Какви витамини и дозировка давате на децата?

• 293
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Lilium , съветвам ви чистосърдечно, да не правите квалификации на хора, които не познавате и не знаете, какво образование имат, каква професия, какъв практически опит и т.н., защото всъщност вие се излагате много, а мен няма как да ме обидите, защото аз знам коя съм, вие не знаете.

Мислите, че ако давате нон стоп добавки и витамини няма да давате антибиотици? Аз ви го написах, вие не сте си направили труда да го прочетете, но бързате да коментирате.
Вижте го, написано, черно на бяло - срив на имунната система, антибиотична резистентност, не ви го пожелавам, но с това, което правите, антибиотиците никак няма да ви се разминат.
Успех все пак, не съжалявам, че си дадох от времето за вашата тема, защото други майки ще търсят информация, ще прочетат и няма да правят вашите грешки.

# 16
Няма значение коя сте , нито за мен, нито за друг тук, нито какво образование имате. Нито имате право да определяте дали греша, давайки витамини. А антибиотична резистентност не знам как се получава от витамини 😄

# 17
А какво ви е мнението за Омега 3, давате ли на децата?

# 18
  • София
Какъв е смисълът да се дава каквато и да е химия на здрави деца?

# 19
Имуномикс плюс + витамин Д от септември до март. През останалото време нищо. Доста години подред му давах и бронховаксом, но моят има доста богата история на бронхити, бронхиолити, детска астма и рефлукс. В общи линии дори сега, като го чуя да се закашля, започва да ме избива студена пот.

Иначе море, планина, спортуване, чист въздух, поне един слой дрехи по-малко от моите (защото съм зиморничава), сезонни плодове и зеленчуци и всякакви такива неща. Но от опит съм установила, че когато детето си има проблем/слабо място, то просто си го има и каквото и да правим като родители, проблемът е там. Синът ми е пил точно два пъти антибиотик за скромните си 13 години, но пък е вдишал толкова много атровен, фликсотид, вентолин и пулмикорт в най-различни комбинации + хапчета за рефлукса, че се е напълнил с достатъчно химия.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:29 от Nedinka

Общи условия

Активация на акаунт