Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 490
  • 915
  •   2
Отговори
# 240
Скрит текст:
Ергенът
И с Криси се следват. От друга страна, Криси се следва и с Дениз. Абе странна работа...
Криси следва Галена или Криси следва Петър?

Скрит текст:
Ергенът

Коя е тази новата дето влиза роклята на точки?
Би трябвало да е Галена Назърова.
Криси и Галена се следват взаимно, както и Криси и Дениз, но Криси и Петър не се следват.

# 241
Не, аз нямам логично обяснение каква точно трябва да е финалната битка, за да може Мирослава да победи Калин. Може би финал по мрънкане.
След като навремето Мани елиминира Стоян, бях категорична, че приключва с това предаване. Не знам защо пак започнах да го гледам. Този път ако спойлерите са верни, окончателно му удрям хикса.
Мисля си, че ще нагрухтят Миро с още грошеве, може и с предмети с нечувана сила. Както видяхме, Калин остана без грошове, та, ако дадат безброй предимства на Миро на финалната битка, ето ни го победител за чудо и приказ Tired Face
Нямаше ли Алексата предимства на финалната битка. На Миро като нищо и на полуфиналната, и на финалната могат да решат да дадат.

# 242
Добре де нали миналата година масово се говореше, че Добрин ще е победителят. А какво стана? Беше Мартин. Сега има ли шанс и с Калин да стане така и той да е победител?

# 243
  • София
Миналата година се знаеше в началото, че Мартин е победителят. Същото беше и с Рълев.

# 244
  • BG-DE
ИВ
Някой знае ли дали Калин познава резултата от утрешната битка?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:01 от Menerva

# 245
Уф, дано загуби Simple Smile

# 246
ИВ
Според мен печели, трябва да направят ново вливане при четиримата глупаци, за да имат шанс за териториална, особено сега, като Калин им се закани да не си дава зор. Може би сменя Радостина (най-слабата) с Чикагото. Ако наистина взима Чикагото, горкият той, лошо ще му стане. Satisfied
Може и Ръждавичка да е, макар че не виждам много логика да замени една жена за друга, но кой да знае. Grinning

# 247
ИВ

Щом на 12.08 днес отпада Ивайло, ако Ръждавичка наистина отпада на 17.08 то се пада да е териториална, вече със сигурност знаем, че е 4дневна седмица. Ако е била засечена на 17.08, а е отпаднала на 16.08, което е елиминационна (нещо не ми се връзва да е така, защото тя би си използвала АНУЛЕТА, пък и имат два бушона Чикагото и Сапунджиева. 
Много силно се надявам са е истина…но нещо не ми се връзва. Дали има шанс да е отпаднала на 14.08, което се пада капитанска? 🫨

# 248
  • BG-DE
Защо? Ако спечели би могъл да се върне при Феномените и да прати на свое място Сапунджиена 🙂

# 249
ИВ
В инстаграм Чикагото бе качил снимка как си пие кафето с Пекинеза. Та във връзка с това има ли вариант Калин да е избрал него и покрай престоя им заедно там да са си станали близки? Много се надявам като фен на Чикагото да не е това,защото ще му съсипе целия образ.

# 250
Защо? Ако спечели би могъл да се върне при Феномените и да прати на свое място Сапунджиена 🙂
Не мисля че се отнасяше за него ?!

# 251
  • BG-DE
ИВ
Ами поне в анонса не се каза, че не касае него.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:01 от Menerva

# 252
ИВ

Някъде в социалните мрежи прочетох,че Ръждавичка отпада след нейна глупост.
Предполагам,че не е използвала анулета.
Има ѝ дата 17.08,което е баш след елиминационна.
А това дали Калин ще спечели залога и как се нареждат картите е много трудно да се познае.
Най-много ме притеснява да не размени Пекин за мъж,Феномените да загубят двете битки и някак да стане да излязат Пекин срещу Ръждавичка.

# 253
Или елиминационната битка другата седмица да е Калин срещу Ръждавичка... Е ако такова нещо, ако се случи им го признавам на продуцентите. Братче срещу сестриче.

# 254
ИВ

Ако бях на Калинката бих дръпнала Дино при мен и да пратя Миро на вълците.
Нооо явно не е станало така, та може и да губи залога Калинчо.

Общи условия

Активация на акаунт