Колко често комуникирате с партньорите си?

• 3 161
  • 111
  •   5
Отговори
# 45
  • Варна
Точно така.
Може да се звънне само да кажеш - ей, обичам те бе.
Няма значение кой какво работи, за едно здрасти, обичам те, Имам нужда само да те чуя или да ти каже с 2 изречения какво се случва, винаги има време.
Ако с най-близкият ти мъж ти е досадно да комуникираш, с кого изобщо общуваш?

Абсолютно съм съгласна с това мнение.
Освен това хората преминават през най - различни етапи и периоди, а и няма правила в любовта между хората.
Примерно аз когато работя наистина не обичам да говоря излишно по телефона и не го правя. Но сега когато съм майчинство, често ми се случва да се чуваме с ММ по 3-4 или 5 пъти. Няма проблем нито за него, нито за мен и на двамата ни е приятно. Както каза някой, винаги има време за размяна на две три приказки.
Разбира се изключвам звънене и търсене с цел следене, обсебване, контролиране. Това е патология и човек който привлича такива партньори, трябва да си отговори на въпроса защо го прави......

# 46
Този човек какво работи, че има толкова свободно време, че да звъни по 5 пъти на ден.

Според мен нормален мъж, който работи, няма такова време.
Първия въпрос го зададох на съфорумника Sun. Ако обича да прочете втория абзац Simple Smile

Кои са тия работи  - по пет пъти се говори САМО с гаджето, чатът върви ЦЯЛ ден и заедно с това се пишат мнения и трупат точки във форума?! Казвайте, тъкмо обмислям преквалификация, а може и прелокация.

# 47
  • Melmak
Аз си обичам свободата и личното пространство, но с мм като се запознах бях студентка с много свободно време. Чат и разговори колкото щеш. После работехме заедно 3,5 години в една фирма и често чатехме и чрез служебния чат.
След това вайбър, защото и в работа не можем да говорим много. След това на хоум офис - непрекъснато заедно. 😁

# 48
  • София
Има работи които сигурно ти позволяват да си "гукаш" когато ти се прииска по телефона, но реалността е, че повечето не са така. В един офис с много хора, съвещания, ако си в движение или с клиенти, не го виждам това. Мен адски много би ме натоварило да ми звънят 4-5 пъти на ден когато съм на работа, само за "здравей и обичам те"...просто има различни динамики на работния ден и когато си натоварен на работата и не е удобно да говориш, примерно трябва да си търсиш някакво по-тихо местенце по 5 пъти на ден,  и така 6 месеца, такива неща е нормално да дразнят и да не са на място.  Чатът е друго нещо, когато можеш го поглеждаш и пишеш, но говоренето не винаги е удобно.

# 49
И ние не живеем заедно. Чуваме се сутрин и вечер задължително. През деня предимно си пишем, споделяме си при кого какво се случва, бъзици и шеги също, новини някакви ако някъде трябва да се ходи, да се прави.. в обедната почивка пак се чуваме и след работа също, по няколко пъти за да си кажем кой накъде е и тн. Но това защото е по-лесно пред това да си чатим… и на двамата така ни е добре, от началото така свикнахме и постоянно сме в контакт. Не ни тежи.

# 50
Ама вие сте на половин година връзка и се виждате рядко, не се прибирате един при друг! Искаш съвет и получаваш отговори от жени, които от години, че и десетилетия са с тези мъже.
На вас се полага сега да горите, да се стремите един към друг, да искате всичко да споделите и съпреживеете.
Явно ти не го усещаш така!

Съжалявам, но събирането ви заедно е загуба на време. Прекалено различни темпераменти сте. Имате различни потребности от даване и получаване на любов, от споделяне на чувства, предполагам от изразяване на моции и кардинално като емоциналност.

Разбирам повече приятеля ти.
Ако мъжа до мен се натоварва да се чуваме няколко пъти дневно /вкл. като сме с приятели навън или си почиваме/ и му е достатъчно да се чуем набързо привечер то моментално получава приза "бивш". За моя тип емоционалност и любвеобилност това са отношения с минусови температури и не бих се обвързала с такъв човек.

# 51
Този човек какво работи, че има толкова свободно време, че да звъни по 5 пъти на ден.

Според мен нормален мъж, който работи, няма такова време.
Първия въпрос го зададох на съфорумника Sun. Ако обича да прочете втория абзац Simple Smile

Кои са тия работи  - по пет пъти се говори САМО с гаджето, чатът върви ЦЯЛ ден и заедно с това се пишат мнения и трупат точки във форума?! Казвайте, тъкмо обмислям преквалификация, а може и прелокация.

