Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 432
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 500
А сакче? Joy

# 1 501
  • София
Тя, тази млечна салата, я има в различни варианти и с различни имена из страната.

При нас беше:
Сух таратор - пресни краставици, с цедено кисело мляко. Едно време го цедяхме цяла нощ с тензух.
Снежанка - кисели краставички, но добавяха и извара в киселото мляко.
И двете с краставици на кубчета. Само обикновеният таратор се правеше с настъргани краставици.

Сега просто я правя с овче или биволско мляко и пресни краставици. И ги режа на ренде Вьорнер. Е, не стават на кубчета, а на пръчици, ама ич ми не е. Laughing

Тази вечер и аз на пица. Ама протеинова кето. Laughing Грухтя и не мога да спра да ям.

Между другото:
Казан - голяма тенджУра или онова хубаво нещо, в което се вари ракийката. Laughing
Варел - за съхранение на гориво или масла.
В легена перем на ръка.

# 1 502
  • София
Арти, на кубчета стават, самоютрябва да завърташ краставицата на 180 градуса.

# 1 503
  • София
Знам, ама има извънредни обстоятелства. Мързи ме. Simple Smile

# 1 504
Арти, на кубчета стават, самоютрябва да завърташ краставицата на 180 градуса.
Съвсем ме загуби за каузата Joy

# 1 505
  • София
Между другото, ММ реже на рендето. За едно и също време той се справя на рендето, а аз режа на ръка на идеални кубчета.
Много съм добра със сатъра. Simple Smile

# 1 506
  • София
Ули бе 🤣. Не е сложно, стаава с едно движение. Иначе и аз  съм много бърза по бабешкия начин с нож, като режеш на решетка на ръка, ама с рендето ми е по-бързо.

# 1 507
Чух се с приятелка от Атина, аз доволен, 2 часа и кусур Heart Eyes Липсва ми. Не се обаждала, да не ме притеснява на работа Flushed Чакала ме на дълго гости.
Тарти, никакви такива, да минава!

# 1 508
Вадя коледните гноми, а мушкатото и сакъзите цъфнали, та цъфнали. Ама цвят ви казвам, много. Не са цъфтели от края на август. Ено, да ги режа ли, кво да ги правя?

# 1 509
Остай ги да еволюират според климата Heart Eyes

# 1 510
  • София
Мьос,
тук има хубави големи чанти. И в момента имат намаление.

https://www.vera.bg/modello.php?p=6978

https://www.vera.bg/collection/golemi-chanti/

Аз си харесах една. И знам, че нямам нужда, но пак ме тегли.

# 1 511
Тия чанти са с добро качество и хубава кожа. Купуваш и носиш с години.

# 1 512
  • Наблизо
Леле,аз не разбрах че малкото Азалче е рожденичка.Да е жива и здрава и много щастлива!

Ааа за боклука,при баба и дядо беше гюм.Сигурно е турска думата.

Още ми е зле:(

# 1 513
Бюти, вдигай се! Да минава бързо.
В гюмовете по моя край, сипваме прясното мляко, току що издоено.

# 1 514
  • тук и там
Тъкмо гледам за тъмната страна на текстилната индустрия.Яка експлоатация, мизерстващи хора,работещи за смешни пари,шият дрехи за всички.Оказва се , че етикетът на дрехата е по-скъп от дрехата.Ефна тениска за 5 евро,се продава за 20,ако е за марки, струва 45 и се продава в магазина за 150 евро .За замърсяването там,токсичните бои  които газят хора и после отиват във водите им да не говоря..Възмутително е  всичко.За Бангладеш става въпрос в случая.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:49 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт