Звездни Компромати - Ноември'25

• 131 893
  • 1 620
  •   57
Отговори
# 1 590
И на майка й стилът и финесът не са много стилни.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:01 от Sunny29

# 1 591
Пенчева може и да е повелителката на безвкусицата (заедно с Елвира Георгиева), но никога не е имала тромаво присъствие.

# 1 592
Ох, Бохо, рИва бе! Чета описанието на Аня и я визуслирах 1 към 1! Жалко за таланта ни ей! Тия от сайтовете не могат да ни се намажат на кутретата!

# 1 593
  • гр.Пловдив
Обаче съвременните хора наистина изглеждат някак по млади, не знам дали заради модата или прическите. 60 годишните жени преди 40 години не са като 60 годишните сега. Бях поствала неотдавна тук едно видео на Ивана Тръмп като е на 40, макар и хубава жена изглежда като сегашните 60, като баба Дони примерно.

Само,че баба Дони няма 60г

# 1 594
Баба Дони на телевизор с филтрите на камерите бива, ама иначе си е една наконтена баба.

# 1 595
  • гр.Пловдив
Баба Дони на телевизор с филтрите на камерите бива, ама иначе си е една наконтена баба.

Нищо й няма,нека си е баба ,нако0нтена ,която не мога да я стигна в близките 40г тичайки..

# 1 596
Пипи си е готина на външен вид ,според мен даже прилича на майка си ,но това си е мое мнения ,може и да бъркам ....обаче темперамента и излъчването и са ИиииУуууу Sad като на стара градска мома ...ако се облече нормално за нейните години ,махне тоя топиран перчем и си продуха малко дюлзите ментално- ще си е съвсем ок...
Трябва и пълна детоксификация от влиянието на майка и ....

# 1 597
Пипи и готина не трябва да се използват в 1 изречение.
Нареждам я заедно с Банда Банда и Ива Софиянска, ни хубави, ни интересни, скууука.

# 1 598
Деми по отблизо на премиера в Лондон. Едната й скула е тръгнала да води собствен живот..

Скрит текст:

# 1 599
С тия дълги коси как се харесват на тези години не знам, не им отива и това е. Една прическа до раменете и ще сияе, въпреки скулите.

# 1 600
  • София
Никога не съм гледала на Пипи изявите, но попаднах на поста й за баба й и Брук, много е мил. Всеки, който е бил, или е близък с баба си, би се припознал. На външен вид, си е Сашо Диков отвсякъде в лицето, майка й е страхотна красавица на младини, спор няма, но гени...

# 1 601
  • Sofia
Да ви върна към световните клюки. Засилват се слуховете за възстановена връзка на Шакира и Antonio de la Rua.
Да ви напомня, това е приятелят й преди Пике. С него набира световна слава, но после се разделиха и имаше някакъв скандал за пари.
Така изглеждаха като млади:
Скрит текст:

Той също е разведен, с две деца. Напоследък е забелязван на няколко от концертите й, има сериозни информации, че са виждани заедно, че са запознали децата си, даже за забелязани целувки се споменава.
Така изглежда той сега:
Скрит текст:

# 1 602
По време на връзката им той е син на президента на Аржентина, нали?

# 1 603
Ми, този е по - готин от онзи. Ха, дано са щастливи този път.

# 1 604
  • Glasgow
Този мъж на Шакира ми харесва.
За Ивана/баба Дони, аз не казвам че са грозни, а че въпреки че са хубави жени- изглеждат доста по възрастни. Тук Ивана даже няма 40.
Скрит текст:

От наградите БАФТА Скотлънд снощи- Дейвид Тенант и Юън Макгрегър 💥
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт