💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 77 820
  • 2 187
  •   128
Отговори
# 2 145
След битката, Ралица все едно не говори за Миро, а за друг човек. Бил ядрена бомба. Взривил арената GrinningGrinningGrinningGrinningGrinning

# 2 146
  • София
Те винаги си говорят така вече 6 години.
То само за него да беше...

Пуснал съм нова анкета!
Сори, че се повтарям ама много бързо минахме на нова страница и така да се види от повече хора, които цъкат директно на последната страница.

# 2 147
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Спирам да гледам докато не дойде обединението.
Ясно ми е,че продукцията прави всичко възможно жените да отидат в топ 8 и ще ги крепи до край. НЕЗАСЛУЖЕНО.
Най-много ме е яд,че такива плъхове като Николета и Радостина ще бутат напред ,само защото са в коалиция и единствената им надежда да вървят напред.

Толкова са ми прозрачни...
И сега защото жълтите няма как да бият сините, Миро ще спечели утре и ще вземе Калин.
Калин пък на всички елиминации ще бъде изпращан,заедно с Ивайло,за да разчистват пътя на великата Пекин.

Скапана Продукция. Колко сте жалки.

# 2 148
  • София
След битката, Ралица все едно не говори за Миро, а за друг човек. Бил ядрена бомба. Взривил арената GrinningGrinningGrinningGrinningGrinning
Канадеца, мани мани, изпитвам неприязън към него голяма... 😅

# 2 149
Всеки път като чуя как водещите и играчите титулуват Миро като най-добрия за този сезон:

# 2 150
  • София
Дано Миро да не познае, Калоян не го харесвам, дано не победи, говежди надежди, гррр

# 2 151
Очаквам Ръждавичка да изгърми в най-скоро време. Прави ми впечатление начинът, по който отпадат феномените. А именно - когато много си повярват. Така отпадна Чикагото - отиде да отстранява Гордиенко, като нямаше грам съмнение, че ще се върне - поръча да му охладят бирата, са му изгладят ризата, въобще планираше да отсъства за малко. Да, ама не - върна се чак след няколко седмици. Лапунов тръгна по същия начин. Ръждавичка беше подла и двулична към него, но Лапунов доброволно се кандидатира за капитан, мислеше си за лесна победа и грошове,  не му е виновна нито Ръждавичка, нито продукцията. В тази битка Томи го победи честно - нямаше предимства, тежести и каквато и да било разлика между двамата. Вярно, всичко зависеше от леко трепване на ръката, но кулата на Томи не падна. И на мен Лапунката ми беше по-симпатичен от двамата, но тръгна с много голямо самочувствие, споменаваше нещо за черна мамба.
Благодарение на приказките на Дино, и Ръждавичка се възприе като много важна особа, повярва че всичко зависи от нея и очаквам скоро да си замине от игрите.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 10:52 от Poni69

# 2 152
Честно е победил Томи друг път. Драконът му не помръдваше, а на Лапунов се клатеше като разглобен.

# 2 153
  • софия
Много се газирам и аз, напрегнА ме  последния епизод.Всички жени се показват отврат - на продукцията тъпотиите.
Аман тая тъпотия женска коалиция. Още по-аман женски финал.
Кой ще го гледа, бе малоумници.  
И само за сеира го правят проклетниците. Trollface

За Ръждавичка, абсолютно споделям мнението - натискат я от продукцията. Както и Радулова миналата година. Ама Силвето хвърли кърпата. И нищо не и спестиха продукцията - с каквото можаха я намачкаха. И грозен хейт отнесе, ама незаслужено.
С Ръждето ми е дежавю - за мен тя си играе като мъж. Говори си да се пазят жените, ама само е на приказки, ей така да не излиза от наратива. Но на практика досега номинира по убеждение -  тези, които смята за слаби.  Дори и Лапунов. Blue Heart
Женската коалиция само Пекин може да я запази - доволна съм че и спестиха на Ръждето тоя товар.
Но очаквам че ще си плати за неспособността.
Хубав разбор на сините след битката. Добре я подкачаше Алекс. Grinning
Ръждето се смята равна на мъжете.
Но и слабостите си знае.  
Сапунджиува да и имам мисловната дейност, егати.... Ако Ръждавичка не се заявява, то  кой ....
Но не се заявява за женска коалиция. Ами не се - да. Не я иска, а и не и трябва, затова.  И наистина е единствената жена, коята мъжете харесват и уважават.
Прави много грешки, няма спор. Има си яко трески за дялане - и пак е свястна. Егото и е в повече сега и ако изпусне контрола, ще бере ядове с тая амбиция. И най-малкия неуспех да е трагедия- това натрупва толкова неудоволетвореност, че  може да отрови всичко хубаво в човека.

