Звездни Компромати - Ноември'25

• 65 265
  • 854
  •   22
Отговори
# 675
  • На морето!
Имаме писател с Букър, заслужава си милионите и той, и някои други съвренници. Розмари де Мео ми е като един женски Слави Трифонов в литературата, разбирам защо толкова народ чете требниците, купува наричанията и магиите й, тя също го разбира и прави много добри пари от това.

# 676
Албена беше казала, че хората да много лоши и се чувстват зле със Ставински. А Наталия му направи Море от любов, за да се развесели малко.
Получих смс от Mtel да не забравяме каква победа е донесъл на България след катастрофата.

# 677
А те къде живеят (Стависки)?

# 678
Русия?

# 679
Не разбирам защо се натискат за публичност в БГ след случилото се.

# 680
Те периодично се пробват, преди няколко години с един спектакъл в България, на който никой не е отишъл.

# 681
Странно е това. Да се връщат понякога за нещо си - може би да, но спектакли и публичност - добре, защо го правите.

# 682
Те периодично се пробват, преди няколко години с един спектакъл в България, на който никой не е отишъл.
Имало е хора, че и им пляскали (пляскащо по главата човече).
Сега потърсих и темата, още на първа страница две заявяват, че биха отишли.

# 683
Руските спортисти имат ограничения в състезания, нищо сигурно няма, дори да сте се готвили упорито. Може би имаха школа, подготвят ,че те на леда  не знам вече могат ли да върнат форма за първенство, не съм виждала снимки. Защо пък не?
 Просто там не става , опитват реабилитация  у нас. Мое мнение ,на нищо не почива

# 684
Тонка, дано да си права! Аз бих се радвала, ако Г. Господинов, Бърдаров, Здравка Евтимова...са милионери, но едва ли тях визираш. Все пак не всички пари от тиражите са за тях, а и разходи има по тези тиражи.

Никой не обясни как се издържа Тета. Може би затова си продава жилището край басейна. Ще си вземе по- малко, нали Патрик го отглежда баща му или направо ще заживее край друг басейн( Дюбай)

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:09 от Г-жа Рамацоти

# 685
Тонка, но това от книгите ли е само или има разни "семинари"?
И веднага ми изкача името на една много известна бг авторка от последните години, защото знам колко много постигна в материален аспект, напълно заслужено.
ХА! Дано да е детска авторка. Само такива бг автори поръчвам, покрай детето и аз чета.

# 686
  • Berlin
Joker, мерси, с Хопър я видях Мили, не с Лили.😀

Тонка, това е много хубаво за българските писатели! Предполагам, че такъв тираж за Бг е много голямо число.

# 687
  • Glasgow
Е това вече е доста странно. Да не е фейк, че го съди за харасмънт🙄

# 688
Нищо няма да продаде Тета, тя така се е вкопчила в този басейн, че няма измъкване, а и после какво ще снима. Някой нарече масата ѝ саркофаг, много точно определение. Бетонирала се е там.

# 689
  • София
Тонка, дано да си права! Аз бих се радвала, ако Г. Господинов, Бърдаров, Здравка Евтимова...са милионери, но едва ли тях визираш. Все пак не всички пари от тиражите са за тях, а и разходи има по тези тиражи.

Никой не обясни как се издържа Теста. Може би затова си продава жилището край басейна. Ще си вземе по- малко, нали Патрик го отглежда баща му или направо ще заживее край друг басейн( Дюбай)
Абсурд да е Здравка Евтимова, на почти 100% съм сигурна коя е авторката. Имам особено мнение за творчеството ѝ, но явно се харесва и купува от хората.
Мъжката част на писателската гилдия се представя по-сериозно - Бърдаров, Господинов, Карабашлиев си заслужават успеха.

Общи условия

Активация на акаунт