Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 37 767
  • 1 912
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Далечният изток
И той нали?
Понеже темата е за него.
Заслужава си съдбата, да.
Дано го проумее!

# 1 711
Вземете си налейте чаша вино ,по лесно ще преглъщате злобата , която е във вас!

Пък после се обърнете , вижте в какъв батак живеете и ...да всеки си си заслужава съдбата!

И автора, и аз и вие
мммм.... аз повече от седмица не бях близнал, ама мисля да си сипя вече... Да си погледна малко и моя батак и да се приспя. Animal Pig че нали си разбих апартамента, за да стане "топъл", после дето имаше "умри, куче!" та стана батак и тук.

И за да не е спам, ще кажа, че не съм от хората дето се хранят с енергия и предпочитам по позитивен начин да разговарям.

# 1 712
  • France
Видяхме Joy

# 1 713
  • Далечният изток
Ама ти не разговаряш по позитивен начин!
Ти представяш ли си колко хора дразниш с глупостите ти, хора, които даже не те познават, само от това, което пишеш да дразниш, м?!
Ти си експерт дразнител, човече. Аз например такъв като теб не мога да понеса 1 ден, камо ли да се омъжа за такъв и да живеем с години... Абсурд.

# 1 714
  • Пловдив
Ти представяш ли си колко хора дразниш с глупостите ти, хора, които даже не те познават, само от това, което пишеш на дразниш, м?!
Ти си експерт дразнител, човече. Аз например такъв като теб не мога да понеса 1 ден, камо ли да се омъжа за такъв и да живеем с години... Абсурд.

Минава ли ти през акъла , колко е набрал,  в какъв шок е в момента. Как осъзнава някакви неща , колко го е яд на себе си ,че е стигнал дотук, Как е игнорирал 1000 червени  лампи , колко шанса е дал и за какво да е разведен накрая ......

Добре, че ти (вие) сте по умни та не се налага да живее по 100 години в тормоз , а още като ви кажат нещо и си тръгвате.

Добре ,че.е анонимния форум та да сте смели😄😄
То пък бива тъпотия , ама в тая тема се .....

# 1 715
Братле, сипи си.
Че си се отървал от тая бамбина.
И си гледай живота.
Спри да се обясняваш.
Успех.

# 1 716
  • Далечният изток
Ти представяш ли си колко хора дразниш с глупостите ти, хора, които даже не те познават, само от това, което пишеш на дразниш, м?!

Минава ли ти през акъла , колко е набрал,  в какъв шок е в момента. Как осъзнава някакви неща , колко го е яд на себе си ,че е стигнал дотук, Как е игнорирал 1000 червени  лампи , колко шанса е дал и за какво да е разведен накрая ......

Добре, че ти (вие) сте по умни та не се налага да живее по 100 години в тормоз , а още като ви кажат нещо и си тръгвате.

Добре ,че.е анонимния форум та да сте смели😄😄
Пиленце, аз писах, че съм живяла 30 години с човек, който два пъти ме е бил. Психическото насилие отделно. Напротив, винаги съм твърдяла, че съм била много глупава, но бях и зависима, финансово и каквото се сетиш.
Нали вече писах, че за разлика от имотния автор с апартамента и 5-цифрената заплата, аз нямах нищо и нямаше как да си тръгна?!
Него какво го е спирало и що е търпял?
Глупав ли е по твоята логика?!
Не ми отговаряй.

# 1 717
Тъкмо ще сравни колко по- зле има И от жена му в един анонимен форум.
За мен е полезно да отговаря. Особено как тъничко подхлъзва за грешки - изпуснах телефон, успах се. Браво на автора, поддържа си темата блестящо.

# 1 718
  • France
Така е. Използва всички кодове от добрите пързалки и го прави кресчендо. За мен това не му/ù е първи опит

# 1 719
  • Пловдив
Ооо не, ще ти отговоря

Защото тоз бунак не е осъзнавал в какво живее. Защото уж всичко му е наред а нещо отвътре го раздира. Защото освен финансовата.....има още 1000 зависимости и от тях ако си мислиш ,че е лесно да се откъснеш .....просто темата може да спре.

Защото не е искал да се откаже , защото се е надавал ....

Видя ли му предното мнение дето хвърляше линкове за насилието.....той се учи , сега разбира в какво е живял. И само късмета му го измъкна от това преди да е станало още по зле

# 1 720
Авторе, дори в последният си пост показваш, че имаш невероятен комплекс и винаги се изкарваш жертвата. Повтори многократно как те е обидила съпругата ти, а ти колко си добър и щедър, явно търсиш съчувствие, но не е това начина да го получиш. Имаш и жестока нужда да се доказваш. Помисли над тези неща, вместо да се заяждаш със съфорумките, защото не ти изнасят отговорите им, които са доста обективни за разлика от твоята гледна точка.

# 1 721
Хич даже не са обективни.
Точно субективни са.
Всеки рипа дето него го стяга.

# 1 722
  • Далечният изток
Ооо не, ще ти отговоря

Защото тоз бунак не е осъзнавал в какво живее. Защото уж всичко му е наред а нещо отвътре го раздира. Защото освен финансовата.....има още 1000 зависимости и от тях ако си мислиш ,че е лесно да се откъснеш .....просто темата може да спре.
Е какво ми отговори Joy
Нещо, дето не го виждаме ли?
Вече ти го писах - спри да проектираш. Определено не си правиш добра услуга.

# 1 723
Всеки има право на мнение и лично за мен на повечето мненията са обективни, защото му изчетоха всичките фермани и той сам показва какъв човек е (а не какъв се опитва да се изкара).
Няма да му навреди да се погледне отстрани, надали е безгрешен за какъвто очевидно се има. Simple Smile

# 1 724
  • Пловдив
Ооо не, ще ти отговоря

Е какво ми отговори Joy
Нещо, дето не го виждаме ли?
Вече ти го писах - спри да проектираш. Определено не си правиш добра услуга.

Наистина е жалко да отговарям на жена с претенции......какво го е спряло. Но толкова...

Нали това ти беше въпроса.....Какво го е спирало да си тръгне.

Еми ще ти обясним....явно не си научила

Общи условия

Активация на акаунт