BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 20 920
  • 958
  •   25
Отговори
# 900
Най-после махнаха Ебру

# 901
Каспър силният, дето се е отделил от семейството си , е  вдъхновението зад рекламата : "Стефчо ,издухай си носа мама " Trollface

# 902
Тъкмо стана по-гледаемо и по-забавно, като се махнаха най-крякащите, тъкмо заприлича наистина на социален експеримент... и решиха да върнат цирка и гюрлутията. Освен, че не е никак честно, мисля, че изобщо не е по правилата на играта да го направят това. Тая Михаела като нищо да си е купила гласове от махалата за финала.

# 903
Бях убедена, че Ебру ще се държи като Мина - надуто и с убеденост, че проблемът не е в нея…

Не е първата, която реагира по този начин. Все камерите не са показали всичко, те са различни хора. Не са агресивни, груби или прости.

Стана като миналия сезон. Нападнаха всички Марио, че бил перверзник, дишал препарати и какво ли още не и го направиха победител. А Марио не изпъкваше с кой знае какво. Май се правят опити за същия сюжет със Сияна.
Има нещо такова 🤔
Ама по-добре Сиса, отколкото чалнатото Дáвидче. Твърде много му се прощава, понеже бил германец. 🤦🏻‍♀️

# 904
По закон психолозите нямат право да споделят с който и да било разговорите и личната информация. Затова, или тя е психолог, колкото аз съм трамвай, или е крайно време хората да се научат да четат малките буквички (както и да ги разбират) в договорите, които подписват. Но ако не знаеш значението на елементарни думи като инфантилен, значи си подписал правилния договор и си на правилното място.

Това не е информация споделена между психолог и пациент! Това е информация подадена доброволно от участниците, попълвайки анкетна карта. Подписвайки договор и влизайки в предаването се съгласяват и са напълно наясно, че цялата тази информация може да стане публична.

Не мога да повярвам какви глупости се пишат тук...

# 905
Абе Ани Владимирова сериозно захапа Ебру, каквото и да си говорим, беше зла като нея.
Ебру няма капацитет да се усети и да отвърне на удара, срещу нея все пак не беше Сияна.
Котов или Давид ще е на финал.
Овцата пък защо пак ни я пробутаха...

# 906
Финалната четворка ги виждам така:
Котов
Давид
Сияна
Стоянов

За 1-2 място битката ще е оспорвана между Котов и Давид, но ми изглежда, че последната седмица Давид леко срина образа на тотален любимец.

# 907
Толкова им липсва капацитет да измислят нещо интересно, че залагат на махленски скандалджии и откровени простаци. Нямаше нужда от Михаела.
Как да се усети Ебру? В нейния свят тя е постигнала толкова много. Човек не може да надскочи манталитета си. Тя няма капацитета да осъзнае колко е тъпа, то се иска малко акъл да осъзнаеш, че нещо не ти стига. Но като го нямаш - няма как.

Ани Владимирова има самочувствието на страхотен психолог. Вероятно е. Но като човек не струва.

# 908
Ани Владимирова закопа участниците снощи, но и себе си не подмина.

# 909
  • София
Влиза Михаела, за още някой друг последовател за малко повече известност, дори на цената да те говорят с лошо. То е ясно, че тя щанс за 100 бона няма.
Това за мен е супер безсмислено, можеха да се допитат до аудиторията дали биха искали да я гледат. Не мисля по никакъв начин, че нейното място е там.

Радвам се, че Ебру си тръгна. Има доста какво да научи, доста добре зададени въпроси към нея. Знаех си, че ще е тя, още Алекс като каза за купуването на цигари.. "след малко един", не мога да цитирам дословно, но то си пролича кой ще напусне. В този ред на мисли продължавам да вярвам, че зрителите нямат волята кой ще остане и кой не, но се следят техните нагласи по някакъв начин и същите се и манипулират с това, което се показва.

Владимирова не знам какво си е причинила на лицето, преди я харесвах, но сега нещо не.

Радвам се, че онова недоразумение То.. не са го поканили за коментатор, подобен тип хора следва да бъдат канселирани, не да им се дава поле за изява.

Финалната четворка ги виждам така:
Котов
Давид
Сияна
Стоянов

За 1-2 място битката ще е оспорвана между Котов и Давид, но ми изглежда, че последната седмица Давид леко срина образа на тотален любимец.

И моята прогноза е същата, то просто няма кой друг.

За мен Давид играе роля.. при това доста сполучливо му се получаваше.

# 910
След тази Ебру  оставам с горчилка в устата за цялата ни образователна система. Бъдеща учителка??? с потресаваща липса на знания, без елементарен литературен изказ и поведение на махленска клюкарка. Жалко, много жалко!
Е, похвали се за 8-те пъти за една нощ - т.е хвалиш се с каквото можеш.

# 911
,

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 11:00 от anmasu

# 912
Така или иначе ще питат аудиторията дали иска Михаела, защото ще се гласува и не вярвам да стигне напред. Едно на ръка, че за два дни няма да покаже нещо, с което да промени нагласите и второ, че между излизането й и повторното влизане, не си е мълчала, та е натрупала още негативи.

# 913
  • София
Вече може са се гласува за победител в приложението.

# 914
  • София
След тази Ебру  оставам с горчилка в устата за цялата ни образователна система. Бъдеща учителка??? с потресаваща липса на знания, без елементарен литературен изказ и поведение на махленска клюкарка. Жалко, много жалко!
Е, похвали се за 8-те пъти за една нощ - т.е хвалиш се с каквото можеш.

По малките населени места има доста като нея за огромно съжаление. И с желание да бъде известна, без значение с какво. Учителската професия е призвание, учителите следва да бъдат будители и да възпитават у децата ценности.

Така или иначе ще питат аудиторията дали иска Михаела, защото ще се гласува и не вярвам да стигне напред. Едно на ръка, че за два дни няма да покаже нещо, с което да промени нагласите и второ, че между излизането й и повторното влизане, не си е мълчала, та е натрупала още негативи.
Аз гласувах за Котов да е победител, освен него са ми симпатични Стоянов и Сияна. Давид също, но там има нещо, което не мога да разгадая.

Общи условия

Активация на акаунт