🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 50 929
  • 1 203
  •   26
Отговори
# 765
Тушев е нагледен пример как продуцент със съмнителни морални ценности може да развали реалити до степен то да стане негледаемо. Шоуто вече не любов в рая, а скандал в рая.
Оставането на  Шермин и Джани.е в разрез с правилата и показват, че на продуцента рейтингът му е по-важен от справедливостта.
Аз съм на 100% сигурна, че Тушев и противно същество в реалния живот.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 04:45 от bonbonka6

# 766
Киара мина на лимбото като една секси и готина жена,
Киара е била гимнастичка в националния отбор по художествена гимнастика.

# 767
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много натоварващ епизод. Тъкмо бях спряла да ги гледам и пак започнах.
Докато не махнат агресора и примат Джани,няма да има епизод,който да протече приятно. Крайно време е да го изгонят.Даже вече е късно.
Ако това се случваше в Щатите, Джани щеше да е скъсан от дела,едно след друго,а предаването - кансел.
Тук толерантност към агресия няма никаква,а какво остава това да се излъчва в национален ефир седмици наред.

Не знам какво трябва да се случи,за да може българската Продукция да тропне по масата. Телевизията възпитава,дава пример, насочва мисли и това,което се случва е недопустимо.

Шермин,с връщането й е тоолкова арогантна и още по-непоносима. Наистина и аз си мисля,че е на заплата там.

Страхотен Виктор днес как с 2 реплики й затвори устата. Satisfied Satisfied
Шерминчето подви опашка и ще помисли втори път преди да се запъти да се излага.За първи път гледам Дениз,въобще не ме интересува с кой си била лягала, аз виждам едно момиче,което търси мир в себе си и околните и което се учи на смиреност.Това ми е достатъчно.

# 768
Наплюване в щатите е криминлно наказуемо. Но ние гледмае долнопробен формат по БГ телевизия. Че и силно манипулиран.

Гнома си тръгва другата седмица. Видях във ФБ, и държанката му излиза с него.

# 769
Интересно дали родителите на Габриела гледат и дали са доволни от избора на щерката.
Ама какви родители, кой знае какви пазарджишки сигани са и им е все тази малоумното им Айше кой румънски сиганин ще я прави на нищо. Баш един за друг са си с селският кретен. То ако беше друго момиче отдавна да му е била шута, но сигангките така са научени да ги бият, да ги тормозят, а те да си налягат парцалите. Продават ги за жълти пари и мъжете им могат да си правят каквото си искат с тях. Да си хващат пътя и двамата, че да не им гледаме първобитното поведение.

# 770
Габриела в началото ми беше симпатична, но изглежда че има точно две мозъчни клетки. Не мога да разбера и да оправдая жени, които стоят с такива мъже, просто ме отвращават.
Колкото до Джуджето, щом е такъв “мъжкар”, защо не застана да каже на продуцента - “Да обиждах го, да наплюх го” а мрънкаше като женичка, “Ау, не, не - аз се хранех и ми падна храна от устата” хахаха, няма такъв п*тьо.

# 771
Този , който трябва да понесе цялата отговорност за излъчената абсолютна гавра с човешкото достойнство е продуцента. На него трябва да му бъде забранено да упражнява занаята си или в най-добрия случай да си стои в Биг Брадър. Азбучно правило е , че и най-успешното предаване отива в канала в момента , в който подцени интелигентността на зрителите си и заложи само на най-низките страсти. Винаги съм се чудила  такива хора като него какво виждат като се погледнат в огледалото. Но парите казват не миришели.

Джан Микеле , че е формен простак и примитив е ясно отдавна - ерго не можеш да очакваш от такъв да се изразява в мерена реч. Продукцията е тази , която е отговорна за безопасността и опазване достойнството на участниците- така , че не е луд този, който яде баницата , а  този който му я дава.
На всичкото отгоре този наглец дори и при жалкия опит на продуцента да му размаха пръст  като на непослушно дете " няма да правиш повече така" продължаваше да наглее и да отрича очевадното. Д-р Пенко поне докато го кастереха имаше доблестта да не отрича и призна грешката си .
И да, и на мен покрай изцепките му онази безгръбначна пушачка , която преди ми беше безразлична, вече  ми е толкова противна , колкото и той.  За мен тя вече му е съучастник.

А позицията на Тихомир, дето после той  любезно и с мила усмивка  на синхрон ни обясни едва ли не с гордост, е точно на типа хора дето и човек да убиват пред очите им не се намесват защото не било тяхна работа.

На фона на безобразието на което бяхме свидетели , коментарите за всички останали втръснали  до болка стари муцуни ще бледнеят.
Ще кажа само, че по някаква незнайна поне за нас причина след като триумфално се завърна от няколкочасовото си изгнание Шермин наистина е непоносима. И ако преди  дишаше прахта като дразнител за мен в сравнение с Габриела Бланко и другата от трите харпии Лили Естер, сега ги е задминала.
Дълго се мъчих да се сетя на кой литературен образ ми напомня тя и най-накрая се сетих. На Елочка Людоедка от великия роман на Илф и Петров Дванадесетте стола. Елочка разполагаше с езиков запас от 30 думи, които прекрасно и служеха във всяка една ситуация. А разговорът и с Красимир на тема предбрачни договори и прочие финансови ангажименти срещу евентуални интимни взаимоотношения беше култов. Водете си бележки, дами.
 Жалко , че трябва да чакаме до понеделник за да видим , дали ще има малко доблест продуцента да прати този примитив там където му е мястото - а именно по дяволите.

# 772
Тъкмо щях да питам защо Дамаджанко така екалира, а то Орлин бил казал нещо на любимата му. Ама това си е престъпление по шериата! Не знам как се наказва в Дагестан, но едва ли се разминава с едно наплюване. При това наплюване с храна в устата не е никакво наплюване, плюнка, смесена с храна, вече не е плюнка!

# 773
Тушев е нагледен пример как продуцент със съмнителни морални ценности може да развали реалити до степен то да стане негледаемо. Шоуто вече не любов в рая, а скандал в рая.
Той Тушев не излиза в обществото и не претендира за висок морал. За разлика от Николов, който излиза и разправя как не показвал скандали, бил за любовта и в същото време накрая излиза и унижава публично участниците след като са му направили предаването. Предпочитам Тушев.

# 774
Филипа е от тези жени, които искат да опознават различни мъже, в търсене на идеалния или перфектния, който пък не съществува. Такива жени по скоро не се задоволяват с един мъж, те търсят постояно нещо различно и нещо липсващо във всеки един.

# 775
  • SF
Джани е точно като Шермин.
Аз, аз, аз, грижа се да дисциплината, да има ред, без мен ще настъпи пълен хаос, всеки, който има някакъв проблем, свързан среда, да идваТ към мен. Много добре знаеш, че тук може да се разчита на мен за всичко... Буквално можеш да ме приемеш, че все едно съм ВИП секюритито тук за абсолютно всички.
Редакторът му казва, че това не е негова работа. И Джани продължава: аз казвам просто.
Има и още по-подходящи ситуации, в които оприличавам Джани на Шермин като поведение и вредно самочувствие.

# 776
Габриела на Джанко няма начин да е израснала в любящо и спокойно семейство. Щом са в златарския бизнес, нищо чудно да са от боята и да се е нагледала на подобни избухвания вкъщи. Толкова голяма търпимост към агресия не се развива току така.

# 777
Приказката за срамежливата и притеснителна пред камерите Габриела тръгна от Туджаров, който откакто е част от продукцията, е абсолютно сервилен подмазвач. Липсва му всякаква обективност. Да не говорим, че не спира да защитава и хвали Сармата колко е умна?! Добре, че е Недечно да удържа фронта, но Надкаст много изгубиха заради необективността на Туджаров поради участието му в продукцията.
Габриела като е такава срамежлива кошута, какво прави в предаване и то точно в такова?
Отделно от това ми излизат нейни клипчета в ТикТок. Странно за такава срамежливка като нея.
Всъщност винаги е бил. Никога не съм разбирала лудите му фенки тук, в bg mamma.
Освен това е simp и си гълта граматиката, когато му гостуват красиви жени (примерно Валерия- татуираната).
Мен ми е бил леко съмнителен винаги.

Благодаря за приема в новата тема. Отскоро гледах предаването, но нещо не ме грабва. :/

# 778
Джани е жалко човече. Пред Тушев даже не признава грозната синпостъпка, а овърта като женчо.
Силно се надявам Дениз да е подвела под съдебна отговорност тази пача Шермин за плямпането на глупости. Докато на тези простаци не им заведат дела няма да се научат на ред. За Джуджето се отнася същото- дано Орлин го осъди.
Красимир е тъп на галош, чак ще бие Габа заради тая пачавра. И не знам тия мъжаги в къщата какви са ама в нормална среда щяха всички да скочат на тоя плешивец и да му свият сармите, а Тихомир яде съвсем спокойно. Аз съм жена и при такава постъпка щях да се намеся. На такива хора не трябва да се мълчи, защото си мислят, че са над всички. Шермин също да е изяла отдавна шамарите.

# 779
Изгледах вчерашния епизод на запис. Отвратителни кадри, отвратително поведение, пълен потрес! Как ще плюеш човек, това мина и без това преминатите граници и този малоумен простак трябваше моментално да изхвърчи, като не му дадат и едно "чао" да каже. Директна елиминация!
Другото, в тая къща жените са повече мъже!
Как ще стоиш на маса, на която псуват, плюят и унижават невинен човек и ще мълчиш, щото "аз и в реалния живот не съ намесвам..."! Ясно, не само по телевизията, ми и в живота си мекотело!
Ми една Габа, каквато и да е тя, има сто пъти повече кураж от тия напомпани батки и търси справедливост! Аз съм изумена, какви малодушни и прости мъже са поканили в този формат. Позор!

Общи условия

Активация на акаунт