Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 9 101
  • 87
  •   59
Отговори
# 30
Не Пекин.  Продукцията.  На нея всичко и поднесоха на тепсия. Само и само да не остане финал без жени. Дори и най-голямата амеба ще пазят ако е женска Joy

# 31
ИВ
Но да всичко е ясно ,обаче тъй като за сега знаем ,че Дино и Траян не достигат топ 8.
Все пак да ни просветлиш, откъде точно го знаем това? Rolling Eyes
Защото беше писано за това, а най-спекулираните имена дори не са от тези в топ 8. По тая логика и жълтите нямаше изобщо кого да пленят . Така че — ако стигнат, добре, ако не, еми здраве да е.
Аз лично вече вярвам на всеки изписан спойлер, защото всичко си съвпада едно по едно. От уж „измислени спойлери“ стана така, че работата върви точно както хората я пишат.
но фактите са
1Миро
2 Калин
3Алекс
4Чикагото
5Николета
Пекин ,Ръждавичка Радостина
Тоест Сапунжиева ,Траян и Дино отпадат преди това и не влизат в топ 8 ако е топ 8

# 32
ИВ
Но да всичко е ясно ,обаче тъй като за сега знаем ,че Дино и Траян не достигат топ 8.
Взе ми думите от устата.

ИВ
Столовете бяха с цветовете на участниците към онзи момент, за жалост.
Значи очакваме за 3 седмици Калин да отстрани Ивайло, Дино и Траян, доколкото разбирам? И Сапунджиева ли? Не стават ли повече. Сега са 12. Нали уж 9 влизат във финалната седмица. Или са 8?
Дали?Или реално показва финала.Аз нямам спомен да е казвано конкретно за даден момент.Може и да греша,но се надявам да не .
Грешиш. Wink

За Ръждавичка се писа, че отпада около полуфиналите, но аз не я виждам там. Не е спойлер, предположение е. Следвам я преди началото на снимките. Започва с 920 последвани. Те стават 919 - 918 - 917 - 914 - 936 (на 17.08.).

# 33
А сега коя дата сме там? Вероятно някъде около 8-9-10 август?

# 34
Зависи колко дни е един цикъл: 5 или вече 4. Знаем, че Ивайло отпада на 12.08.
Това с дните е в полето на Дидо. 😊

# 35
ИВ
Взе ми думите от устата.

ИВ
Столовете бяха с цветовете на участниците към онзи момент, за жалост.
Значи очакваме за 3 седмици Калин да отстрани Ивайло, Дино и Траян, доколкото разбирам? И Сапунджиева ли? Не стават ли повече. Сега са 12. Нали уж 9 влизат във финалната седмица. Или са 8?
Дали?Или реално показва финала.Аз нямам спомен да е казвано конкретно за даден момент.Може и да греша,но се надявам да не .
Грешиш. Wink

За Ръждавичка се писа, че отпада около полуфиналите, но аз не я виждам там. Не е спойлер, предположение е. Следвам я преди началото на снимките. Започва с 920 последвани. Те стават 919 - 918 - 917 - 914 - 936 (на 17.08.).
Еми ай дано да има изненади

# 36
ИВ

Значи рових се 1 час като луда в 3 теми назад за спойлери да видя от къде тръгна името на Миро, връщам се да чета че и Траян някак е отпаднал тука вече от сметките....

Ако е полезно на някого:
- първата спекулация е за жена победител (без име)
- първото име, което се споменава е на Траян точно
- после се казва Пекин

Миро се появява за първи път тук (освен ако няма изтрити коментари ест), от потребител със само 1 коментар, който пише че Томи ще го изгонят и че победител е Миро. После не се появява.

Тука пламва пожар че е Миро и почва дасе повтаря, въпреки че 1-2ма дръзват да кажат "не е Миро". Но и не казват кой/коя е.

От Ковид се знае че не е жена победителят:
"Всички мислят, че тази година победителят ще е жена – "силни и независими" жени навсякъде... Но на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея…"

Ама не пише че няма жена в топ 4.

Имаше 1-2ма още поддържащи че Пекин стига до 4ката. По по-ранни спойлери Калин отпада от Алекс и е 5ти. Финалисти са уж Миро и Траян (другите не се казват) като "един от тях печели" (без да се назовава име).

