Готварска печка елдом

• 249
  • 8
  •   1
Отговори
Момичета, моля за мнения за малка готварска печка на Елдом с керамични котлони. Днес я закупих, но много не съм очарована. Някой ползва ли я, и от колко време.Много ми се иска да я върна но се съмнявам да ми върнат парите изобщо. Закупих я от физически магазин.

# 1
Щом сте я ползвали и сте я взели от физически магазин (а не онлайн поръчка) се съмнявам да Ви върнат пари за употребяван продукт. От кой магазин я взехте?

# 2
От един магазин/склад на Брезовско шосе в Пловдив

# 3
  • Melmak
Аз имах подобна печка на Елдом, но с тия стария тип котлони. Не бях очарована също. Не вярвам да успеете да я върнете, защото е ползвана.

# 4
И аз не мисля, че ще може да я върнете.
И аз като @Pandora1 имах готварска печка на елдом (със старите котлони), в началото работеше горе долу добре, но за около година всичките котлони се развалиха един след друг. Накрая и фурната спря да пече отдолу и я изхвърлихме.

# 5
  • Melmak
Същото се случи! Спря да пече отдолу, а от двата ѝ котлона, големият започна да работи само на 4,5 и 6 степен. Баба ми си купи такава, веднага ѝ изгоря единия котлон.

# 6
Не пускайте нови теми за щяло и нещяло. Първо погледнете дали вече няма такава активна тема.
Правилната тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1269498.360

# 7
Нова, с керамични котлони и 3години гаранция, ако някой я има да сподели.

# 8

Общи условия

Активация на акаунт