Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 531
  • 915
  •   2
Отговори
# 270
  • софия
ИВ
Още в началото, нямахме ли намек, че може повече от един да са победителите?
Щото в С7 всичко е различно, нали....
Да ме прощава Дидо, ако бъркам,  май  от него беше?

Днес Иво е бил в нова - май имало изпусната реплика в този смисъл, та затова се сетех за предното.... Thinking

# 271
ИВ
Днес Иво е бил в нова - май имало изпусната реплика в този смисъл, та затова се сетех за предното.... Thinking
ООО, какво е казал?

# 272
ИВ
ООО, какво е казал?

И аз това се чудя? А точно го изгледах преди малко.

# 273
  • Някъде там...
Не той, водещата.
Ивайло каза, че подкрепя Калин. И водещата каза, че ще видим дали той е сред победителите, сконфузи се като че ли, после добави или самият победител.

# 274
Борис от сезон 3 също потвърди топ 3 от Миро,Калин и Алекс в Чакалкаст.

# 275
  • софия
Сега гледах и аз Иво в нова - да видим дали той(Калин) ще е от победителите -казва водещата и добавя  - всъщност победителя.

Може и нищо да не е, но се подсетих за намека тук от началото на сезона

# 276
  • Някъде там...
От друга страна друг журналист беше наредил Ръждавичка сред финалисти и победители, нали така?
Много странно.

# 277
Мисля, че е лапсус на водещата. Едва ли всички в телевизията, още по-малко просто водещ, знаят кой е победителят. Мери Ан го каза ясно - Калин не е победителят. Значи е един, от същия спойлер - не е жена. По-големият жълт стол с червен крак - Мирко. Това е.

# 278
Мисля, че е лапсус на водещата. Едва ли всички в телевизията, още по-малко просто водещ, знаят кой е победителят. Мери Ан го каза ясно - Калин не е победителят. Значи е един, от същия спойлер - не е жена. По-големият жълт стол с червен крак - Мирко. Това е.
Някой може ли да ми ги покаже или прати някъде тези столове, моля? Да не се ровя да ги търся. 😅

# 279
  • Телиш/Плевен
Някой може ли да ми ги покаже или прати някъде тези столове, моля? Да не се ровя да ги търся. 😅
Ето.

# 280
Ох, моля Мери или Ковид да дадат подсказка кои (жени) и как ще отпадат от следващата седмица. Не се издържа вече тоя съспенс.

# 281
Мисля, че в началото екипите за ол старс бяха златисти, а сега са лилави. Обърка ме с тези жълти и сини, докато разбера какво имаш предвид.
Михаела класира ли се всъщност?
Да, класира се. Съжалявам за объркването златисти и лилави, да просто бързах докато пишех коментара

# 282
Коя минута ?

# 283
ИВ

Помня спойлер от тук, че краят ще ни хареса. Това няма как да стане ако победител е Мирослав. Освен ако не го излъскат до неузнаваемост, или победителите да са двама? Или пък Миро да реши да дели наградата с Калин? Все невъзможни сценарии обаче...

# 284
Коя минута ?
След 58:20
Допълвам. И след 1:33:00 също говори за тези тримата, защо според него стигат до финал.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:32 от Тук там

Общи условия

Активация на акаунт