За Калин не се притеснявам - ще си блести в жълто.
И сега като станат първи приятели Анимето и  Мирко Потника Joy егати....
И ето ни завършен едит - най- достойните на финал. Rolling Eyes
Предвиждам предстоящо увеличение на Миркови фенове.

А вторите винаги са били и остават  любимите герои на сезоните си.
Да запазим традицията. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пп. Да, притеснявам се и аз за Ръждето. Мирише ми на отпадане, поради неспособност за коалиционна игра  по "женски". (нищо че от продукцията ни набутват обратното, не ми минават и на мен тия)

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 02:45 от freespirit

# 2 154
Колко нелепо , криел се зад кринолина, май беше единствен от групата номинирани който вдигна ръка и сам пожела, а не като суперсилата Ивайло , който орева света

Май - май, но Не, не беше единственият, който се предложи. Миро се предложи с мъченически вид, след което Кристиян каза, че Миро бил немощен и не бил за битка, затова предлага себе си. /това от 05.10.2026г. 1:34:20/. Точно тогава Миро казва как не можел да гласува за контузения Ивайло, а преди две седмици гласува за контузения Ивайло. Но вече е в друга позиция и трябва да се прави на много съвестен. Та точно този, който защити немощния Миро, загуби от него.
А за втория съвет опциите за номиниране бяха три, трябва да се номинират двама. Шансът да си номиниран е 2:3, като другите са жени. Това ли е проява на смелост?!  Друг е въпросът, че си и знаеш съперниците.
И като дръпнем чертата, определяният за човекът с най-лошо физическо състояние победи всички и си прибра грошовете в джобчето.

# 2 155
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бутат Пекин и то солидно.
Вие сериозно ли си мислите,че Миро няма да познае?! Smiley
Толкова е сигурно,че затова му предлагат плячка от сините. Ако имаше и малка доза съмнение,щяха да му предложат обичайните храна или предимство. Satisfied

Залага на Калоян (който всички знаят колко е подготвен и че тренира кадри за игрите) и Калин отива при жълти,за да отстранява сините.

Познах ли?

Много добре сте го измислили,Продукцията. Все гледате как да си прецакате солидните мъжки кадри,вместо да им целувате краката,че ви правят предаването гледаемо.
Хайде,гледайте си скапаните женски финали.

# 2 156
Егати жалките са тия от предаването. Как от толкова много кастинг битки предлагаха на позналия резултата всякакви нищожни неща като предимство или храна и ХОП като станаха толкова слаби жълтите които в този си състав не могат посмъртно да бият сините измислиха идиотското- пленяване на противник. Сега МирославА ще познае изхода от кастинг битката и ще вземе Калин. С какво е заслужило момчето да ходи при тия мърши (изключвам Иво)?
Нямам думи! Ууууууу...

# 2 157
Колко нелепо , криел се зад кринолина, май беше единствен от групата номинирани който вдигна ръка и сам пожела, а не като суперсилата Ивайло , който орева света
То щото нелепият Миро не го орева. Само дето Ивайло болен или здрав, куц и сакат се влачи по битките и все е номиниран, като капитан винаги е мислил за племето и т.н. Аз не помня Миро да е бил капитан, не помня да е бил до вчера на елиминационна, че то дори не се забелязваше. Ивайло обаче ще се запомни с добро, защото никога не е поставял себе си пред племето, не е мишкувал, не се е крил зад жени, печели битки и се раздава. Миро вдигна ръка, като всички чухме, видяхме и разбрахме как с Томи са мамили останалите. И това бих им простила, ама да вкарваш нищо неподозираши хора в измамата си и после да им натякваш, че са се облажили и те...това си е цинизъм направо.

