Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 104
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 365
Хубави поли, Надя!
Днес си купих серамиди, добре звучи действието им, тук намерих на Swanson. Ползвала съм и други добавки на марката харесвам я.

Понеже до аптеката има Лили, влязох да гледам за серум със серамиди - да допълня добавката и с външно действие. И  изцяло поради  вчерашно/днешната дискусия в темата - за озарител Simple Smile. Пробвах от тестер озаряващ бустер на Буржоа. Харесвах тази марка, навремето що продукти съм купувала от тях, имаха много добри попадения.
Три цвята са, аз пробвах най светлия 003
https://lillydrogerie.bg/good-to-glow-003-549786
Не е лош, озаряващият ефект е много дискретен, но го има. Пише, че формулата е обогатена с витамин C и биопептиди /харесвам пептидите/. Не зная дали е нов продукт или се предлага отдавна, споделям като информация.
Серум със серамиди също пробвах, но май ще взема ампула със серамиди, харесах в Ремедиум.

Честити очила, Мими - добре ти застават!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 03:56 от Sweta

# 1 366
Наде много харесвам този модел поли!
Мерси Диа за предложенията. И аз така нанасям ружа По страните. Мацвам леко и на клепачите.
От този на Мис Спорти съм доволна, утре ще начена един Герлен с който се поглезих. Малко по- тъмен за зимата

На тази четка ще премина. За какво се ползват тези по-дълги и дебели? Намерих ги в чекмеджето Simple Smile

И  още един продукт намерих в шкафа. Нещо като ФДТ трябва да е пак?…

# 1 367
  • В морето
MarietaYo - страхотен руж Guerlain! И аз реших да си взема нов, само не съм избрала кой. Наскоро поръчах няколко неща Guerlain от Notino, но за руж реших, че ще е друг. Четките така като гледам са за пудра сякаш, въпреки че тази с прозрачната дръжка ми прилича на една моя на Clinique, която е за ФДТ, обаче косъма трябва да е по-къс за ФДТ, така че - пудра, руж, хайлайтър и всичко прахообразно.

NadyaT - свежари на парти! Heart Eyes Аз само петна не виждам...

Karen - чудни снимки! Елхата къде е?

Вече мислите ли за Коледни подаръци? За кого ще купите? Или това ще е за новата тема?Christmas Tree

# 1 368
За какво се ползват тези по-дълги и дебели? Намерих ги в чекмеджето Simple Smile
Скрит текст:
И двете четки са за пудра. Не виждам каква е главата на тази с мрежичката, но предполагам. Другата с късата дръжка е копие на оригиналната четка за Метеоритите на Guerlain.
https://www.strawberrynet.com/bg-BG/guerlain-meteorites-powder-b … 5mfYyVX51GUIkes8o
Много е хубав ружа на Guerlain!
Имам го това на L'Oréal, но не се справям с него. И въобще с продукт от такъв вид.

# 1 369
Наде, много добре ти стоят полите, но за мен болерцето (нямам идея дали е точната дума) не е ок. Идва ми демоде.
На Мими очилата са страхотни, пази си ги!
Карен, забавлявай се на макс!
Дискусията за четки я изчетох, но само от уважение към вас. Wink 

# 1 370
  • Бургас
Taffta, вместо Карен отговарям- елхата е на базара на двореца Шонбрун, във Виена и слагам още малко снимки за гледане. На мен ми беше за първи път базари. Красиво е.
Ако някой скоро ходи мога да препоръчам с най-вкусна и разнообразна храна базара Ам Хоф срещу хотел Хаят, както и най-хубавото и ароматно вино. Най-хубавите чаши, според мен - Белведере.

Скрит текст:

Наде, момиченце си !

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 08:54 от Галчудо

# 1 371
  • София
На мен ми е много коледно! Вероятно тази година ще успея да събера всички любими хора на 24 и отсега ми е радостно. Накупих лампички и топки, ще купя и елха. И едни пухкави калъфки за възглавници. Въобще, мина ли през Пепко....
Тю, пак си забравих старите рецепти за очила... Обущарят ходи бос.

# 1 372
Девойки, подкарали сте много теми, по всички май съм некомпетентна. Но пък ми вдъхвате желание да пробвам някаква декоративна козметика и сега тръгвам на лов за озарител и червило.
Запомних Надето - прекрасна пола и много настроение.
Намерих вчера като подреждах якетата едно палтенце, омаляло на младежа, което обаче става на майка му. Измъкнах едни 20+ Оксфордки и чанта, която отлежава от няколко години поради липса на адекватна комбинация и цоп - в модерното кафяво Simple Smile. Пак по ваш съвет - до лицето цветове, които ме освежават. Понеже актуалния цвят хич не е моя. Вдъхновение и сила сте.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 14:47 от Хаши

# 1 373
  • В морето
Хаши - много добре ти се е получило съчетанието!

И аз докато търсех някаква четка днес, че се заговорихме по тази тема и вижте какво позабравено дуо си открих. От Коледна колекция си ги бях купила, силно бляскав е ружа, но нежен, тъй че няма да купувам Simple Smile Червилото е мат, но с прозрачен гланц отгоре ми харесва как стои.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 13:08 от Taffta

# 1 374
Един руж имам, една много способна Мас-госпожица ме озари, освежи и продаде един плик козметика 🙃

Чакам 6-ти декември, живи и здрави и ще слагам коледната украса 🙂

Хубава седмица дами!

# 1 375
Aaх, ружове и четки сте подпукали Simple Smile Имам какво да допринеса по нея, но нека си пусна едно кафе и новата тема и ще си кажа тежката дума по въпроса! Grinning

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 15:31 от Agent Provocateur

# 1 376
Aaх, ружове и четки сте подпукали Simple Smile Имам какво да допринеса по нея, но нека си пусна едно кафе и новата тема и ще си кажа тежката дума по въпроса! Grinning
Агент, недей пари нямам вече...! 🤣🤣🤣😍🤩

# 1 377
Агент, недей пари нямам вече...! 🤣🤣🤣😍🤩
Ама аз ще ти спестя пари, обещавам Wink

Новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1834678.msg50537166#msg50537166

PS Ще я дооформя след около час, извинете ме!

Общи условия

Активация на акаунт