Звездни Компромати - Ноември'25

• 62 096
  • 823
  •   73
Отговори
# 750
Kristen Bell и Adam Brody
Скрит текст:

# 751
  • София
Адам Броуди изглежда добре. Успял е да запази младежкия си вид от времето на Ориндж Каунти.

А за сем. Плевнелиеви- всички жълти сайтове са излезнали с тази новина, че Деси го е зарязала. Не знам доколко е достоверно или отново са само слухове. Иначе на мен ми харесват като двойка.

# 752
Е това вече е доста странно. Да не е фейк, че го съди за харасмънт🙄
Жалбата й "била решена", каквото и да означава това. Аз съм винаги скептична към подобни обвинения, щото много откачалки се крият зад тях. И да е имало нещо, е забравено. Режисьорът също е казал "всички са семейство, всички са приятели". Няма да изкочи заек тук, което ме радва. ST ми е любим, не искам да го забъркват в подобни неприятности.

# 753
Да, двамата са си лика прилика, флегматични и залупени. Плевнелиев си остава най-слабият президент в историята на България. Още по-лошо за него бе това, че беше абсолютна марионетка и слушкаше през целия си мандат вожда. А Банова няма никакви качества да бъде журналист, репортер, водещ - не й идва отвътре, въпросите й са глупави, интонацията и говорът й могат да те накарат да счупиш телевизора. Абсолютно набутана в телевизията, скука, братче!

Жената на голямото Д ще пее довечера на концерта на Галена.
Скрит текст:

Рут Колева с гневен пост, удари и евродепутата Ицо Хазарта.
Скрит текст:

Позицията ми по така наречената “streaming resolution” е доста конкретна: това е поредният удар върху артистите от Балканите - регион, който и без това е системно пренебрегван от европейските културни политики.
Докато “големите” пазари обсъждат проценти и алгоритми, нашите артисти се чудят как да си платят тока в репетиционната. Повечето български и балкански музиканти изкарват по-малко от 10 евро на месец от стрийминг. И докато в Европа МАСОВО говорят за “равен достъп” и “подкрепа на културното многообразие”, реалността е, че се създава алгоритмична колония, в която българският, сръбският, албанският или гръцкият език просто не съществуват.
От миналата година Spotify демонетизира всички песни с под 1000 стрийма - уж техническа мярка, но всъщност катастрофа за артистите от Балканите. В регион с над 55 милиона души няма нито един локален куратор или редактор, който да следи, подбира и представя местната сцена пред света.
Резултатът е явен – алгоритмите не отчитат нашето съществуване. Пазарът е сегментиран, а СТОТИЦИ от най-известните артисти в България, Сърбия, Северна Македония, Албания, Косово, Босна, Хърватия и Черна гора биват напълно изолирани от системата, само защото не са преминали един произволен праг от 1000 слушания на година.
Нашата музика не пресича граници, защото системата не и позволява. Защото, за да се добереш до нечии уши, трябва да платиш - с реклами, плейлистинг услуги и PR бюджети, които повечето артисти тук дори не могат да си представят.
Културната ни идентичност се изтрива не със закони, а с алгоритми. И ако Европа наистина вярва в многообразието и в собствения си слоган “united in diversity”, е време да спре да гледа на Балканите като на задния двор на континента, защото много скоро няма да има какво да „диверсифицираме“.
Многообразията ни ще бъдат изтрити – не с цензура, а с мълчание.
Много бих искала да добавя и нещо друго, което ме изненада неприятно - едно конкретно отсъствие.
Това на депутата Христо, който преди да стане политик, в продължение на 25 години беше музикален изпълнител. Човек, който буквално стъпи в Европейския парламент заради своята артистична кариера и връзката си с културата.
А най-малкото – като вицепредседател на Комисията по култура в ЕП, това не е просто негова отговорност, а задължение да бъде точно на такива дискусии, когато се решава бъдещето на европейските артисти. Част от които е и самият той!
Нелепо е, меко казано. Докато ние, представители на музиката от „периферията“, се борим да бъдем чути, хората, които трябва да защитават гласа ни, избират да отсъстват.
И после защо Балканите все оставали “встрани”?
Не, просто никой не си прави труда да дойде и да седне на масата.
P.S. Ицо - впрочем, половината ви репертоар на Ъпсурт страда от това.
Ако изобщо ти пука.

# 754
Ох Фрут седи, седи че избухне. Пък Ицо да няма по 1000 стрийма, надали.

# 755
Скрит текст:

# 756
Софиянски е заприличал на Велислава Дърева.

# 757
Ива Софиянска, хем от София, хем щерка на кмет, хем не получила свЕстно образование.... бива ли да е толкова неграмотна? "Хора е скандален....". То бива да си посредствен, ама тя чупи рекорди.

# 758
И аз идвах с новината за Деси Банкова и Плевнелиев, но сте я разнищили.

# 759
Разбирам Рут Колева, но навързва Балканите, алгоритмите, Спотифай и Хазарта в една обща драма, за да излее раздразнението си. Тя нямала пари за PR бюджет, и какво, да й гласуват европейски средства ли. То па всеки е неразбран гений, който само да се докопа до световния пазар и ще го удари в земята с песничката си.

# 760
  • До морето
От чисто любопитство и без грам ирония питам - Може ли да посочите песен на Рут, която да я знае някой извън широкия й кръг роднини????

Изисква се особен вид дебелокожие и най-вероятно няколко различни характеропатии, за да циркулираш из медиийното пространство, представяща се като певица, вече повече от 20 години и да не си произвел нито една сравнително популярна песен.

# 761
Кой слуша Рут, че си да плати да ѝ сваля песните от където и да е?

# 762
  • Glasgow
"Усещам, че си близооо, по близоо от предиии'Simple Smile
Има една със Стефан Вълдобрев дето много харесвам заради текста, ама тя си е негова, де.
'бях изгубил пътя, но намерих праг пак, имам пред себе си дом, дом, дом..."

Рут не е ли промоутър сега, някъде четох, че тя довела Масив атак тази година

# 763
Не знам нито една песен на Рут Колева. Сигурно съм лоша, лоша клюкарка.

# 764
  • София
Софиянски е заприличал на Велислава Дърева.
Абсолютно, това щях да пиша и аз.
Ето я и нея за сравнение:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт