Звездни Компромати - Ноември'25

• 99 428
  • 1 256
  •   18
Отговори
# 1 245
A какво е това заболяване?
Булозна епидермолиза

# 1 246
Дано има кой да й помага… това е много сериозно кожно заболяване.

# 1 247
Братоева непоносима в Колко ми даваш. Пренавита то са мимики, пули се почти крещи.. . Къде отиде онова приятно момиче?

Тя такава никога не е била. Доста самонадеяна и демонстрираше някакво самочувствие, че е много интересна, но нещо любопитно не съм чула от нея.

# 1 248
Детето на Мая тренира постоянно футбол, ходи по състезания. а и както майка му е казвала - при него е била в най-леката форма. Иначе никога нямаше да се занимава със спорт при това контактен почти всеки ден в седмицата.

Сенто на 10 ноември е качил влог. в ютюб на двамата, Мая на 12ти дава интервю, че са разделени. Тежък е животът на инфлуенсърите, разделят се, ама като имат заснето съдържание го качват още месеци наред.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 00:09 от FreesiaR

# 1 249
Моите 5 стотинки за Ники Кънчев - има богата обща култура, особено музикална/филмова, сигурно е стойностен човек, НО за предаване е необходимо най-вече да намираш подход към събеседника и да имаш бърза реакция какво удачно да направиш/кажеш в дадена ситуация, което при него категорично липсва. Факт, че често казва някоя глупост на участника и често шегите му граничат с подигравки/обиди.
Билалов беше с много по-добро чувство за хумор и емпатия към събеседника. Между другото, Гала е образец точно за хладнокръвие, бърза реакция и умение да разговаря с всеки, според мен това е причината да се задържи толкова време. Да реагираш адекватно пред камера е най-трудно, а тя го прави наживо.
Сигурно отдавна дъвчете друго. Но стигнах в четенето до тук и се включвам да подкрепя мнението относно Билалов. По-човеколюбива му е иронията (или на мен така ми се струваше). Доста по-завоалирано и интелигентно изразяваше отношението си към самонадеяните незнаещи. Минус на Билалов за мен е, че много по-малко обясняваш верните отговори.
Кънчев когато се върна на екран дълго и напоително подчертаваше как Стани богат вече е станал по-добър. А и обича да демонстрира знания. Обаче когато няма познания по някой въпрос итърсва по някоя глупост, докато гласа в слушалката го завърне.

# 1 250
Бакалова е много слаба и според мен затова лицето и изглежда така. 2004-2005 година живеехме на една улица и ми се виждаше мнооого натокана и готина какичка. Не мога да повярвам, че е само 2-3 години по-голяма от мен. Лия - фолк певицата - живееше в същия блок като Ивайла, голяма атракция за тийнейджърските ни мозъци.

# 1 251
  • София
Бакалова и бая ядове има покрай мъжа си та и това състарява. Определено изглежда по-възрастна от годините си.

# 1 252
Явно доста е изморително човек цял живот да обслужва мутри и леглата им. Изписва им се на лицата амортизацията

Абе и на мен ми беше на устата, че концертите изхабяват, но ми се стори, че може да е грубо...

# 1 253
Бакалова и бая ядове има покрай мъжа си та и това състарява. Определено изглежда по-възрастна от годините си.
Заради обвиненията към него или заради самия него и отношенията са им ядовете на Ивайла и мъжа й?
Защото поне от страни изглежда като да се обичат/подкрепят. Дъщеричката им има уникални сини очи.

# 1 254
  • София
Заради не безпочвените обвинения.

# 1 255
Сам Елиът
Скрит текст:
На 16/11 се появява като бащата на Били Боб във втори сезон на великолепния, разтърсващ Ландман.
Тотално ме разчуства и разплака като се самоуби, достигайки Орегон в 1883 на Тейлър Шеридан.
За 1ви път се появява в Butch Cassidy and the Sundance Kid редом до любимия Редфорд❤
Там среща и любовта си, тъмнокосата  красавица дето е седнала отпред на колелото на Пол Нюман и се залива от смях заедно с него - антологичен момент във филмовата история на фона на убийствената музика!
Женят се през 84 и имат дъщеря, музикантката Клео Роз Елиът.
Скрит текст:

# 1 256
А,много му личи когато прецени ,че участникът се е надценил и не е за предаването.Снизходително се държи и без ентусиазъм,а когато е някой ерудит направо подскача на стола,ръкостиска и подканя към аплодисменти.Ами човек  е и той с отрицателни черти като всички нас.

Същото може да се каже и за Билалов.
Точно снощи, сряда, имаше една девойка, която иска жокер за въпрос за 500 лева, после чичо от публиката помогна за елементарен въпрос за Вапцаров…😱 Ами зле си беше, това е игра за хора с много широко интереси, а не с базисни пропуски.
Нормално е водещият да има реакция, то зрителят има някой там да ти простее.

Общи условия

Активация на акаунт