Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 647
  • 915
  •   1
Отговори
# 570
ИВ
Хора четете малко.Толкова теми изписани с хора които дават правилни спойлери , и още пишете глупости.Победител е фикуса Мирослав с финалисти Калин ,Алекс и Чикагото в този ред мисля беше казано .Колкото по- бързо го приемете толкова по -добре ,и  остава само да се любуваме спокойно на красивите  сини очи на Калинката .😄 ,или на Траян ако сте му фенове😌
Траян кой знае на кое място завършва.В топ 8 със сигурност ,но къде точно ще видим .Говорим за след 5 място.
Тя тая не се знае,надеждата умира последна,иначе четем внимателно какво се пише и кой на кое място завършва според тукашните спойлери.

# 571
Четем, четем, но докато Мериан не каже МирославА Е победителя. Ще тая надежди. Засега каза само, че не е Калин.
За на Дидо столовете ще кажа- дано е далтонист човека и смесва жълто и синьо Grinning

# 572
Ако Траян има активност на 25 август, значи е завършил 5, а Дино 6.

# 573
Значи слагам мечтаната подредба, като включвам "сигурните" спойлери Grinning
1.Траян
2. Калин
3. Алекс
4. Чикагото
5. Мирослав
6. Дино
Ники и т.н.
А дано, ама....
Абе дано. Иначе как ще се върже спойлера пък че ще ни хареса победителя таз година- то бива грешно да определят кой ще ни хареса, бива, ма чак толкова ...
И последно, че ми напира от два дни- според вас кои точно бяха трудностите на Мирослав дето толкова ги е преживял? Завели са го в Канада, не сам а със семейството си е бил, учил 2 ДВЕ години само френски Бога ми и накрая явно щото не е успял навреме да ае справи на минималното ниво да учи в училище е изостанал и са му дали възможност да завърши с минимум усилия с всякакви странни елементи. После тропнал на родителите си и те му довели приятелката?! И да, ужас, поставили му условие да учи! Такова трудно нещо за изпълнение Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 19:19 от Blue_cloud

# 574
ИВ
Предварително се извинявам.
Нещо страшно е е основната тема. Откъде са се появили тези новите дразнители? Ужас.

# 575
ИВ

Е, как откъде? Аверите и родата на лузърите се активизираха. Вие представяте ли си нормален човек да хейти Калин... езика му какъв бил, че тъп бил, не бил перфектен. Това само някой роднина на Мира, Пекин и Бензиностанцията може да го каже или самите те, щото то злобата си личи и през клавиатурата.

# 576
Във фейса няколко души пишат, че във вторник Радостина отпада от Дино. Просто ви казвам, аз не оспорвам спойлерите тук, но ми прозвуча добре Simple Smile

# 577
Във фейса няколко души пишат, че във вторник Радостина отпада от Дино. Просто ви казвам, аз не оспорвам спойлерите тук, но ми прозвуча добре Simple Smile

Не е вярно това.

# 578
Аз знам това подреждане:
1. Миро
2. Калин
3. Алекс
4. Чикагото
5. Николета
До тук само...

# 579
  • София
Николета е една от най-некадърните и бездарни жени този сезон. Сигурно ли е 5-тото й място?

# 580
  • София
Не е толкова зле Николета. Шматка е, но когато беше битката за влизане и няколко битки след това беше Ок.
Спрях да чета основната. Чета тук, вече не пускам и ТВто. Калин си го следвам навсякъде… Благодаря на всички, които споделят или хващат спойлери в промота и тн. Наистина не разбирам как тези двамата (Радостина и Мирослав) се оказаха толкова непреодолими, но здраве да е. Просто няма да се гледа догодина.

# 581
  • София
На мен пък ми казаха, че Радостина е последната останала жена 🤷🏻♀

# 582
Томи беше казал на лайф в тикток че Мирослав бил доста добър пъзелист . Аз това качество все още не съм го видял ,а то не остана и време за кога , освен на финала

# 583
Той Томи оставам с впечатлението, че е готов всякак да го похвали заслужено или не
Томи беше казал на лайф в тикток че Мирослав бил доста добър пъзелист . Аз това качество все още не съм го видял ,а то не остана и време за кога , освен на финала

# 584
ИВ
Накрая ще се окаже, че Радостина печели. Joy
Шегата настрана, но, с извинение, че престъпвам границите им и желанието да не са много активни в темата по техни основателни причини, имам един последен апел към уважаемите и доказали се спойлеристи - Мери Ан и Дидо (Ковид също) - бихте ли написали черно на бяло името на победителя, за да няма повече съмнения и десетки страници с желания и предположения хах? Разбира се, изборът си е ваш и го уважавам, какъвто и да бъде той! Благодаря за всичко, което сте дали досега като информация. Heart

Общи условия

Активация на акаунт