Звездни Компромати - Ноември'25

• 65 179
  • 854
  •   50
Отговори
# 795
Скипрен е най-точната дума за тази снимка, благодаря! 😄

# 796
  • София
Скипрен е най-точната дума за тази снимка, благодаря! 😄

Какво е "скипрен" ?

# 797
  • Пловдив
Който се кипри. Wink

# 798
И аз научих нова дума. 😀
Абе някак не ми е мъжествен. То вярно, че за всеки влак си има пътници, особено такъв финансово стабилен, но все пак ми е странен. Иначе за образован, възпитан, сигурно е.

# 799
  • До морето
Никога не съм разбирала хейта по него - умен, образован и възпитан мъж. Да, не пращи от тестостерон и не мирише на пот и шкембе, ама чак пък толкоз залюхан не мисля, че е. Успешен е в сферата си. Изкара си президентството без особени скандали, успява винаги да запази добрия тон. Обаче някак си не можем да приемем леко женствените маниери.   А за отвратителните коментари, когато момченцето му почина, изобщо не ми се говори

# 800
Видът му е такъв, човекът явно има доста акъл, за да е на това ниво.

# 801
Един архив от първата й сватба, истински компромат - Марийчето към Венета "Ей, клюкарнице малка..."
https://ok.ru/video/9716940147364

# 802

Добре, че в България няма такава радост по президентите.

# 803
Ей, набързо урочасахте новата любов на Светлето. 😆

# 804
Скрит текст:

Това Кошко ли е?

# 805
Изобщо не съм съгласна за Ъпсурд и Ицака ,освен с това ,че употребяваше наркотични вещества една идея може би повече от другите набори .Песните му винаги са били огледало на времето и рапа не е класическа музика по-принцип .

# 806
Изобщо не съм съгласна за Ъпсурд и Ицака ,освен с това ,че употребяваше наркотични вещества една идея може би повече от другите набори .Песните му винаги са били огледало на времето и рапа не е класическа музика по-принцип .
Много харесвам "Ъпсурт", както и Ицо Хазарта. Аз съм за легализацията на марихуаната и съм на мнение, че щом я демонизират и забраняват, да демонизират и забранят и алкохола.
Харесвам и политика Христо Петров - занимава се със смислени каузи, последователен е и има реално свършена работа. Харесвам и ораторските му качества.

# 807
То само легализация на марихуаната трябва на това изпростяло население.

# 808
То само легализация на марихуаната трябва на това изпростяло население.
Печалбата от търговията вместо да влиза в държавния бюджет, потъва в мафиотските кръгове. Щом като вече сума държави я разрешиха, включително доста консервативни щати в САЩ (всичко 20), значи не е толкова страшно, колкото звучи. Но това не е тема за тук. Имах предвид, че въобще не ми пречи, че някога Ицо Хазарта бил пушил марихуана. Снуп Дог пуши и сега, а беше избран да представлява САЩ на олимпиадата в Париж.

# 809
Благодаря за онагледяването на състарената и погрозняла  Стефания Колева. Поредната платила за окепазяване, вместо за подмладяване. И не, не менопаузата е виновна, а мозъчната пауза.
====
Мишел Обама тук ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт