Априлски бебчета 2025- тема 4

• 5 692
  • 258
  •   2
Отговори
# 105
Чудесни новини, Гери. Дано да продължавате така.

В iHerb има -20% за поръчки над 100лв.

# 106
И ние с раницата излизаме в по-лошите дни. Лошото е, че трябва да се съобразявам с храненето, защото няма как да мъкна храна навън. Голямото дете го кърмих, покрай нас правиха смяна на водопровода почти година, не носех храна и количката я продадох почти нова. Аз търся кошара за игра, но за нашите условия е нужно да е лесно сгъваема. Механизмите на тези квадратните, които са повдигнати от пода по спомен са тегави за сгъване и лесно се скапват, та търся нещо различно. Ще я ползвам в хола и ми се иска да мога да я прибирам лесно вечер. Гледах една в сайта на Килимче. Вие какви кошари имате?

# 107
Стоунче, благодаря ти🤗 значи напълно нормално си расте и главата 😁
Гери, браво на госпожицата ❤️
Кристен, благодаря ти 🤗 Младежът много обича да седи в мечката и да си разглежда книжките. Има с твърди корици за 6+ месеца. За сега издържат 🤣
Аз от седмица смесвам безглутенова каша с глутенова млечна(35гр.+5гр.+135мл. вода), последните два дни 30+10гр. Общият обем на кашата става 175гр. и понякога добавям плод, за да се усвоява по-добре желязото. Пюрирах му на ренде една домашна ябълка и му хареса. Днес ще му дам и единствената круша, която имаме тази година 😅 половината ще я дам прясна, другата ще е на пара.
Аз съм много доволна от кошарата за игра, няма как да се сгъва всеки ден, защото е с метална конструкция от не знам колко части, които са в мека обвивка, за да не се нарани бебо. Много е лекичка и се мести лесно. Размерите са 120/120 и е на пода, вътре съм сложила и специално изолиращо килимче.
Според мен си вземете евтина сгъваема кошара, по-бързо прибиране няма да намериш 😁
ПП много съм доволна от Вис Виталис, много бързо получих до врата поръчката. Пюретата са с дълъг срок на годност. Тези на Семпер изглеждат много вкусно, също и на Бейби био големите бурканчета. Днес чакам да пристигнат и от  Baby.bg.

# 108
Кактусче, май си права, аз от няколко дни рова, та затова реших да питам тук, ако някой е попаднал на такова чудо. Ще дебна намаленията, изпуснах тези от уикенда тази седмица.

# 109
Кактусче супер ви е кътчето.И ние сме за кошара, проблем е че няма място, но ще гледам най-малката. Иначе килимче взех още преди 2 месеца. Нашия се търкаля като цирков артист по него обръща се от гръб по корем,  после по гръб и така няколко пъти. Взех барбарон, но още не иска де седи в него.

# 110
Ние не сме взели кошара, но мислим да си вземе такава ограда:
https://ecoplay.bg/category/bebeshki-ogradi

На модули са и може да я сглобиш в няколко размера. Нямам идея дали лесно се сгъва или не. Мислим да не я сгъване. И без това сега прескачаме багажи, защото стаята и още не е готова.

За Vis Vitalis аз ходя в магазина им и там пюретата винаги са били с добър срок на годност. Имаме и на Semper, но още не сме стигнали. От Iherb и пуснах рибеното масло, което Стоунчето препоръча. Набързо прегледах и новите им пюрета, но дори и аз такива странни комбинации не мога да измисля. Още не съм и дала тези, които съм и взела, но скоро ще започнем и тях. Но и те са някакви странни мл - 90/100.

Днес се очертава динамичен ден, че сме в Кинди Ру и после при ЛЛ.  Последните 2 дни заспиването е малко ужас. Заспива в 20:30 бързичко и след 10-15 минути започва истеричен рев. Предполагам е заради пробиващите зъби. После чак към 23:00 заспа, но поне през нощта спи и се буди само за ядене.

Чакам и коледната и пижама и още няколко за следващата година, че имаха само 80 размер.

# 111
Луничке, страхотни са 😍 може ли линк към гащеризончетата в 80-ти размер. Бебчо и сега носи размер 80. 😅

# 112
Кактусче бяха последна бройка, сега има само 86. А и цената им е по-висока в момента. Имаше код за допълнително намаление и ги взех за 50лв. :

https://www.aboutyou.bg/p/next/komplekt-pizhama-27460325

# 113
Луничке, благодаря ти 🤗 В официалната страница на NEXT ги намерих за 61лв. Имат всички размери. Може да изчакам намаление ❤️

# 114
Ние нямаме много място, но взехме голяма кошара, за да влизаме там и ние, 180 на 120, а когато не я ползваме я държим вдигната. Много е лека и лесно се мести, от килимче я взехме, но мисля, че са същите като от Тему. Килимчето също от там взехме, мисля, че е тънко и вече се скъса, за около месец. Щяхме да ходим на бейби клуб, но малко ме е страх да няма болни и да не хванем нещо.
Вечер имаме драми със заспиването пак, снощи не искаше изобщо да заспи в кошарата и спа при нас. Преместя ли я, веднага се събужда.
Много сладки нощници.

# 115
Днес дадох втори ден заготовка от хек на Плазмон.  Смесих с тиква 2-3 лъжици. Отврат. Просто ужасно. Но малката всичко си изяде.
Нашата кошара също е 120 на 120. Ани  не иска много да седи вътре. Во сме я разпънали, когато има нещо за вършене да я оставим вътре.

# 116
Само да ви предупредя да внимавате със всичко текстилно, кърпичките,  които е показала Кактусче в другата тема една детенце е успяло да напъха две от тях в устата. Майката едвам е извадила едната от гърлото. Ужас.
А моя разбойник вчера си свалил чорапа и също го беше изял целия, добре че го видях на време.

# 117
Нашата нон стоп си сваля чорапите и си ги яде. Онзи ден като трябваше да ходим до мола постоянно беше с чорапа в уста. Накрая го прибрах и беше само с един чорап на крака. Но пък няколко човека ме спряха, че чорапа ни липсва 😀 Вкъщи рядко и слагам чорапи. Гледам да е повече време босичка. Но поне аз не виждам как ще глътне този чорап, освен ако не е много малък. За кърпичките сигурно са по-тънки. Но те са толкова бързи, че всичко може да се очаква от тях.

Иначе няколко пъти и вадя хартиена салфетка от устата. Уж внимавам да не оставям такава в полезрението и, но се намира по някоя забравена.

И ако на някой му допада и му е удобно

https://www.facebook.com/share/1Fp78kR2g9/?mibextid=wwXIfr

Търся нещо подобно (йога или стречинг), но това ми е далеч. А хич не ми се виси по задръствания.

Вчера ни излезе обрив по гърдите. Не знам от какво. Днес е по-блед. Давах и пюре с пиле и да оближе ябълка, с която се задави и повърна. Сега съм и поръчала пюре на Pureo с пиле. Ще видим дали е от месото. Не мисля, че е от претопляне. Вкъщи е 24,5 градуса и е по боди предимно .

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 10:21 от Пълнолуние

# 118
Положението в момента :

Добре че мъжът ми като се хване до го чисти после изглежда като нов. Ама рядко го хваща музата

# 119
Здравейте, как правите попара със сухар и обезсилено сирене ? С вода или млякото което давате. И ако може няколко идеи за закуски . Също така какви бисквитки взимате на Пласмон вчера четох съставките че съдържа захар?

Общи условия

Активация на акаунт