Предвид, че е писал, че наваксва с бързи кредити недостатъчните доходи...

# 52
Не възприемам за нормално такова системно звънене за щяло и нещяло. С мъжа ми през деня се чуваме, само ако има нещо по-важно. Имах преди години едно гадже, което по същия начин ми звънеше по пет пъти на ден, и то в един момент нямаше и какво да си кажем. Само че той беше на 19 (аз бях малко по-голяма), вие не знам на колко сте. Тези постоянни обаждания мен ме натоварваха. Но, и без това не изкарахме дълго с него. Ти сама трябва да решиш.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 08:32 от Borqna Sto 771419

# 53
  • Пловдив
.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 00:31 от Sun2000

# 54
Ами ние се чуваме когато има нещо по-важно за казване, иначе за празни приказки не бих казала. Пишем си през деня, всеки отговаря когато има възможност.

# 55
Няколко месеца бяхме във връзка от разстояние,  звъняхме си сутрин с кафето, в обедната почивка, след работа и вечер преди лягане. Задължителни 4 пъти, понякога и по-често. Сега се чуваме по 2-3 пъти през деня, сутрин и вечер сме си заедно, чатът върви цял ден и при нас, да, вече 7 години. Ако му бях казала в онзи период, когато не живеехме заедно, че съм заета и не искам да се чуваме днес,  сигурно изобщо нямаше да се съберем. Ако той ми го каже, дори и днес, ще има проблем.
 Относно работното време, хайде стига. От 9 часа имам час обедна почивка плюс две кафе паузи, да нямам време за 2 мин обаждане е оправдание. Реално имам работа по 2-3 часа на ден, останалото време съм на място, в случай на нужда. Разбира се, комуникацията с колеги заема голяма част от това време, но да работя 12 часа под напрежение не ми се е случвало от поне 20 години.

# 56
Ние си звъним средно по 5 пъти и не виждам нищо натоварващо в това. И на двамата професиите го позволяват и ако не ми звъни, а в същото време звъни на приятели или роднини ще ми е обидно.

# 57
...
На вас се полага сега да горите, да се стремите един към друг, да искате всичко да споделите и съпреживеете.
Явно ти не го усещаш така!

Съжалявам, но събирането ви заедно е загуба на време. Прекалено различни темпераменти сте. Имате различни потребности от даване и получаване на любов, от споделяне на чувства, предполагам от изразяване на емоции и кардинално като емоциналност.
...
Само с подчертаното съм съгласна.
По първия абзац: да гориш, да се стремиш - може към някой желан и трудностъпен. В случая той не й оставя шанс да й залипсва.
Аз още се чудя за гимназисти и студенти ли говорим или за хора с ангажименти - работа, да напазаруваш, да сготвиш, да почистиш и т.н. И защо се нормализира стоенето на телефона в работно време, а привечер щяло да бъде набързо. Точно обратното е.

Някъде назад прочетох, за разговори за секс през работно време и си викам това ще е някоя шефка, с кабинет. Обаче не се връзва с постоянно присъствие тук. И се сетих за продавачката в магазина, който често посещавам. Не се познаваме, но вече знам, че новият й приятел недоволства, че не можела да свърши. И момичето обяснява на приятелката си по телефона (пък аз по случайност тогава в магазина  Simple Smile ): "ами как да свърша, като секса ни е 10 минути. С предишния беше половин час". Не разбрах колко см му е на новия, но скоро пак мисля да се отбия, може и да разбера тази малка подробност Wink.

# 58
Още на 6 месец и в отделни градове, и ти идва в повече, защо въобще ще живеете заедно?

# 59
Аз бях тази, която звънеше по-често, моя мъж не обичаше да води дълги разговори по телефон. Ако човек с когото съм имала връзка, но не живеем заедно ми беше казал, че не иска въобще да му звъня докато е на работа, бих си помислила, че иска да крием връзката си. Сега и аз съм натискала отказ, когато не мога да говоря и съм връщала обаждане, когато мога и когато се сетя и не съм се сърдила, че не ми отговарят веднага. Пет пъти на ден са наистина много, можеш да кажеш, че предпочиташ да ти пише, аз бих се съобразила да намаля обажданията, но да съм с някой на който изобщо да не мога да се обадя по време на работа, ако не е нещо свръх важно, не бих приела. Не знам каква работа работите, аз винаги съм имала обедна почивка + още две междинни почивки и не ми е било проблем да отделя някакво време за личен разговор. Също не ме е дразнило, когато съм на кафе с приятелки да ми звънне, какво лошо има, че някой мисли за мен. Стига да не ми дава зор да се прибирам или да ми държи сметка, даже е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт