Лошо ли е да си стиснат?

• 11 882
  • 317
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Не всички жени след сватбата стават бъчва.
И кога ще я облечете като ви става?
Може да има и повече сватби. Е, фолкпевицата Мария вече четвърта.

# 271
  • Melmak
Еее, четири сватби с една рокля ли? 😁😁😁

# 272
Еее, четири сватби с една рокля ли? 😁😁😁
Ее вие пък и половината гости ще са същите, обичаите и те, може и ресторантите. За какво да се тормозят с нови рокли 😀😀

# 273
Може да има и повече сватби. Е, фолкпевицата Мария вече четвърта.
Тя с едни и същи цицки не се жени, какво остава за рокля.

# 274
Не ми трябват никакви парцали, и без това модата минава.

Но и се завръща. И понякога старите парцали изведнъж стават пак много модерни. Simple Smile
Докато се завърне модата им,  ще ги изядат молците...

# 275
Цитат на: Bowerick Wowbagger link=topic=1826356.msg50454361#msg50454361 date=
Мъжете - поради финансова носталгия - последните хубави дрехи, костюм, който са могли да си позволят Wink
Е, това е далеч от реалността, защото женените мъже са по-заможни и по-напреднали в кариерата от неженените, тъй че тези дрехи може да навяват носталгия към ергенския живот и младостта, но не и по финансите.

# 276
Не ми трябват никакви парцали, и без това модата минава.
Но и се завръща. И понякога старите парцали изведнъж стават пак много модерни. Simple Smile
Докато се завърне модата им,  ще ги изядат молците..
Какви молци при съвременните начини на съхранение? Качествените материи не мърдат.

# 277
  • Melmak
Модата толкова се променя, че ако извадя някой стар панталон от преди 20 г пак личи, че е стар. Все едно роклите на баба ми от едно време.. и да са модерни на кройка, някак са стари. Да не говорим, че съвременния дом не знам къде има място за такова съхранение. Само нашия ли апартамент не се разтяга?

# 278
С удивление чета етикетите на нови дрехи с цени над средните. Особено се изумявам и на рециклираните полиестер и найлон, на които са измислили интересни абревиатури, че на масата купувачи да им звучи като нещо, което си струва.

# 279
С удивление чета етикетите на нови дрехи с цени над средните. Особено се изумявам и на рециклираните полиестер и найлон, на които са измислили интересни абревиатури, че на масата купувачи да им звучи като нещо, което си струва.

При рециклирането има нюанси. Стъкло, метал, найлон и полиестер може да се рециклират без загуба на качество. С памука и хартия обаче нещата не стоят така, защото нишките памук и целулоза стават по-къси с всяка преработка  и здравината на рециклирания продукт намалява.
По тази причина рециклиран памук гледам да не купувам, освен ако е тениска еднодневка за един сезон или нещо подобно. Но рециклиран найлон или полиестер не са проблем.

# 280
  • София /Абсурдистан
Никакъв изкуственяк не купувам аз.

# 281
Никакъв изкуственяк не купувам аз.

От много време купувам само изкуственяци, ако става дума за тениски, полари вместо пуловери, маратонки, якета, олекотени завивки, блузки... И хич не съжалявам за това. Те даже са и по-скъпи.

# 282
  • София /Абсурдистан
Аз съм с алергия и затова.
За якета ясно, но всичко, което директно допира кожата, не може.

# 283
От много време купувам само изкуственяци, ако става дума за тениски, полари вместо пуловери, маратонки, якета, олекотени завивки, блузки... И хич не съжалявам за това. Те даже са и по-скъпи.

Отделно следя за етикети SEAQUAL. Това e технология, чрез която в тъканите се влагат различни рециклирани материали -  пластмаса, извадена от океаните, рециклирани рибарски мрежи,  и всякакви други отпадъци.

Интересувам се доста от устойчивото производство на дрехи и стоки за дома, и предпочитам да купувам по-малко неща, отколкото да се заривам с потенциалните замърсители от Тему, Шейн и подобни.

# 284
Аз обичам много да пазарувам от втора употреба. Вие на какво мнение сте? 🙂↔
П.С не, защото съм стисната, а защото в тези дрехи намирам някаква оригиналност.

Общи условия

Активация на акаунт