🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 226
  • 644
  •   1
Отговори
# 600
Какво се случва ако на конклава единият предател иска да убият някого, но другият предател не е съгласен? Да кажем Бачорски иска да убие Жоро, но Мая не иска?

# 601
  • България
НадкасТ са пуснали обзор, отново пълен с неточности.
А двете момичета от Картите на масата понякога разказват неизвестни факти, едното е много подготвено. Ивелина малко ме дразни и не е на същото ниво.

# 602
  • Stockholm
Какво се случва ако на конклава единият предател иска да убият някого, но другият предател не е съгласен? Да кажем Бачорски иска да убие Жоро, но Мая не иска?

Трябва да имат консенсус. Единият трябва да убеди другия. Досега Мая успешно убеждаваше Бачо, поради слабия му ангел Joy Но в този случай ножът е до кокала, Бачо е директно застрашен, така че ще ѝ се наложи над предполагам.

# 603
А двете момичета от Картите на масата понякога разказват неизвестни факти, едното е много подготвено. Ивелина малко ме дразни и не е на същото ниво.
Изключително неприятен НадкасТ…. Бяха забравили какво се е случило по всички въпроси. По-добре да не правят епизод ако ще е такъв.

# 604
Кой ще я пита Мая Joy

# 605
Започвам обобщаващо, като ще кажа, че в 80% (по Владо Колоса) епизодът въобще не оправда хайпа и очакванията ми да бъде най-интересният досега. Последните 20-тина минути обаче бяха Traitors at it’s finest. Тук мисля, че започва падението на Бачорски. Или поне се надявам. Сигурно ще учудя тези, които са запомнили, че му станах фен.
В началото имахме елементи на Биг брадър в лицата на Ева и Анна Мария. После ще се върна на Ева, че вече яко ме дразни. Очаквано Даяна си тръгна, но за съжаление много малко погледи се насочиха към Петканов, който ми е сред най-антипатичните участници. И не само в Трейтърс. Страшен фикус. Играта.. нааай-скучната игра, която съм гледала във всички сезони на предаването, на косъм бях да превъртя, при все, че имаме само по един епизод на седмица. 😀Правилата не бяха ок и се проточи изключително много. Време, в което можеше да видим повече разговори. А, да, финалът беше много комичен - двамата предатели са оставени от всички праведни да се борят за щит. Харесаха ми мазните усмивчици на Мая и Бачора.
Масата пак беше с елементи на Брадъра и тоя пуст “прецедент” не беше никакъв прецедент. Излишно ни вдигнаха очакванията и после се разочаровахме. Добре го извъртяха обаче да не се оставя на късмета изгонването. Но Данчо сглупи като не си смени вота, нямаше да е пътник. Иначе много добре им каза, че са овчици, но то и той си влиза в стадото, де. До тук поне за мен епизодът си беше скучничък. Може би защото вече не съм фен на “Шоуто на Бачорски”. Тоя див популизъм да пази Владо Николов и тия “ангажименти”, ми не, мерси. Отначало си бях за предателите, но вече съм за правените. Защото имаме мислещи такива. Лека полека и нещата си отиват към бой. Кака Гло и Жорката - героите на епизода. Че и Мирела получи някакъв факс. Такова вълнение ме обзе когато Жорко осъзна кой върти цялата схема, вярно, Оля му помогна, но важен с крайният резултат. Глория, харесвам те още от началото и подкрепям мнението, че си готина, различна, емоционална, имаш голяма харизма, но и силна интуиция. Дали си слухтяла или не - какво значение има. Това е Трейтърс, всичко, което може да се използва от праведните, за да разкрият предателите, се използва and that’s absolutely fine. Единствено много ме ядоса на кръглата маса когато така открито заяви, че подозираш някого, но не искаше да споделиш кого. И то не защото другите трябва да знаят, а защото излагаш себе си на риск. Бачорски и Мая може да помислят, че визираш тях и да те убият, защото ги застрашаваш. Когато имаш такива силни подозрения или ги излагаш на масата, за да събереш вот, или генерално се правиш на умряла лисица. Надявам се да не си ги предизвикала с тези изказвания. Връщам се към Ева, тази жена е изключително емоционално незряла. Ако мислите, че Анна Мария се е държала арогантно, вижте Ева, никакво възпитание, никакъв усет за водене на диалог. Прекъсва, крещи, обижда на лична основа. Голяма истеричка ми е и още от първите епизоди я надуших, че ще е неприятница. Дано я отпратят скоро.
За играта на Майчето не знам какво да мисля. Много ми е на кантар. Хем я разбирам защо се цепи от колектива, хем пък предизвиква колектива да ѝ го нацепи. Не трябваше да казва на Бачора за подозренията на Жоро, но пък може да иска да играе с Бачо. Много стоунфейс е, даже и на синхроните не можеш да я разгадаеш. Поне този епизод видяхме доста повече от нея. За целувката на Юда, ама много нагъл тоя Бачорски. Как искаше да я нахендри тя да се оправя. Чакай малко, бе, котьо. 😀 Тя не е толкова близка с никой, докато ти имаш Оля, която ти е близка от години и точно нея искаш да убиеш. Че имаш и повод да ѝ се извиниш. Евала на Майчето, че не свърши мръсната работа. Другият епизод вече очаквам да е наистина интересен. Без гръмки заглавия и нечувани прецеденти.

