💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 60 040
  • 1 733
  •   77
Отговори
# 1 575
Николета как се раздава, за да не отиде на елиминации Simple Smile Не искам жълтите да победят, гледа ми се техен съвет.
Сега, относно играта със жени и бутането им до финала. Според мен и Пекин, и Ръждавичка не са много искрени. Защото си дават сметка, че Радостина и Николета са слаби. А Сапунджиева е доста отслабена от глада на изолатора. Така че, стигайки с тях до финала, са наясно, че лесно ще ги отстранят. Та, едно е да искаш да играеш  със жени, друго е да искаш да играеш със силни жени.

# 1 576
И аз мисля, че Ръждавичка саботира.
Имаше нещо особено в погледа ѝ сега като започнаха да се махат от жълтия пилон с Радостина.

# 1 577
Сапунджиева ще играе както й каже кралицата.

# 1 578
  • София
Малеее Ръждата е разнасят , като пръскачка из лозе на тази битка ,  тотал щета е " най - силната жена " тази година
как може дори да си го помислиш: според някои "корифеи" тя е най-силната жена за всички сезони. JoyJoyJoy

# 1 579
Ако някой саботира, то това е Ръждата! Генералка била!

# 1 580
Срам, всички жени се наговориха и скапаха играта и номинациите!

# 1 581
  • София
Малеее Ръждата е разнасят , като пръскачка из лозе на тази битка ,  тотал щета е " най - силната жена " тази година
как може дори да си го помислиш: според някои "корифеи" тя е най-силната жена за всички сезони. JoyJoyJoy

Естествено, че е най-силната
Ти нали щеше да се отказваш от ИВ?

Grinning

# 1 582
Двете сини момичета саботират, вижда се ясно. Дано не се отрази на резултата, искам жълтите на съвет.

# 1 583
  • София
Какво искат от Иво тия двете? За кво му е да се мори за тях? Страшно нагли същества.

# 1 584

Естествено, че е най-силната
Ти нали щеше да се отказваш от ИВ?

Grinning

Знаем, че ти е любимка ама точно днес ...

# 1 585
Срам, всички жени се наговориха и скапаха играта и номинациите!
Аз по принцип подкрепям женските коалиции. Но пък и сезон с толкова свестни и симпатични мъже и с толкова неприятни жени не е имало. То няма за какво да се захванеш!

# 1 586
  • В Града на липите
За пръв път да не ме е срам от градски в реалити формат Grinning
Добре че са Дино и Чикагото, че направо ни беше излязло име Sweat Smile

# 1 587
  • София
Какво искат от Иво тия двете? За кво му е да се мори за тях? Страшно нагли същества.

Е как, трябва и да се контузи преди елиминация 😅

# 1 588
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Амиии, освен всичко друго се казва и отлична социална игра.
Истински спорт - по Евроспорт.
Това е социално риалити все пак.
Добре де Дяволче, приемам че си умерен, имаш усет и поглед за нещата. Но, защо при Мирослав (когото продукцията пази, дори ти няма как да отречеш) според теб е отлична социална игра, а Алекса от сезон 4, който правеше реално абсолютно същото ти не го понасяше и беше доста огорчен, че той е победител. Съжалявам, но за мен това са двойни стандарти.

# 1 589
"Мяса на пудел на разходка", ххахах, тоя Дино няма грешка.

Общи условия

Активация на акаунт