Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 433
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Пасиран, ни ко га .

# 1 486
Варели бяха едновремешните кръгли метални, при нас ги имаше пред всяка къща, лични Simple Smile

# 1 487
Стържа и аз краставиците за дзадзикито и режа на кубчета за Снежанка. Купих си баш пасатор за тая цел. И мусаката вече е песен.

# 1 488
Бърд,баш такова имаме 😁

# 1 489
Леген може Joy

Ох, Риюниън, това само като си помисля да го сглоба и разглобя и няма да нарежа нищо Blush
Ако правя по-голямо количество ползвам пресата за картофи, ама и там трябва да нарежеш краставиците на филийки

# 1 490
Ренко, верно ли?
У наща махала имаше такива, когато бях дете.
После на село имаше, но ги модернизираха и им сложиха по два правоъгълни пластмасови.

# 1 491
  • тук и там
Има много лесен начин за рязане на краставици,ако не държите да са еднакви парченцата,ама не знам как да ви го обясня..

# 1 492
  • София
Лична кофа, бря. С капак?

# 1 493
  • София
Роботът е по-тегав, ноюрендето е за секунди. Нищо не му се сглобява.

# 1 494
'звинетИ,ама има и казан за ракия,и казан за варене на компоти и кисели краставички Mr. Green 😂
Верно,Бърд,всяка жаба да си знае гьола,оп,варела 😁

# 1 495
Лична кофа, бря. С капак?
варел?

# 1 496
Гъзари се, Ренко, кой кат вас Simple Smile

Да, Мид - лична кофа с капак Simple Smile На село са две пред нашата къща, не съм обърнала внимание пред другите по колко са, може би има значение броя на живущите. Нашите едно време не помня колко бяха. После ги смениха с контейнери на няколко места по улицата. Съседите зорко следят кой в кой контейнер хвърля, няма лабаво Simple Smile

# 1 497
  • София
Аз знам заначенията на казан, ама у наше село си му казвахме кова, за този за боклука.

# 1 498
  • София
Ние имаме щайга във входа, лична де.
Разбрах Бърдче.

# 1 499
  • Mediterraneo
Хубу де, за да ми е още по- гадно, че си тръгваме, се тръшнах болна. Полежах на плажа, та се прибрах в стаята. Температура, гадене и болки в корема. Класика. Не е от храната с тази Т, ще им нося вирус на домашните Sad Ама как ще оцелея на самолета, не ми се мисли.
Дояде ми се Снежанка.

Общи условия

Активация на акаунт