Любители на кучета - 155

• 6 626
  • 240
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Мислих, мислих, ама не измислих пост за Нейо. Есе пак ще го назначите, надявам се, пък ще се помотва, колкото да избута деня. 😆

Може ли и аз с пожарникарите на календар? 🤣
Аз измислих: Нейко ще е агитка и ще надува вувузела - той има опит с Барса. Същото е:"Я, малко вляво копни! ЕЙ, ти, рошавия, подай лопатата! Стига си ходил по терена като на разходка, затичай се да изхвърлиш кофата!"

# 61
Нашата диванна принцеса ще чака обектът да бъде завършен, че  да се нанесе наготово.

Днес не и е ден - има разтройство( явно се е черпила нещо навън) и я водих на вет, че от сутринта си хапе крака и лапата е цялата червена - гъбички. Та ще се лекува няколко дни.

# 62
  • Dublin
Ако търсите мажоретка за бригадата, Попи да подава документи, много е добра да търчи развълнувано около всички и да върти ентусиазирано дупе и опашка..

Днес бяхме на дълга разходка в един от любимите паркове, ходехме там почти севки ьен преди да се преместим, та Попи си видя старите другарчета и се размаза от кеф..Разбира се, сега спи на дивана..

# 63
  • Враца
А, Вачко?

# 64
  • Бургас
Е ти не прочете ли за Вачко?
Той ще води бригадата на обяд, като вещ по кръчмите Simple Smile

# 65
  • Sofia
Ох, ще умра! Откъде ви идват такива идеи!

# 66
Ха-ха...., то май не останаха позиции, ама ако все пак е свободен строителния надзор, принцеса Гинче ще се прежали да го поеме! Тя, най- обича да седи, да наблюдава и да облайва, де що мърда...Ако трябва, за авторитет и костюм ще й купим ( че само фриволни рокли и спортни одежди ни се намират).
Иланг, по повод лаенето на Арда, да ти кажа, че ние сме същия модел, ама поне сме случили( или по-скоро сме си избрали) търпящи на шум съседи..., че освен, че от тоя модел кучета на всеки етаж( 3 от 3), сме пълни и с репетиращи музиканти и певици! Но рецепта, как да се накара куче( нервак) да не лае- нямам!
За Саско стискам палци да не е ял много боклуци, макар че то никак не е трудно да се намерят по нашите ширини( виж, тук така крещя, че Гинче не помисля даже да помисли да яде каквото и да е навън)!

# 67
За всички има позиции! Кат свършат комшиите с оградата ще идем до плажа да сА напием и наядем! Grinning

# 68
  • Варна
Моята дупла ви я натирвам за отговорник разрешаване на спорове. Много е миролюбива и не понася караници, сдобрява с близане ту единия, ту - другия. И за отговорник по безопасността по време на работа става. ММ отскоро е на такава позиция и някои дни работи от вкъщи с Изито в краката му - все ще е научила нещо от занаята.

# 69
За всички има позиции! Кат свършат комшиите с оградата ще идем до плажа да сА напием и наядем! Grinning
Аа, Тайра може там да се включи. За другото не ви трябва 🤣🤣🤣

# 70
  • Пловдив
Реа, и ний шА додем за яденето и пийенето. И за спането на нови матраци ако може.
Започнах по интензивно обучение на Арда. Седни, легни, стани, горе, до мен... 1000 пъти. Забравила съм как беше. Ама тя като гледа Саско бързо схваща. Лошото е, че като него е с характер. Не е създадена да служи, а да прави на маймуни хората си.

# 71
  • Варна
Ох, прекрасни сте, каква раздумка си направихме Gift Heart Има място за всички под шапитото, нали в един цирк играем... Сега се сетих и за Съни - Берга и Рая са по дупките за бетонните стъпки, а Сънчето ще е за траншеите на основите, че нали и под оградата беше прокопала Stuck Out Tongue
Тук сте, в бригада "Копаем дупки всякакви, хамали без повикване" SatisfiedSatisfiedSatisfied
После дружна черпня тип "Носят ме мамо, влачат ме", защото някои ще подтичват, но Буренцето ще си е изморена от толкова контрол по обекта. Ще я направим ехнята на плажа на Кабакум, че Берга да ни е гид, а Марешки после да ни излекува с медикаменти Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 72
Ох, прекрасни сте, каква раздумка си направихме Gift Heart Има място за всички под шапитото, нали в един цирк играем... Сега се сетих и за Съни - Берга и Рая са по дупките за бетонните стъпки, а Сънчето ще е за траншеите на основите, че нали и под оградата беше прокопала Stuck Out Tongue
Тук сте, в бригада "Копаем дупки всякакви, хамали без повикване" SatisfiedSatisfiedSatisfied
После дружна черпня тип "Носят ме мамо, влачат ме", защото някои ще подтичват, но Буренцето ще си е изморена от толкова контрол по обекта. Ще я направим ехнята на плажа на Кабакум, че Берга да ни е гид, а Марешки после да ни излекува с медикаменти Stuck Out Tongue Closed Eyes

Нищо друго не мога да кажа. 🤣🤣🤣🤣

# 73
  • Бургас
Ха-ха...., то май не останаха позиции, ама ако все пак е свободен строителния надзор, принцеса Гинче ще се прежали да го поеме! Тя, най- обича да седи, да наблюдава и да облайва, де що мърда...Ако трябва, за авторитет и костюм ще й купим...

Зает е от Буря.
Ако купите костУм, влизате в приемателната общинска комисия за акт 16 Simple Smile

# 74
Отивам да търся костУма....И отсега да се знае, че подкупи приемаме всякакви и цветя и бонбони не пием( аз де , не Гинчето)!

Общи условия

Активация на акаунт