Астрология - 27 тема

• 4 117
  • 101
  •   2
Отговори
# 90
И аз съм родена през 70те – наистина на кръгъл час са ме закръглили в болницата, с 10 минути по-късно.
Имало е практика на половинки и на кръгли часове да се закръгля, сега вече и минутите отчитат.

# 91
И аз съм родена през 70те – наистина на кръгъл час са ме закръглили в болницата, с 10 минути по-късно.
Имало е практика на половинки и на кръгли часове да се закръгля, сега вече и минутите отчитат.
Да ,писана съм 10.30 и излиза Дева асцендент,10 минути по-рано е лъв 😄

# 92
Аз докато бях в предродилната зала съвсем съвсем наскоро забелязах, че часовника се разминава с няколко минути с часа от телефона ми. Ужас. Бях казала на АГ че много държа на точен шанс и е добре, че в ситуацията ме ориентира (бебето не проплака веднага) какво и как се е случило. Вертикалата на хороскопа си забива на 29 градуса и 26 минути 😀 всяка секунда има значение.

Иначе и аз съм закръглена с около 5 минути нагоре, но пък имам приятелка, която със сутрешен час е закръглена надолу. Все едно по спомен са ти попълвали постфактум, и говорим вече за 90-те. От 03:12 (след направена ректификация) са я закръглили на 3:00 сутринта.

# 93
Добре ,в такъв случай ,когато е граничен или часът е закръглен,тогава как се определя кой е верният асцендент?По някакви личностни характеристики,л-държание пред хората ,външен вид ?

Прави се ректификация по астрологичин методи, не по държане и външен вид. Това за държането и външния вид е популярно лафче на астропсихолозите. Донякъде може да окаже влияние, но не е водещ фактор. Повечето астролози правим ректификация, без да си имаме никаква представа как изглежда и как се държи клиентът пред дуги хора, какво му е излъчването.

При мен, например, външният вид отговаря на Венера, а тя нито управлява Асцендента в тропическата карта, нито има някакви достойнства в него, нито е някъде в ъглов дом – не вижда нито АС, нито МС, при това е със слаб статус.
Благодаря!Аз подозирам към кой асцендент по-скоро спадам ,но така и ще си остана с подозрението,защото нямам нужните знания ,но чак толкова не ми е важно .Подозирам че в далечните вече 70 -седте години са ни закръгляли на половинки или точен час .Виж сега докато раждаме ,часовника стои на стената и може да видим или помолим за точност 😊
П.с а можем ли да разчитаме донякъде на така популярните определения ив Интернет за асцендента -как нахълтва с визията си даден човек в нашето обкръжение и какво първо впечатление ни прави?Аз например съм познавала и зодия и асцендент по поведение и външен вид доста често.И мен така ме определи на първо четене астроложка -още докато ме видя и си казахме първи думи Simple Smile
Аз поне не бих разчитала, несериозно е. И астроложка, която ме определя по външен вид, ще ми е съмнителна. Да не говорим, че много често консултациите не са по време на лична среща.

# 94
  • SF
Аз съм сигурна, че тя не прави ректификация по външен вид, а само е споделила признаци на единия и на другия знак, ако Асцендентът е граничен.
Аз също се забавлявам да разпознавам асцендентите на хора, които не знаят дали са родени в 8 или в 9 часа, в 3 през деня или в 3 през нощта.

# 95
Аз съм сигурна, че тя не прави ректификация по външен вид, а само е споделила признаци на единия и на другия знак, ако Асцендентът е граничен.
Аз също се забавлявам да разпознавам асцендентите на хора, които не знаят дали са родени в 8 или в 9 часа, в 3 през деня или в 3 през нощта.
Точно така!И се получава!Аз мисля ;че добрият астролог е и вид психолог,взиращ се първо в първоначалната енергия на душата и съответно в нейния външен израз ,после избора на външен вид !Споделете ,ако желаете някакви външни проявления,които веднага Ви правят впечатление,за асцендент по ваш избор  Simple Smile

# 96
Здравейте. До каква степен може да се вярва на наталната ни карта, особено при тези анализи от интернет като bg-astrology?

# 97
Анализ на парче, по отделни позиции, т.е. нищо конкретно. В най-добрия случай може да състави психологически портрет.

# 98
  • SF
Здравейте. До каква степен може да се вярва на наталната ни карта, особено при тези анализи от интернет като bg-astrology?

Всеки сам си определя степента на вярване, както е във всичко, не само на интернет анализите.
Някой им вярват на 100 процента, лично аз въобще не ги ползвам. Значи според мене са нула.
Вчера гледах сайтове за паркет. Степента ми на вярване беше крайно недостатъчна и отидох на място, за да говоря със специалиста.

# 99
Здравейте момичета, как интерпретирате това пълнолуние  в квадрат  към пълнолунието на майка ми в Дева , където е и южния й възел сега / а северния е в съвпад със Слънцето /

Пълнолунието е в съвпад с наталните Лилит и Юпитер

Не знам какво управляват

# 100
През 2024 година бях питала в един форум за астролози защо нямам дете и един ми каза там, че до юни 2026 година имам неприятни аспекти и дотогава няма да имам дете. Помислих си, че е идиот и само лъже, изтрих този форум, но ето, че наистина годината става 26, а аз нямам нищо. 
Тогава тамън се бях отказала от астрологията, но чак оттогава как разгада не знам.

# 101
Може да Ви е заложено по-късно майчинство и да го е видял в наталната карта. Вероятно е имало и някакви трудни транзити, които имат отношение към репродуктивната тема. Затова, когато се пита за такива деликатни теми в някой форум или група, човек трябва да има готовност и емоционална устойчивост да чуе всякакви отговори, включителон и такива, които няма да му допаднат. Дано Ви се наредят нещата с майчинството!

Общи условия

Активация на акаунт