Звездни Компромати - Ноември'25

• 137 283
  • 1 665
  •   47
Отговори
# 1 635
Естествено, Галена направи големия концерт. Ако не ги беше сравнявал, да речем, че е било афект.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:24 от Kawsay

# 1 636
Гледам "Пресечна точка" и се чудя Юлия Манолова бременна ли е? Крие си корема с листа, но изглежда закръглено опъната блузата ѝ.

# 1 637
Франческо Арка ми хвана окото и  на мен, то едно око вече, но душата бръчки няма казват.

# 1 638
Азис за Десислава, чували сме колко е несериозна. Тя самата признава,че закъснява и т.н. Дали става въпрос за неговия концерт или за концерта на Деси 30 години..
Скрит текст:
[spoiler/]
За какъв се мисли Азис... хората си имат животи, никой не е длъжен да вдига на момента. Това е поредния му опит да си сътвори скандалче, за да продаде някой билет. Много е жалък. Като я е видял Десислава на концерта на Галена, защо не я попита. Или сега взе да им нужда от нея....ужасен е, типичен за рода му манталитет.
Кулагин:
Скрит текст:

# 1 639
Десислава отговаря на Азис:
Скрит текст:

# 1 640
Стояна на Ивана имала юбилей.

Скрит текст:

# 1 641
Измислена драма между Десислава и Азис. Азис се мисли за много оригинален, а всъщност е досадно предсказуем.

# 1 642
  • Glasgow
Тези Риби, Десислава и Азис😅 Те даже май бяха на един ден родени

# 1 643
Да може би измислено да има интерес към техните концерти, както конфликта Галена и Преслава 😀

# 1 644
Азис винаги е със силните на деня. Преди със Светлето първи дружки, ама като ѝ свършиха парите, бързо я забрави.
Не го харесвам грам.

# 1 645
Светлана по нощничка на фризьор по съвет на звездобройците. Било ретрограден Меркурий - той вървял назад, ама тя-Светлето върви смело напред с ножица. Новата прическа и отива, само да се научи да си мие косата редовно, че вечно е някаква мазна.
Скрит текст:

# 1 646
Джейда Пинкет и тя ли е опънала бръчките? Някак променена ми изглежда.
А какво стана с брака й? Май се бяха разделили с Уил и после се събраха?

# 1 647
  • София
Костадин Ангелов с пост до някаква дама. Бях убедена на 100%, че е на другия бряг.
Скрит текст:

# 1 648
  • sofia
Е как някаква дама, това е жена му, втората😂 Гимнастичката🤪

# 1 649
  • София
Е как някаква дама, това е жена му, втората😂 Гимнастичката🤪
Малее, аз го набедих за чист .., той втора жена имал. 😂

Общи условия

Активация на акаунт