Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 12 630
  • 338
  •   6
Отговори
# 315
Последните ми 2 пратки, въпреки че бяха малки демек /ставаха за боксове без проблем! Получих си ги от пощенския клон

# 316
  • София
bejanka Не е нарочно, просто така му е удобно. Като е в Младост що да се разходи и до Полигона, например Simple Smile
Нямам отзив аз за оплакването да видим следващата пратка къде ще дойде.

# 317
И аз ще се оплача вече, ако следващата пратка не пристигне, където искам. За сега не са ми я доставяли в съседен квартал, но достатъчно, че е било на места, далече да вървя с количка, или да не мога да се кача, или други неудобства. И ще ги попитам и БоксНау защо с Озон нямам проблем, а все с Тему?

# 318
  • София
Харесват ми дървените фигурки за оцветяване като тези, например  https://share.temu.com/OOZUNlOAxLB, но не знам с какви бои се боядисват.

# 319
Обикновено с акрилни или акрилни маркери, ако имате покривни (защото някои по-евтини акрилни маркери не са достатъчно силни и ще трябва да се повтаря няколко пъти).

# 320
  • София

Поръчах от местен склад една светкавица и трябваше да дойде до 6ти. Не изписва доставчик, само пише, че е изпратена. Писах на съпорта, върнаха ми парите, не тая надежди че ще дойде, но ми пратиха номер за проследяване и неизвестна куриерска фирма.

# 321
Fan куриер е румънски и тук се поема  от Еконт.Ако имате приложението им, погледнете там.Но например ,когато получавам от Амазон,няма информация никъде,докато не звънне куриера.

# 322
  • София

Поръчах от местен склад една светкавица и трябваше да дойде до 6ти. Не изписва доставчик, само пише, че е изпратена. Писах на съпорта, върнаха ми парите, не тая надежди че ще дойде, но ми пратиха номер за проследяване и неизвестна куриерска фирма.

Аз даже не предполагах, че има светкавици в Тему, но ще разгледам. Благодаря

# 323
  • София

Аз даже не предполагах, че има светкавици в Тему, но ще разгледам. Благодаря

Има, има. Това, което не дойде е godox sl60, там изледе 160лв с купон, а в България е 430лв. Поръчах и друго осветление, софтбоксове... много съм доволна, нещата дойдоха за 5-6 дни със Спиди, но това нещо се закучи.
Да видим... ако вземе да дойде, ще е бонус 🙉

# 324
Свалете си приложеното на Еконт и там ще получите известие като/ако FAN предадат пратката на Еконт. Аз съм получавала с тях (Трендиол изпращат с FAN) и за сега не съм имала проблем, та би трябвало някога да дойде.

# 325
  • София
sweetvit А всъщност са си оригинални или са менте?

# 326
  • София
I.R. не знам за светкавиците, но техниката, която поръчвам от тему, идва оригинална.
Едни чанти, които взех от там са менте, хубави, но менте Mr. Green

# 327
  • София
Чанта за фотографска техника ли или дамска чанта? Защото ако е първото моля за линк Grinning

# 328
  • София
Чанта за фотографска техника ли или дамска чанта? Защото ако е първото моля за линк Grinning
Уви, дамска Simple Smile

Ей това ми е най-любимата фоторгафска раница, 15г. служеше вярно, миналата година с 300 зора намерих същата, че вече на нищо не приличаше Mr. Green
https://ebay.us/m/dEx70v

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 17:16 от nad_tab

# 329
За мен са напълно идентични що се отнася до звук, микрофон, батерия. Изберете тези, които визуално ви харесват повече. Всъщност, един плюс за OnePlus е управлението на звука с плъзгане по слушалката, много е удобно.
Много странно ,при мен се намаля и съответно увеличава  звука с плъзгане .

Общи условия

Активация на акаунт