава перспективи и т.н., но от човека зависи как ще използва тези възможности.

# 1 616
И

То и тука развода е бил предизвестен (ако въобще се случи).
Много му се е искало на автора да й стъпи на врата, ама добре че майка й се е намесила.
Представям си с две малки деца как един такъв й изтърсва, че в края на месеца е без пари защото не си е правил сметката.
Бас държа, че и следващата жена ще е "меркантилна кучка" защото едва ли някоя друга ще се навие да му плаща половината масраф с 1500 лева заплата.

# 1 617
  • France
Наистина съжалявам за времето, което си прекарала с този. Има една порода мъже, които съвсем съзнателно си търсят по-млади момичета за да ги оформят по свой образ и подобие. А то образът и подобието им са жалки и смотани. Един истински зрял мъж никога няма и да си помисли подобно нещо. Напротив, ще направи всичко възможно за да половинката му да живее добре. Нещо, което в казуса липсва тотално

# 1 618
Цитат
Още преди време няколко пъти ми беше казала "мисля, че трябва да се разделим". И аз се разплаквам, поне първите 2-3. После казва: аз го казвам от любов и искам да идваш при мен, а не да си тръгваш. Като ти кажа "махай се" значи че трябва да дойдеш.
Скрит текст:
Няколко пъти се случи после, да кажем 10-тина. Първият бях готов да си тръгна, макар и насълзен. Още го помня. Обърнах се и тръгнах да си заминавам. Спря ме и каза: "ела, ела, аз като ти казвам така значи че искам да дойдеш". WTF?Според мен е попадала на кофти мъже, които са ѝ изневерявали емоционално и иска да усети вече "истинската любов" от мен и дори да ми крещи да се разделяме, аз пак да се връщам. Както и правих доста пъти. Веднъж, още в началото, бях заспал на дивана в моя апартамент, тя ме търсила по телефона и като не бях вдигнал, ми беше написала нещо от сорта на "като ще ми въртиш такива игрички, разделяме се". И пак имаше размяна на думи. Реших, че е била наранявана и затова исках да ѝ покажа, че съм сериозен. Такова поведение вече автоматично е червена лампа, щом го видя. Придобих го като опит, другият път ще знам.
Като ти кажа "махай се", значи трябва да дойдеш.
Не знам, не знам...

# 1 619
Жена му звучи като някаква драма куийн, ама от най-лошите. И с някакви нарцистични прояви. Той реве, тя му казва като ти кажа скачай - ще скачаш. За половината неща хич не му вярвам, мисля, че силно преувеличава, но това няма как човек да си го измисли, ако не е бил свидетел.

В ранните 20 мой приятел от квартала имаше приятелка няколко години. Тя беше същата истеричка. Била съм свидетел на скандал от нищото, виждала съм как го пляска зад врата, защото бил погледнал сервитьорката по-така, като го блокирала, що не дошъл до тях да й тропа на вратата, много бързо се отказвал. И тя беше мамина, родителите й му правеха интервенции (засади) що така й казал, какво й написал в чата, що не я завел на море… Направо го побърка. Той не е лошо момче, но също е циция. Накрая тя тръгна с негов приятел зад гърба му и го заряза.

Общи условия

Активация на акаунт