Целият сезон съсипаха след Лапунов и онази блатната. То и затова е влезнала, не заради качествата -видяхме я колко може. 2 минути наказание на елиминационна битка преди сливането на племената...че то това си е време за минаване и то добро. Какво наказание е това. По 2 мин. на всеки елемент....че тя ще вземе така финала, тези не са нормални направо , то бива-бива...

Добре, че Лапунката излезе от тази тиня . Всяка година едно и също, вече взе да ми идва повече, усещам че се напрягам и ядосвам. Били участвали и ни разнообразявали, рискували здравето си и не знам какво си. Така е, ама и ние зрителите имаме здраве и психика. Почна добре и с надежда го гледах, ама то стана негледаемо вече. С изгонването на Лапунов, с бутането на онези кокошки, изобщо....за Миро да не пиша, не знам колко е подготвен , ама и супермен да е..все тая, като си е скатавка пълна, за характер да не пиша-дъно.

Калин ще го изтискат момчето да има разчиства пътя на онези птици и Миро. Ще се хаби, изцеди, контузи, накрая ще го прецакат, а онзи ще си пази силите, мишкува , няма да рискува контузии, курорт пълен. Че както разбираме хич не е и гладувал, ама ходи залитащ уж, то и Томи едни ги говореше , че и му притъмняваше....

Нищо чудно, че Калин не го виждаме много по сбирки, отвратил се е май от повечето хора там. Отделно ще го направят да се бие непрекъснато срещу своите, вместо Миро и онези дето побеждавали мъжете. Тази блатната да ходи да се гръмне с все устата си приятелка. Това предаване трябва да го забранят, гледат млади хора, деца, ....колко последователи имали...еми ще имат, то чалгарска нация бяхме станали, сега какво...да не пиша, че се докладва май от няколко дни приятелите на знаете кои.

# 2 158
Чикагото:
-Пекин е кораво куче, тя не се предава и вчера бягаше кат коза!

Дино как тънко се примъкна на Симона.

Ралица:
-Ивайло и Кристиян носят тяхното клеймо
Патка! Знаеш ли въобще какво значи клеймо?

Подигравките на Симона към Деси, която не я мързи да готви - отврат!

Симона:
-Според мен у мъжете има един страх от жените и като казвам жени - имам предвид мен!
Хахххаааааааа! Смях в залата.

Павката:
-Време е за изкупление на греховете!
Кви грехове бе!  Ще речеш, че в билията пише "Не конспирирай срещу продукцията"

Като взеха да скачат мъжете по гъбките и си помислих - сега Дяволо потрива ръце и чака фината моторика да си каже думата  Simple Smile

Павката:
- Трябва да влязат в жлебовете
Пускам гугъл сърч да разбера какъв е тоя жлеб и разбирам че Павката също си няма хабер какво е жлеб. Ама за разлика от мен се излага по телевизията.

Още на средата на битката в ушите ми отекваше как Радка ще казва "но аз никога не се отказах!!!"

Павката:
- И Радостина също е на шейната!
А тя не е!  Отиде там 30 секунди по-късно

Ралица:
- Няма друга дума освен уважение и респект.
Първо това са две думи, второ тавтология. Истински факт, дето се вика JoyJoyJoy

Миро:
- Поради незнайна причина не съм ял храна.
Размътил ти се е акъла. Причината е знайна за абсолютно всички.  Продукцията прави шоу издевателствувайки над вас.

# 2 159
  • София
Тези 15кг жилетки могат ли да бъдат манипулирани?
Ако е възможно, на протежетата ще им дават жилетки с 5кг. Важно е сценария да върви и да спечели който трябва.

Не знам Мишето как подготвя физически жените, но успешно им промива мозъците. Всеки път, след Джаферович,  се прави опит да се повтори коалицията й. За кой пореден път  жените добутват някой който се крие под полите им за да му дадат победата. 

Общи условия

Активация на акаунт