BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 18 255
  • 824
  •   73
Отговори
# 690
За Инстаграм снимки, ли? О, да. И то не е в България, ами по цял свят. И не е от вчера. Не разбирам ЖДНБ-то защо е, все едно никой от нас, никога не е отварял Инста?
Отваряла съм го и така облечените жени са 5% и обикновено са мъжемелачки. Да не казвам друга дума. Нормалните 20 годишни качват снимки с приятели, от ресторанти, от някое мероприятие, тук-таме някое селфи с нова прическа / маникюр. Не снимки със сутиена изкаран над блузата или разчекнати в асансьора. Както и да е. Който иска да си носи розовите очила и да си мисли, че Сияна е ангел небесен - не ми пречите. 😁 Но за мен в предаването има по-заслужаващи победата.

# 691
Запознанството с някого, особено с такъв с когото ще делите спалня може да получи малко повече отговори за самия човек още на първата вечер. Даже и да има скрит замисъл зад въпроса на Сияна не може да обявим за вещица и да изпратим на кладата само заради него. Даже и да използва похвати, които да изведат до финала, за мен тя си използва предимствата, които има в една игра. На другите не им стигна интелекта да схванат, че като не можеш да блеснеш с нещо различно от домакинска работа, нямаш харизма  и красота, па сети се, че със злословене и злоба няма да стигнеш  далеч. И в този ред на мисли,  Сияна прояви повече мисъл от двете патки. И аз не и де доверявам на 100% и имам съмнение в достоверността за историята от миналото й, но като поведение ми хиляди пъти повече за пример, отколкото на другите три представителки на женския пол.

# 692
Че свалките са стратегия на Сияна не се съмнявам, но това, че пита за обвързаните не разбирам как я прави негативна. Напротив, това, че очевидно иска да прилага стратегията си само на необвързани, е плюс за нея. Всеки е там със стратегия за спечелване на наградата - един с хляба, друг с домакинстване, трети се препоръчва със старческа мъдрост, четвърти с напоителна вярност... Може би искрени и истински бяха само Иван, овцата(забравих името) и Ебру, които блеснаха с искрена и истинска простотия. Ами... предпочитам не дотам натурални изяви.

# 693
  • София
Сияна много умело играе ролята на страдалница, мяука тихичко, плаче без сълзи, заради нападения от лошите лелички и отхвърляне от мъжът когото " обича" ..и в общи линии се изкарва жертва търсеща съжалението на публиката.  Също така тя е била насилвана, обаче никой никога не е чувал за това насилие, даже родителите й, но нямаше проблеми да го сподели ексклузивно с цяла Б-я и да пусне една сълза за достоверност... Отначало и аз й повярвах, но след като каза, че на никой не е казвала, приключих с вярата..

# 694
На мен това "Аз харесвам Елена Sad" от Сияна ми се стори малко театрално, но не мога да я съдя.

В този формат има два типа играчи - тези, които играят със съквартирантите (Елена, Калин) и тези, които играят с публиката. Тези, които играят с публиката винаги печелят, защото масово стратегическите игри не се харесват. Миналата година беше Марио, а тази година може би са Давид и Сияна. Да, възможно е да не са 100% истински и да играят пред камерите, но това е стратегията, която им печели точки в очите на зрителите.

Както се каза "Don't hate the player, hate the game" Wink

# 695
  • somewhere near the sea
Може и да сте го обсъждали, но аз да попитам. Какво, според вас, Стефан разбира на уредчето си? Той пита: "Ще ме изгонят ли?" Уредът отговаря: "Чорап" (примерът е приблизителен). Колко се ядосва, че му свършили батериите. Дали наистина вярва, че получава жизнени насоки?

# 696
Този уред някой беше писал, че е 10 бона. Не знам и аз как се разбира, като уредът отговаря пълни глупости.

# 697
  • София
Този уред някой беше писал, че е 10 бона. Не знам и аз как се разбира, като уредът отговаря пълни глупости.
Нали го показах колко струва- 275 паунда.. Laughing

Може и да сте го обсъждали, но аз да попитам. Какво, според вас, Стефан разбира на уредчето си? Той пита: "Ще ме изгонят ли?" Уредът отговаря: "Чорап" (примерът е приблизителен). Колко се ядосва, че му свършили батериите. Дали наистина вярва, че получава жизнени насоки?
  Това означава, че ще изхвърчи от къщата като мръсен чорап.. Веднага се измисля удобно обяснение на нестандартния отговор Laughing  Всички навръзват нещата и отговорът на уреда винаги изглежда "логичен"..

# 698
  • София
А, той го е купил! Аз защо останах с впечатлението в началото, че той разказваше, че го е направил! 🤣
И друго по-сериозно обаче-не мога да повярвам колко жени ползвате приблизително същите “опорки”, с по-малко цинични думи, но със сходен смисъл за Сияна.
Но пък от последните страници тук, разбрах, че съм шавран*ия, защото на 20 съм се пекла по монокини. (Сега вече на 46 природните дадености не ми го позволяват де, иначе пак бих).

# 699
  • София
Лена също е кадър на Ванков от Съдби на кръстопът...

Кастът е бил готов и набран от предишно негово предаване..Почти всички вътре са бивши "актьори"..

# 700
Окей, тук всеки е на различно мнение, няма проблем. Сияна в момента е на такъв етап, че може да опита от всичко и нека, за да си научава уроците от живота, за да се наживее. Направила си силикон и го показва, егати нападането, много ясно, че ще го показва по снимки и ще се облича по разголено, за какво ги е дала тия пари, да си го крие бюста под суичъри ли? Може да върти някаква игра Сияна, но сравнение с Елена и Ебру ми е чиста душа, какво лошо видяхте от нея, освен че не е домакиня и не мие чинии.
Танцьорка била, върти се на пилоните, къде го видяхте това? Има танцьорки, които седят на определено място на сцената и танцуват, доколкото съм виждал там пилони няма.
Всеки украсява думите чути от друг…

# 701
Чак в края не сезона се сетих на кого ми напомня мяукането на Сияна - на мяукането на Айлин от Ергенът.

Подгответе си кърпички за довечера, Стефан пак реве.

# 702
Окей, тук всеки е на различно мнение, няма проблем. Сияна в момента е на такъв етап, че може да опита от всичко и нека, за да си научава уроците от живота, за да се наживее. Направила си силикон и го показва, егати нападането, много ясно, че ще го показва по снимки и ще се облича по разголено, за какво ги е дала тия пари, да си го крие бюста под суичъри ли? Може да върти някаква игра Сияна, но сравнение с Елена и Ебру ми е чиста душа, какво лошо видяхте от нея, освен че не е домакиня и не мие чинии.
Танцьорка била, върти се на пилоните, къде го видяхте това? Има танцьорки, които седят на определено място на сцената и танцуват, доколкото съм виждал там пилони няма.
Всеки украсява думите чути от друг…
Защитниците на Ебру, да вземат да изгледат отново визитката и тогава да обсъждаме моралните и ценности.

# 703
Кой защитава Ебру да попитам аз?!

# 704
Кой защитава Ебру да попитам аз?!
Не се хаби. В този форум да кажеш лоша дума за Сияна, се тълкува все едно си върла фенка на Ебру и Елена, плоскоземка, лелка, а най-вероятно и вещица, която от завист в полунощ вари отвари за зли магии.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 19:33 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт