Отговори
# 525
  • Paris, France
Но, питам се, колко от синовете ви имат сестри и могат да разчитат на примера, на който са разчитали братята ви? Китайският принцип за едно дете в семейство е в сила за България доста отдавна.
Брат нямам. Синът ми има по-малка сестра, с която живеят като близнаци. Има и доста първи братовчедки. Не е завързал връзка покрай тях и техните приятелки. Дъщеря ми не иска гаджета от средата, в която учат/работят с брат си. Среща ги покрай хобитата си и езиците, които учи.

Не знам доколко е важна мъжката фигура, но бившият ми беше расъл с майка си основно, както и в интернат. Не го намирам за по-лош или дървен от раслите с баща мъже.  Първата ми любов също беше гледан без участието на баща си и си беше кавалер отвсякъде, освен много ерудиран и отракан.

# 526
...
Я да е някой пич, свикнал от малък на хубави отношения с майки, сестри, колежки, съученички и прочее - кеф е да се говори с такъв.
Но за съжаление на тези не им се пише по форуми Blush

Така е, това са базови настройки. Затова е много важно да се види семейно-битовата среда и какви са отношенията там.

# 527
  • Обран бостан ;)
Ма тя такава ще спре да ти го вдига точно за месец, бе Бънде.
Види се, че не си попадал на такава, да. Joy

Ама разбира се. Мъжете, еле пък истинските мъже,  най-много се възбуждаме от гръмогласни, капризни и истерични жени.  Grinning

# 528
Присъствието на баща е много по-важно за момичетата, не знам защо винаги се набляга на това, колко са важни за момчетата. Момичетата расли без активна бащина фигура, имат доста проблеми с връзките си, като пораснат. Основно в това, че те се доказват, за да бъдат обичани, или разменят... нещо (грижа, пари, и др.). Защото нямат опита да са били обичани безусловно. И тук друга мъжка фигура не може да изиграе тази роля.  

Докато при момчетата мъжката фигура може да е вуйчо, чичо, учител, треньор, семеен приятел. Мъжете лесно намират на кого да подражават и кого да имат за личен пример. Затова и хора като Андрю Тейт и Джордан Питърсън са толкова вредни - защото десетки хиляди мъже ги припознават като авторитети. Предимно мъже и момчета, които нямат добър личен пример в живота си.

# 529
Ма тя такава ще спре да ти го вдига точно за месец, бе Бънде.
Види се, че не си попадал на такава, да. Joy

Ама разбира се. Мъжете, еле пък истинските мъже,  най-много се възбуждаме от гръмогласни, капризни и истерични жени.  Grinning
А някъде там съществува лигата на нормалните, че и сгодните жени. Smiley

# 530
Барабар Петко с мъжете... Grinning

# 531
Ако трябва да синтезирам прочетвното дотук  (то не трябва де) без помощта на чатджипити - мъжете съжаляват за неосъществените си връзки, а жените - за осъществените. Мъжете идеализират мистериизността на несбъднатото. Жените, може би с едно или две изключения,  са благодарни, че си е останало несбъднато, защото са му сърбаи попарата на мистериозното.
Мъжете имат мечти, жените - кофти опит.
Възможно е извън форума да има и други типажи, който е ходил нека каже.

Един пациент ми сподели - “ако сега трябваше да избирам, не бих се оженил, и щях да взема 30 години по-млада”. Имам възможност да го ликвидирам бързо, или да го оставя да се мъчи, какво ще кажат дамите?

# 532
Да се мъчи.

# 533
Тоя първо да намери някоя 30 години по-млада пък тогава да се обяснява, хеле пък ако не е финансово красиФ.
Мераклиите са повече и от китайците.

# 534
Красив е, и то доста 😀

# 535
И аз тва съм го чувал, макар и не точно като съжаление- жените помнят всички мъже, с които са си лягали, мъжете тези жени, с които не са.. Съдейки по мен и това, което съм виждал около мен, има нещо вярно.

Явно аз съм мъж.
Стига с тези обобщения, защото колкото повече подобни обобщения чета, толкова повече се разпознавам все в мъжката страна.

# 536
Красив е, и то доста 😀
То и аз съм красива, но се мъча.
Да живее, да се учи. Това е дар.

# 537
Работата трябва да носи и удоволствие все пак. Остави го.

# 538
И аз тва съм го чувал, макар и не точно като съжаление- жените помнят всички мъже, с които са си лягали, мъжете тези жени, с които не са.. Съдейки по мен и това, което съм виждал около мен, има нещо вярно.

Явно аз съм мъж.
Стига с тези обобщения, защото колкото повече подобни обобщения чета, толкова повече се разпознавам все в мъжката страна.

За съжаление, не може без обобщение. С особеностите на индивида се занимаваме при определени условия.

# 539
  • София
Съгласна съм, че има нещо такова. Мъже, които не са ме пожелали и нищо не са направили,  отиват директно в две папки - 'френдзона" и "кошче". Сори, папка "ама можеше да стане нещо" за такива няма при мен.

Общи условия

Активация на акаунт