Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 3 119
  • 179
  •   10
Отговори
# 120
Имала съм подобни оплаквания, така че ще споделя как се развиха нещата при мен, все за някого може да е полезно. Първо минах през всички възможни изследвания на кръвна захар, инсулин и щитовидна жлеза. Анемия също беше отхвърлена. Започна, когато бях на около 25 и с времето ставаше все по-зле. Страдах с години от безсъние, депресивни епизоди, все по-чести и все по-продължителни, придружени от мисли за самоубийство, нарушения в цикъла, в паметта, тахикардия, вариране на кръвното налягане... Обаче когато наистина положих усилия да потърся помощ и да се опитам да променя положението към по-добро, успях. Оказах се със сериозен недостиг на витамини D3 и B12. С редовен прием на добавки, ежедневно физическо натоварване (умерено) и известен период на консултации с психотерапевт постепенно се превърнах отново в нормален човек.

# 121
  • Обран бостан ;)
Бънди ще си редактираш ли драматичното заглавие на темата?

За какво говорите ??? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 122
Злодеида, не чети между редовете, едно е да си в безизходица, друго - да не си помръдваш пръста за да се лекуваш и оправиш.

Била на много невролози и психолози - тези добавки за сън няма как да ги предпише лекар, който третира безсънието като болест.
Аз, че не бях краен случай имах протокол с лекарства кое кога - и ми помогна.

Моето безсъние беше циклично/много бърза адаптация към променен цикъл на сън и будуване (събудя ли се 2 пъти в един и същи час на третия ден тялото казва супер, вече няма да спим нощем) моите лекарства са със зелена рецепта и ги взимам рядко, както писах по-напред

# 123
  • Washington,USA
Има такива периоди в живота, когато човек е в някаква безпътица. Като теб, авторке. Трябва нещо да се случи, но докато го чакаш, наистина ще вземеш да се поболееш.
Така че най-доброто е да вземеш ти самата мерки, за да се почувстваш добре. Промени си ежедневието, намери сили и после нещата ще потръгнат от само себе си.
Сама виждаш, че нямаш прионова болест, защото нямаш болен родител / баби и дядовци / други роднини, нямаш и загуба на тегло. Пак в теб е причината, но не в гените, а в ежедневието, може би в липса на контакти, изолация някаква, за да имаш такава нужда от внимание. За съжаление, в света на възрастните (където вече си) няма кой да се погрижи за теб, сама трябва да се вдигнеш.

Явно трябва да си направя тест... Нещата са много зле.

# 124
С кого живееш, кои хора са семейството ти? Те знаят ли какво се случва с теб?

# 125
  • Washington,USA

Знаят и те се чудят какво се случва.

# 126
Къде изчезна поста с лекарствата на Бънди? Грамотни хора сме, за ги проверим за какво са...

# 127

Не лъжа не знам защо някои потребители смятат така... Ето какво съм пила за сън. Аз вече дори не се прозявам... Поне на обяд да поспивах...

И в спешно бях с много високо кръвно два пътити... от никъде го вдигнах.

# 128

Знаят и те се чудят какво се случва.

Трябва Ви опитен психиатър.

# 129
  • у дома...
Къде изчезна поста с лекарствата на Бънди? Грамотни хора сме, за ги проверим за какво са...
Успокоителни са повечето. Мелатонин и Седатон са добавки, Деанскита и МГВ няма да ги коментирам. Реално едно лекарство има за сън, но не съвсем.

# 130
Аз от дианксит спях като заклана. Но гледам той не е пипан.

# 131
Аз от дианксит спях като заклана. Но гледам той не е пипан.

Жената не си пие лекарствата и пуска теми във форума.

# 132
Авторката страда от тежка болест - хипохондрия се нарича.
Да не казвам "Синдром на Мюнхаузен"

Флунаризина е за мигрена.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:08 от Novariel

# 133
Абе тая тема не беше ли в СО??

# 134
  • София
Беше, но е точно за тук.

Общи условия

Активация на акаунт