Априлски бебчета 2025- тема 4

• 5 400
  • 237
  •   4
Отговори
# 225
Физиологичен разтвор в нослето по-често. Коризалията е супер, но не съм давала на бебка, а на голямата. Когато Ани боледува ни изписаха Биозин с лактоферин. С какво изпомпваш сополките? Иначе това е класика в жанра - да цъфне бебето/детето в събота и неделя. Ние ходим на спешни кабинети или в частна клиника, защото нещата при децата са скорострелни. Даже с голямата имахме абонамент на частна клиника, който прекратихме на скоро.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 16:37 от Gery666_

# 226
Дърпам ги с 'Носко', ама не с прахосмукачка, че мш се вижда страшно.... Мен също ме притеснява скорост реалното развитие и  при необходимост и ние на частно, като живеехме в Редута и Витата беше на една пряка от нас и каката също имаше абонамент там. Ама сега като се изнесохме от София и ни е малко сложно с докторите. Ще видим, тя докторката ни държи, че е от зъб и дано.

# 227
Много е неприятна тази хрема. И аз не смея с прахосмукачката, но тя и плаче от нея. Бързо да минава.

Кактусче, не знам твоя младеж колко е продуктивен на код горчица, но английските гащи не издържаха теста 😀 Взех Premium. Не виждам разлика в мекотата с тези, които взехме от Emag. Малко по-бледи са на цвят и друга разлика не виждам. Не знам дали да пробваме и памперсите. Има някакъв магазин в София, който също предлага внос на памперси от Англия и може да изпратя ММ. Иначе в Емаг бяха пуснали на 55лв голям кашон.

# 228
Луничке, няма как някое бебе да е по-продуктивно от нашето 🤣 може колкото него, но не и повече, хаха. Ние обаче използваме памперси Премиум, до сега не сме пробвали гащите, иначе сме купили. Само, докато е в столчето за кола ли пропускат?

# 229
Значи ще пратя ММ за памперси и тях да пробваме. Аз съм се объркала, че гащи ползвате. В столчето за хранене е имало 1-2 инцидента, но основно в столчето за кола. Като ходим на физиотерапия гледам да отделям 20 мин повече за преобличане.

Днес пробвах заготовката на Plasmon заешко. Много течна и пюрето и беше като вода. Имаше пюре по половината глава, т.е косата и сега вижда, че и в ушите…. Май повече няма да и давам от него. Другите им месни заготовки пак ли са толкова течни?

# 230
С таткото не ядем заешко и на малкия няма да даваме. Давала съм пуешка заготовка на Плазмон и е гъста, малко като нишестен гъст крем 😁
Пробвайте памперсите 🤗 Иначе не е нормално да пропускат.....явно не ѝ е точен размерът.

# 231
Ние сме на 3ка. Предполагам 4ката гащите ще са и доста широки и ще изпускат и отгоре, не само между крачетата. Памперсите също са и 3, но те я обгръщат доста добре. Четвърти размер го дават от 9кг, а ние сме 7кг и малко. Поръчала съм от Емаг 4ти размер и ще пробваме и с тях.

Аз не ям месо, но съм решила да и давам на нея, пък каквото иска да яде. Така или иначе още няколко месеца ще яде каквото и давам и ще започнат капризите.

# 232
Аз съм пробвала само пъстървата на Плазмон засега и беше гъстичка. За разлика от зеленчуковите им...

При нас миналата седмица излезе шести зъб и в момента я мъчат поне още 3-4... Направо се съсипа това дете.

А всяка смяна на памперсмоли дрехи е вече гошяма борба. На вдно място не можем да седим.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 14:29 от zvezdait

# 233
Странно, аз му давам същата затотовка и е гъста като тази от пуйка, като гъсто нишесте.
Сутринта направих опит да дам попара от сухар, премята я малко в устата и я върна. Има ли трикове, пасирате ли я?

# 234
Кактусче,  не съм съгласна с теб за памперсите.  Могат да пропуснат дори да са точен размер. При нас се случваше с аптамила преди да минем на комфорт, ходеше 1 на ден, два и като се случи и количеството е голямо и течно, гледай какво става.  Няма начин някой памперс да го спре. Онзи ден ни се случи  пак течно и доста, ами като го сложих на повивалника и започна да рита, целия гръб омаза. 
За пюретата и ние не ги харесваме течните, за това ги свесвам с по-гъсти , а на много гъстите доливам малко вода. Един съвет от мен. Без значение родителите какво не хапват добре е децата да опитат от всичко.  Така те ще си изградят техен вкус какво им харесна и какво не. При нас пак драми с кашата. От няколко дни давам ццаревичнаи снощи плач,  свиване 2 часа не можем да го успокоим. Утре сме на консултация и ще питам педито какво да правя🤔

# 235
Момичета, ние имаме проблеми със съня. Заспива вечер към 8:30 след около 3:30ч будуване и след 30 Мин се събужда и няма доприспиване... Заспива чак към 12 и се буди през час/ два и плаче на сън. Излезе му едно зъбче, дали е от това? Но, по принцип симптомите не са ли преди да пробие зъбчето и да отшумят след това.
Придобива и нови умения, тепърва от легнало положение се научи да сяда и започна да си плямпа повече..

# 236
Мила, ние минахме през всякакви фази. Каквото и да е, гушкайте се, ще мине. Зъбчетата много мъчат, Ради имаше една нощ, в която се будеше всеки час с писъци.

# 237
Може да идват още зъбчета. При нас буденето на 1-2 часа е ежедневие от много време.

Общи условия

Активация на акаунт