Иска ми се да е Калин. Ще викам за Калин, но по спойлерите до сега май не е. За това ще се надявам първото изтекло име- Траян някак си да е било вярно и за това този потребител с 1 мнение да е влязъл/влязла да даде 1 верен спойлер и 1 грешен, за да се объркаме.

Долу фикуса!

# 37
  • София
ИВ
Зависи колко дни е един цикъл: 5 или вече 4. Знаем, че Ивайло отпада на 12.08.
Това с дните е в полето на Дидо. 😊
Днес "беше" 08.08

# 38
Абе не вярвам Миро срещу Траян да е финала, но все пак за статистиката да отбележа /за пореден път/, че на Миро срещу Траян хич не му върви. 0:4. Simple Smile)))

# 39
Абе не вярвам Миро срещу Траян да е финала, но все пак за статистиката да отбележа /за пореден път/, че на Миро срещу Траян хич не му върви. 0:4. Simple Smile)))
Траян не е лош избор за победител има стратегическо мислене и тн ама продукцията май не го харесва нещо.

# 40
ИВ
Да припомня снимки от едно клипче, снимани са долната и горната арена. Бяха "объркващи", като се появиха, вече не:

# 41
ИВ
Мери, призовавам те. Satisfied Имаш ли някаква информация за топ 8 или за финала?
Също, знам, че хората, гледащи други предавания, се дразнят, че се изписват страници с предположения, но тъй като няма сигурни спойлери, а не може да коментираме такава информация в основната тема, нямаме друг избор, освен да го правим тук. Съжаляваме за спама.
Аз си мисля, че другата или по-другата седмица може капитанската битка да е директна елиминация и Ръждавичка да отпадне, защото дидо беше правил изказвания в по-задна основна тема, че много му се иска да я види как ще се справи именно на елиминационна капитанска. Може би отпада преди обединение, Радостина да е отпаднала 9-та и в топ 8 да са Мирослав, Калин, Алекс, Чикагото, Николета, Траян, Пекин, Дино.
И последно (мое пожелание), някак сторилайна на Ивайло е много добър в момента, че да се отърват от него другата седмица - отритнат, постоянно пращан на битки, заслужава поне финална фаза. А и как за седмица развива толкова силно приятелство с Калин, който, ако не е на битка, спи Joy. Дано този ,,спойлер" за отпадането на Иво е фалшив, но се съмнявам.

# 42
ИВ

Значи рових се 1 час като луда в 3 теми назад за спойлери да видя от къде тръгна името на Миро, връщам се да чета че и Траян някак е отпаднал тука вече от сметките....

Ако е полезно на някого:
- първата спекулация е за жена победител (без име)
- първото име, което се споменава е на Траян точно
- после се казва Пекин

Миро се появява за първи път тук (освен ако няма изтрити коментари ест), от потребител със само 1 коментар, който пише че Томи ще го изгонят и че победител е Миро. После не се появява.

Тука пламва пожар че е Миро и почва дасе повтаря, въпреки че 1-2ма дръзват да кажат "не е Миро". Но и не казват кой/коя е.

От Ковид се знае че не е жена победителят:
"Всички мислят, че тази година победителят ще е жена – "силни и независими" жени навсякъде... Но на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея…"

Ама не пише че няма жена в топ 4.

Имаше 1-2ма още поддържащи че Пекин стига до 4ката. По по-ранни спойлери Калин отпада от Алекс и е 5ти. Финалисти са уж Миро и Траян (другите не се казват) като "един от тях печели" (без да се назовава име).

Иска ми се да е Калин. Ще викам за Калин, но по спойлерите до сега май не е. За това ще се надявам първото изтекло име- Траян някак си да е било вярно и за това този потребител с 1 мнение да е влязъл/влязла да даде 1 верен спойлер и 1 грешен, за да се объркаме.

Долу фикуса!
Са пък от къде вкарахте Траян при финалистите нали уш отпада с Дино преди топ 8

# 43
ИВ - След като днешната битка е на 08.08, финала около 20ти ли беше и колко още тв седмици ни очакват?🤔
Ергенът - Същия въпрос, колко още ще е мъчението, ако някой знае🤣

# 44
Значи Калинката става жълт и след като отстрани Ивайло ще ходи на елиминация срещу Траян и Дино.И все пак Пекин ще ги надиграе чрез Калин.
Добре де, няма ли да бъде на елиминация и някой от коалицията на мама ?! Не може да е все Калин ?

Общи условия

Активация на акаунт