Астрология - 27 тема

• 3 801
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм родена през 70те – наистина на кръгъл час са ме закръглили в болницата, с 10 минути по-късно.
Имало е практика на половинки и на кръгли часове да се закръгля, сега вече и минутите отчитат.

# 91
И аз съм родена през 70те – наистина на кръгъл час са ме закръглили в болницата, с 10 минути по-късно.
Имало е практика на половинки и на кръгли часове да се закръгля, сега вече и минутите отчитат.
Да ,писана съм 10.30 и излиза Дева асцендент,10 минути по-рано е лъв 😄

# 92
Аз докато бях в предродилната зала съвсем съвсем наскоро забелязах, че часовника се разминава с няколко минути с часа от телефона ми. Ужас. Бях казала на АГ че много държа на точен шанс и е добре, че в ситуацията ме ориентира (бебето не проплака веднага) какво и как се е случило. Вертикалата на хороскопа си забива на 29 градуса и 26 минути 😀 всяка секунда има значение.

Иначе и аз съм закръглена с около 5 минути нагоре, но пък имам приятелка, която със сутрешен час е закръглена надолу. Все едно по спомен са ти попълвали постфактум, и говорим вече за 90-те. От 03:12 (след направена ректификация) са я закръглили на 3:00 сутринта.

# 93
Добре ,в такъв случай ,когато е граничен или часът е закръглен,тогава как се определя кой е верният асцендент?По някакви личностни характеристики,л-държание пред хората ,външен вид ?

Прави се ректификация по астрологичин методи, не по държане и външен вид. Това за държането и външния вид е популярно лафче на астропсихолозите. Донякъде може да окаже влияние, но не е водещ фактор. Повечето астролози правим ректификация, без да си имаме никаква представа как изглежда и как се държи клиентът пред дуги хора, какво му е излъчването.

При мен, например, външният вид отговаря на Венера, а тя нито управлява Асцендента в тропическата карта, нито има някакви достойнства в него, нито е някъде в ъглов дом – не вижда нито АС, нито МС, при това е със слаб статус.
Благодаря!Аз подозирам към кой асцендент по-скоро спадам ,но така и ще си остана с подозрението,защото нямам нужните знания ,но чак толкова не ми е важно .Подозирам че в далечните вече 70 -седте години са ни закръгляли на половинки или точен час .Виж сега докато раждаме ,часовника стои на стената и може да видим или помолим за точност 😊
П.с а можем ли да разчитаме донякъде на така популярните определения ив Интернет за асцендента -как нахълтва с визията си даден човек в нашето обкръжение и какво първо впечатление ни прави?Аз например съм познавала и зодия и асцендент по поведение и външен вид доста често.И мен така ме определи на първо четене астроложка -още докато ме видя и си казахме първи думи Simple Smile
Аз поне не бих разчитала, несериозно е. И астроложка, която ме определя по външен вид, ще ми е съмнителна. Да не говорим, че много често консултациите не са по време на лична среща.

# 94
  • SF
Аз съм сигурна, че тя не прави ректификация по външен вид, а само е споделила признаци на единия и на другия знак, ако Асцендентът е граничен.
Аз също се забавлявам да разпознавам асцендентите на хора, които не знаят дали са родени в 8 или в 9 часа, в 3 през деня или в 3 през нощта.

# 95
Аз съм сигурна, че тя не прави ректификация по външен вид, а само е споделила признаци на единия и на другия знак, ако Асцендентът е граничен.
Аз също се забавлявам да разпознавам асцендентите на хора, които не знаят дали са родени в 8 или в 9 часа, в 3 през деня или в 3 през нощта.
Точно така!И се получава!Аз мисля ;че добрият астролог е и вид психолог,взиращ се първо в първоначалната енергия на душата и съответно в нейния външен израз ,после избора на външен вид !Споделете ,ако желаете някакви външни проявления,които веднага Ви правят впечатление,за асцендент по ваш избор  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт