🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 34 426
  • 924
  •   112
Отговори
# 660
Много, много ме е яд на Дениз. Ама много. Решила е да влезе, за да чисти имидж - браво, много хубаво. Защо, обаче беше този зор да влиза в разправии и то точно с най-долния Шафран в предаването, за да й изкара всички глупости от миналото, че дори и да си го доукраси, както на нея й харесва. Толкова ли не можа да си замълчи, да държи ниво и поведение, както прави Кристина и да остави тоя п@рцал да си се излага сама. Сега поне е ясно защо с Виктор не се е получило след предаването. Какъвто и да е той, все пак си е голям мъж, води се успял в своята област, има някакво ниво и среда, и със сигурност няма как да излиза в тази среда с жена, за която се изливат такива неща в национален ефир. Едно е тя да му е разказала тихичко на него какво е правила, съвсем друго е това да стане достояние на цяла България.

п.п. Да не споменавам глупостите, че танцуването на пилон било изкуство, че даже и спорт.
Връщам се да ви чета

# 661
В България и обидата е подсъдна, а за обидното твърденине няма значение дали е вярно или не, но аз не знам някой учатник в риалити да е осъдил друг. Не знам дали е в договорите им да не се съдят, но и да тръгнат да го правят, само ще си загубят времето и парите за хонорари на адвокати и съдебни такси, а накарая в най-добрия случай, ще получат 2-3 хлд.
А, разбира се, че и обидата е подсъдна, но тук освен обиди и от двете страни, имаме и много уронваща престижа ясна и точна квалификация - в ефир Дениз каза, че Шермин прави секс за пари. Това, ако не е уронващо престижа, не знам кое е. Не, че те двете имат какъвто и да било престиж, който да уронят, разбира се. Въпросът, естествено е, не е колко пари ще вземе, а за "чест и достойнство" и най-вече за да й натрие носа.
Лошото е следното:
- Шермин я обвини, че е била с 60 годишен, което е вярно, Дениз потвърди.
- че е пилонаджийка, Дениз отричаше, после потвърди.
И в двете обиди може да се счете, че няма нищо лошо и аморално, но са верни.
Дениз обвини Шермин, че спи с мъже за пари - това не знам, как би могла да го докаже. Не може.
Останалите обиди - долна, жалка, боклук, парцал и пр., бяха общи и най-вероятно валидни.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 08:45 от Tess d`Urberville

# 662
Добре де, на тази среща само Габриела ли ще обсъждат?! Не ме кефи Гергана, усойница, хитрица и интригантка е, която ще го играе жертва

Аз ви казах, че Гери е хитра лисица. Уж го раздаваше кротка и мила по време на агресивното поведение на Габи и накрая хоп - пак Калоян покани. И съм сигурна, че го направи само, за да дразни Габито. Хареса ми Simple Smile

Обаче адски много ме дразнят тези пирги, които всички са си накичили по главите. Шермин е най-зле, обаче и Блага, и Гери също не са ОК. Хубаво са решили да слагат екстеншъни, ама поне да сложат качествени такива, за да не иглеждат, като някакви оплетени прежди. Примерно на Габи и на Филипа много добре им стоят.

# 663
В България и обидата е подсъдна, а за обидното твърденине няма значение дали е вярно или не, но аз не знам някой учатник в риалити да е осъдил друг. Не знам дали е в договорите им да не се съдят, но и да тръгнат да го правят, само ще си загубят времето и парите за хонорари на адвокати и съдебни такси, а накарая в най-добрия случай, ще получат 2-3 хлд.

Е то по тази логика, половината каст трябва да осъдят Шерминатора. То почти няма някой който да не е обиждала, вкл. Красимира

# 664
Шермин не се ли усеща как слиза все по-дълбоко под морското равнище?
Турски магии, ходжи...
И това кой бил дърт, кой щял да яде жито, кой бил грозен... Ужасно е...

# 665
Утре вечер ни предстои поредната тридневна маса на раздора.
Кратуна продължава да копае дъното, а Кратун се черви и дуе, като ущипана мома.
ШерминЪ заслужава пълен игнор от всички и да си я търпи нейния тиквеник, задето я върна.

Те са я игнорирали - тя ходи при тях, сяда и започва да каканиже. Вчера отиде специално, за да дразни Габи и, ако Дениз не се беше намесила, скандала щеше да е между тях двете. Защото Габи запали, че й обидиха Калоян.
Лошото е, че Дениз не успя да отговори качествено на Шермин - опита се, обаче не се получи. Ако Виктор беше там, щеше да й свие перките - видяхме, че си го бива в словестните дуели с нея и то без изобщо да се напряга и да си дава зор. Отвътре му идва просто.

# 666
Това, което се случва в предаването, се случва и навсякъде в живота между милиони хора всеки ден (обиди, кавги, интриги), както очи в очи, така и в интернет пространството. Не знам какво се захласвате чак толкова.

# 667
  • Be realistic - plan for a miracle.
Габито сто процента е бременна - това е редовната следваща стъпка в съзависима връзка с насилник. Тези двамата карат по класическата процедура.

Вече го казах още в началото , но сега ще го повторя- общото между това шоу и оригиналния Bachelor in Paradise  колкото между Канада и канализация.

Това беше много добро Grinning Heart

# 668
  • София
Всичко сте изписали. Грозен скандал между двете държанки, но Дениз усети на свой гръб неприятни епитети, каквито тя раздаваше в първи сезон. Не знам библия на предаването ли е да се вкарват стари ергенки, но имаше и нормални момичета в предните сезони. А имаше и още по-големи образи. Представям си ако бяха Зори, Силви, Милена...
Калоян какво си криви душата. Навън не ги виждам да се харесат с Габи, но беше толкова искрен като каза, че с някой като него би заспал. Мамин златен и той. Излагация.
Това с житото за над 30г беше нелепо и противно.

