BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 10 230
  • 430
  •   10
Отговори
# 390
И без Иван няма агресия... Викове, крядуци
А може да е коментирано но съм пропуснала, защо Давид не трябва да пие алкохол?

# 391
И без Иван няма агресия... Викове, крядуци
А може да е коментирано но съм пропуснала, защо Давид не трябва да пие алкохол?
Един пост над твоя пише.

# 392
Проблеми с алкохола? Ама той нали е на 20, кога е успял да пропие, че и проблеми с алкохола да има…

# 393
Някои хора не разграждат , може от много малко да се напият

# 394
Няма да се учудя да е скалъпена история, за зрителско съжаление. Актьорче си е, само дето доста почна да преиграва с реакции последната седмица

# 395
Проблеми с алкохола? Ама той нали е на 20, кога е успял да пропие, че и проблеми с алкохола да има…
Оставам с впечатление, че животът му в Германия е бил много хаотичен. Секс с възрастни жени, алкохол… Може би затова казва, че в България му е много по-добре - баба му и Насито му помагат да се вкарва в ред, там явно е имал проблеми.

# 396
  • София
Кои са номинирани, не виждам нещо възможност да спася някого? Изпуснах снощи епизода, връщам се да чета.

# 397
Днес ще са номинациите, мисля

# 398
Има ли възрастова граница за проблем с алкохола? Може като тийнейджър да е имал проблеми.
   Михаела влезе за малко и внесе напрежение. Бъдете истински,бъдете себе си, онзи и онази .......За всяко лошо поведение извинението е  - бях себе си, бях истински.

# 399
В ранна детска възраст алкохолик...
Много преиграно като че ли...

# 400
Има много такива тийнове, включително и в България. Включително и момичета. Алкохолът и дрогата не питат на колко години си.

# 401
🐑 Само това ще ви кажа!

# 402
Елена обърна палачинката, усети, че от симпатичен участник е станала недолюбвана. Но все пак каза на Ебру “това е моето мнение”, предполагам ставаше дума за Сияна.

# 403
  • Варна
И на мен "проблемът" с алкохола ми звучи малко преиграно.Чак пък да се "закачи"..не зная.Не че е невъзможно.Но то доста "младежи" пият в тази възраст-купони това-онова.
И чак пък и кекс с възрастни жени (това съм го изтървала).Че кой иска да си ляга с дечко с пършиво мустаче Trollface
Егати профила - богат,има от всичко !
Мисля че вече бая зор ,ще види за победата.
А..какво и колко достоверно ни показват,това е друга тема.Но основна!
Това не е реалити,това е шоу като всички,които се въртят в момента.Само че то няма друга идея,няма любовна нишка ,спорт.
Изобщо,окепазиха и Брадъра Neutral Face

# 404
  • Варна
Шашкам се че Давид се възприема като положителен образ - доста объркано , че и понякога неграмотно малко момченце , много далеч от образа на мъж. Валентин е много по добре И двамата Стефановци са много сбъркани хора.

Общи условия

Активация на акаунт