# 606
Бачорски си повярва прекалено много, започва да става арогантен и да изтърва положението. Но не може да се отрече,  че подхлъзна Оля виртуозно.
Това с целувката толкова естествено и небрежно му се получи!
Да пази Господ от такива хора, пу- пу. ☺

# 607
Точно затова трябваше той като пич да иде и да си я целуне. Не да кара Мая, ни в клин, ни в ръкав. Сигурно е искал да избегне потенциално да го забележат, но с тези безкрааайни разговори, още повече се набиха на очи. Той отначало много си вярва, но сега вече е поразклатен. Пак много време му издържа психиката, тежка му беше играта. Затова и до момента много я харесвах.
Бачорски си повярва прекалено много, започва да става арогантен и да изтърва положението. Но не може да се отрече,  че подхлъзна Оля виртуозно.
Това с целувката толкова естествено и небрежно му се получи!
Да пази Господ от такива хора, пу- пу. ☺

# 608
  • София
Нашите явно не са подготвени и не са гледали чужди сезони, но за следващ, ако решат да правят, ще трябва да бягаш като някой ти налети да те целува Grinning

# 609

Ох, тия са толкова досадни, не мога да ги гледам и срещу заплащане. Чакам Ряпата!

# 610
  • Stockholm
И аз си чакам SarCast да видим как ще ги нахрани тъпите цивилки и дали вече, почти към края на предаването са изплували  една, две умни цивилки Joy

# 611
Не разбирам, защо толкова очакване създадоха покрай това "счупване" на играта и то свързано с "балкански манталитет" ?! Тук продукцията много ми олекнаха. Нямат нужда от такива кьорфишеци. Явно са искали да се "разпишат" като за първи сезон в БГ, но не мога да повярвам, че след толкова сезони в толкова страни такава строга библия не е предвидила равни гласове в по- напредналите етапи на играта. Че пък и да са им дали свобода да импровизират?! Решението с имунитети и гласуване за други играчи повече ми хареса отколкото игра на късмет за щит/ оставане, но има ли вариант някой да не е допрочел правилата и да го представят за "прецедент" ?! Иначе този епизод ми беше най- хаотичен и скучен. Добре, че накрая имаше проблясък. Глория не беше ли от групата на Бъч, как така изведнъж се светна за него? И, накрая, предполагах, че Мая ще е новия предател, но ми звучи толкова фалшиво в тази нова роля, особено на синхрони сякаш рецитира....Бъч ми е по- убедителен като актьор....

# 612
  • софия
Точно това  и на мен ми се върти в главата от един два епизода - дали и продукцията е съвсем наясно с правилата Grinning
Онцова, може и тя да е недоразбрала не знам, но каза, че са ги следели да не си дават щита на друг?? Неве и Жорката не издадоха пряко Предател. И двамата казаха, че не искали да развалят играта  (по памет перифразирам). Звучи като продуцентска препоръка  "и не разваляйте шоуто, ако ви изгонят на масата"  -примерно.
Също и гафа с писмата в началото.

В последния епизод - Бачорката актьорства директно в камерата, докато си пълни чинията. След целувката на Юда- също - "скъпа продукция, имаме го, стана красиво".
Баче, ти си участник, не  режисьор.

И да се разберем значи - на мойта любимка Ан Мари и оставихте всички глупости от кръглата маса, а на Гъмето псувните -не, така ли?

Добре че концепцията е страхотна и потенциала е огромен за тоя формат.
Мисля че ще задобряват и ще имаме доста сезони.
Аз съм за два сезона -  пролет/есен с известни/ неизвестни. И разбрах, можело един снимачен ден да е в два епизода - ако пък не е можело, да започва да може, така и така сме тръгнали уж с "балкански прецеденти" , барем да е вярно.

Харесвам си и доста от участниците. Май се квалифицират в общото мнение като тъпи цивилки, ама какво да се прави, симпатични са ми.

Преполовихме играта, останаха наполовина вътре. Още не виждам ходове и силна игра от Праведните. Проблясъци ок, имат, ама то не останаха много хора и вече е много по-лесно. Започва трудното за Предателите - е сега е време да покажеш наистина  бива ли те в играта, Бачорка Grinning

# 613
Изненадващо е, че предателите оставиха Глория още да стои в играта. Такива праведни, които ни се водят, ни се карат, и не могат да бъдат контролирани от групата обикновено предателите ги убиват много по-рано. Грешка на Бачорски, според мен.

Ще повторя: който смята, че прегласуване за други хора е по-добър вариант от жребий, да ми прочете примера от предната страница. Абсурд е това и в дадени ситуации би преобърнало изцяло резултата на финала.

# 614
Преполовихме играта, останаха наполовина вътре.
Но епизодите не ги преполовихме а ги пре-2/3-тихме Joy

Общи условия

Активация на акаунт