# 669
Моника Валериева осъди Люси Иларионов за същото твърдение.
Пак казвам, че не вярвам Шермин да води дела.

# 670
Добре де, на тази среща само Габриела ли ще обсъждат?! Не ме кефи Гергана, усойница, хитрица и интригантка е, която ще го играе жертва

Аз ви казах, че Гери е хитра лисица. Уж го раздаваше кротка и мила по време на агресивното поведение на Габи и накрая хоп - пак Калоян покани. И съм сигурна, че го направи само, за да дразни Габито. Хареса ми Simple Smile

Обаче адски много ме дразнят тези пирги, които всички са си накичили по главите. Шермин е най-зле, обаче и Блага, и Гери също не са ОК. Хубаво са решили да слагат екстеншъни, ама поне да сложат качествени такива, за да не иглеждат, като някакви оплетени прежди. Примерно на Габи и на Филипа много добре им стоят.

Габа и Филипа с екстеншъни ли са? Мислех, че просто имат хубави и гъсти коси.

А, нямам предства дали Шермин ще води дела, аз щях. Мисля, че сами виждате разликата между ''тъпанарка, пилонаджийка, изрод'' и ''Шермин спи с мъже за пари''.

# 671
Такова дъно.....тази година това предаване бие рейтинга и на Биг Брадър. Тук няма нищо общо с любов, а само с псувни, обидни думи, сеир, истерични жени, хора, които си говорят на " мръсна чума " или на " парцал ".....
Такова падение не бях гледала от години. И да, отново ще подам сигнал в СЕМ, не съм ок такова нещо да гледам по телевизията, обявено за любовно предаване.
Само да добавя, че този тишо е пут...а пълна. Само яде и при проблем стои като бурсук и си мълчи. Та и прави коментари кой на каква възраст та го сравянва с баба.....Майко мила от какво затънтеномясто е излязал, но мисленето му не е като за 21 век сме...

# 672
  • Пловдив
Най ме е страх КрасимирО да не покани Джани на вечеря и да го върне в "Рая" Expressionless

# 673
E тя Шермин сама е казвала, че спи с мъже за пари. Тя също няколко пъти каза за Дениз, че била любовница на 60 годишен. Какво ще съди тая като няма два по един. Даже екстеншъните не си е платила, някакъв турчин я е завел и уж трябвало да ги плати. Нали не мислите, че той е бил някой дето е решил да подаде ръка на клетото сираче. Да, може да не дават пари, но и купуват подаръци. Гривните също не са и подарени ей така заради хубавите очи. Относно това с житото, то тръгна от баба Кристина, тя е над 35 в душата си отдавна.

# 674
Изчетох ви с кеф , по интересни сте  от седянката пред басейна , разбрах какво се случва ( или не се случва ) там .
      Гледах Шермин как дойде да се заяжда .Имам чувството ,че това и е наредено от продукцията . Ако свие на кок ''косата '' си , ще изглежда по-добре ,че с това дребно тяло и тази мазна дълга вълна прилича на недохранена блатна вещица . Загледах бюста и , ами двете ''другарки " си имат различно мнение и посока Stuck Out Tongue Winking Eye
     Чехльо № 1 - КрасимирЪ , чехльо № 2 Калоянчето - колкото и да са различни във всяко едно отношение , тук се държат като мекотели .Краси играе роля ,за да изглежда добре навън , ама е объркал сценария и се излага . За 2 минути прояви характер с Габа като и се скара , но после свали гарда бързо - бързо .Калоян си е тип флегматик , но тук е дошъл да си лежи и мамичка да се грижи за него и да го командва или да срещне момиче и да се влюби ? И за каква връзка с Габа става дума въобще ? Те са си дружки ''за розичка '' и нищо повече .
Въобще мъжете тук са голямо дъно по един или друг начин , големи смешници , дошли кой за известност , кой да си побутне кариерата , кой за последователи в соц. мрежите .
 Орлин се отличава , макар да предполагам ,че и той  е дошъл заради кариерата си . Но за него това шоу ( поне досега ) му носи позитиви само . Заслужени .Умен, образован , широко скроен и най вече ме впечатли със самоконтрола .Джани реши да се прави на мъж точно на него поради куп причини . Реши го  , защото си помисли ,че след като е напомпал мускули го превъзхожда  , а и Орлин му беше дразнител , не се хилеше на глупостите му и не се съгласяваше раболепно с него . Дразнеше  го ,че е по-образован , по-космополитен,  и най вече по-богат ,че на фона на другите е като принц . На всичкото отгоре взе най хубавата и най желаната мома във формата . (Даже и другите мъже се дразнеха и мъничко му завиждаха за тези му качества , произхода и момичето , което почти всички харесаха в началото ) .Мислел е ,че ще блесне , а той тотално се изложи , не е очаквал ,че цялата история ще е в полза на Орлин  . Впрочем както и Виктор , и той се сблъска със спокойствието , доброто възпитание и начина му отстоява мнението си ,без да показва раздразнение или яд.  . "'Женчото ''май ги победи и доказа ,че е най достойния мъж тук . Фенка съм на Орлин , ама ми се щеше да е малко по-категоричен и малко по-твърд , но характер ...какво да се прави .  Но признавам , от него би излязъл добър политик Grinning
Извинявам се за чаршафа , хвана ме логореята Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 11:23 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт