Коледа 2025

• 89 116
  • 1 441
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Сливен
velikova1, много усмихнат иначе този чийзкейк Hug

# 1 261
  • София
Ааа великова, у вас пукнати чийзкейкове не ядете ли? Ако е така, ние у нас ядем пукнати, непукнати, всякакви, пращай го.🤣😂
Чудесни тортички сте приготвили, браво!

# 1 262
Да е мирна и здрава новата година!

Печените ябълки се приеха много добре, мисля и в бъдеще да обърна повече внимание на здравословните десерти с плодове. За гостите нямаше как и се представих с бадемовата торта. (Тъмните блатове са заради нерафинирата захар и домашните яйца.)

# 1 263
Къде си, Марчева?! 5 кг тежат на моето д..е, ама и на твоята съвест Simple Smile
Поредната доза:

Сърдечно благодаря за рецептата! Yellow Heart 

Великова, от какво прави звездичките? От марципан?
Много е симпатичен даже чийзкейкът, нищо му няма.
Vox, тази печена Аляска е красавица! През лятото ще направя на ММ, пък може и аз да опитам, макар и да не ям сладолед.

# 1 264
  • Варна
Кубратова, Helene, ометохме го кейкчето ей така усмихнато. Декорациите са готови марципанчета и макарончета от Лидл.

# 1 265
  • Бургас
Аз също тази година преоткрих печените ябълки.

Равносметката е, че каквото свалих ноември с коловадата, всичкото си го върнах. Neutral Face Дано поне да мога малко да огранича вечерите и да правя разтоварващи дни тази година.

# 1 266
Последно и от мен. Торта за фирменото парти - шоколадови блатове, сладко от малини и крем от маскарпоне и сметана.

# 1 267
Еха, 2в1, направо е две в едно - хем красиво, хем вкусно! Малко завиждам на колегите ти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 268
  • Бургас
2в1 много красива,много! Браво! Сигурна съм, че е и вкусна тортата!

# 1 269
  • под тепетата
И аз три пъти се връщах да и се наслаждавам! Разкошна е, 2в1!

# 1 270
  • In transit
2в1, vox, Leonie, изпълнихте ми очите, момичета! Разкошни торти! 2в1, искам да съм ти колежка! Heart Eyes

Аз започнах с по-диетичните десерти за годината, сладки унгарски кнедли от извара - Турогомбоц. Лятото се влюбих в тях и вече често ги правя.

Сега умувам върху тортата за Ивановден, че имаме трима именници и ще е голямо парти. Много ме изкушавате с тези Аляски, (тук и в тортената тема), обаче нямам свободни белтъци и ще видя накрая какво ще измисля. Grinning

# 1 271
  • София
Къде си, Марчева?! 5 кг тежат на моето д..е, ама и на твоята съвест Simple Smile
......................
ЗА МНОГО ГОДИНИ!

Къде съм.... прибрах се вчера, беше толкова хубаво ,че ревах като се прибирах, а каква кухня ни предложиха, направо не е истина.
Пишеш, хапнала си маслени бисквитки с боровинки, ами те са за хапване, е вярно, малки се лепи на дупата, ама нищо. В интерес на истината аз хапнах само две или три и се спрях, но другите около мен  бързо им видяха сметката. Догодина ще ги направим отново. Благодаря!

# 1 272
  • Русе
Честита Нова година!
Една бърза торта с бишкоти и крем с маскарпоне и заквасена сметана от мен.

И приключвам със сладостите, че има още малко за изяждане.

# 1 273
  • Бургас
Све, много апетитна торта!

# 1 274
  • Стара Загора
Едни портокалови напукани сладки, които никой вкъщи не иска да яде защото миришат на портокал 🙃

И едно страхотно тиквено руло по рецепта на Йоли ( аз се придържам към нисковъглехидратен режим и не трябваше да го опитвам, ноооо....само една хапка и едва спрях след четири парчета снощи, днес още 4 и децата и мъжа ми успяха по едно-две )

Общи условия

Активация на акаунт