С какво ви дразнят хората? - тема №3

• 39 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Down south
Дразнят ме живеещи в чужбина, които всячески натъртват как все там всичко е наред, пък в България ...
В коя "чужбина" Joy

# 676
  • София
Дразнят ме живеещи в чужбина, които всячески натъртват как все там всичко е наред, пък в България ...
В коя "чужбина" Joy
Извън България.

# 677
  • Down south
Общ знаменател? Колко и какви човеци познаваш и съответно визираш
Риторично.
Обобщения от такъв характер, са достатъчно показателни.
Дразнещо Sunglasses

# 678
Е, потребителката каза кои живеещи в чужбина я дразнят, а не че всички.
Всеки познава такива, за които е валидно "Пази Боже, сляпо да прогледа".

# 679
  • София
Всеки има правото да се дразни, нали и в такава тема сме. В горния си пост не обобщавам. Написах "живеещи", а не "живеещиТЕ". И не беше към теб.

Тъй като и аз съм в чужбина, бих могла да дам примери за неприемливи ситуации. Но влизам във форума за релакс и в дълбоки безкрайни дискусии не участвам.

# 680
  • Пловдив
Вие само 2 и 200 ли знаете!?
Да дадеш на дете да гризне нещо, за да не нервничи от глад, го направихте на мазна баница, дюнер, или чак софра разпъната... Close
Е, аз казах. И ме дразни, да. Затова - ще яде вкъщи. И да не го кара на усещания само, защото ПОСЛЕ и учителите с право се дразнят, че им ядат в часовете.

# 681
  • Бургас
Е, потребителката каза кои живеещи в чужбина я дразнят, а не че всички.
Всеки познава такива, за които е валидно "Пази Боже, сляпо да прогледа".

Кой знае колко изобщо са ‘прогледнали’… айде стига. Още повече, че и тук вече се изкарват повече пари, в някой случаи.

# 682
Ако имате предвид Западна Европа. Там някои  неща не са в ред, в сравнение с България, където почти всичко не е наред. . Joy

# 683
  • Glasgow
то сега има друга, противоположна вълна, българи, живеещи в България да натъртват колко е зле в чужбина - "не могат да имат Коледа, не могат да имат коледни базари, не може да се излезе в центъра да не ги намушкат"🙄🤔

# 684
  • SF
Зависи в коя чужбина са.
Има много приятни за живот чужбини.
Из имам роднини и приятели, които живеят в чужбина. Тук ги ожалват, че там са сами, че няма питка, сарми, а пък те се счупиха от купони с други българи, които са сами и местните, които ги канят.
За какво са им тези базари, ако целогодишно си живеят добре, печелят добре и си имат удобен живот?

# 685
  • Glasgow
Ама то има базари, даже се пукат по шевовете, толкова е пълно, не знам кой облъчва с тази информация.

# 686
  • France
Или, че е пълно с трансджендъри и едва ли не ни задължават и ние да ставаме като тях Joy

# 687
Личното ми мнение е, че си има плюсове и минуси и за двете опции. Но плюенето по чуждия избор ме дразни.

# 688
  • Glasgow
Или, че е пълно с трансджендъри и едва ли не ни задължават и ние да ставаме като тях Joy
да😅но изчезнаха нещо норвежките гей двойки, дето искат български деца, бяха голям хит по едно време, една от най големите глупости дето съм чела

# 689
Е, как да няма питки и сарми? Аз също съм в чужбина. Направих си и сарми, и боб, че даже капама. Който иска, прави. Който не иска - не прави. Иначе и аз съм забелязала, че има група хора, живеещи в чужбина, които само обясняват, колко зле е в България. Мисля, че е за да си валидират техния избор.

Общи условия

Активация на акаунт