Любовен триъгълник

• 1 731
  • 51
  •   4
Отговори
# 45
Как се "разказват" приказки в писмена форма? Някой сяда и пише 3 приказки от по няколко страници на непозната, която прави скрийншотове на всяка страница от чата?
Да не е любовен триъгълник между 1 изкуствен и 2 естествени интелекта? Rolling Eyes

Един изкуствен и два естествени, не на 100% капацитет.
Ако го съкращавате още малко, накрая ще остане само - "един изкуствен". Триъгълен.

# 46
Темата в hardwarebg не е от 2020. Simple Smile

А, извинявам се, ако съм сгрешила.

И все пак – може ли да ни покажеш приказките? Важно е.
Дали са авторски, дали са копи-пейст, дали са произведение на ИИ... Не е просто любопитство, от съществено значение за казуса е.
Като знам как мрежата кипи от подобни сърцераздирателни истории, все написани от ИИ... Длъжна съм да попитам.

# 47
Мдам... От 2020 г. Някой пишман психолог си юрка студентите да решават такива казуси ли?
Не е от 2020, другата тема е от вчера, тази тук - от днес. Изглежда ми автентичен случаят, както и опитът да се съберат повече мнения от различни среди, не знам нещо повече.

# 48
Триъгълникът ще е налице, ако Герито е легнала  и слуша приказките на Кирето  на ушенце.
Другото са твои префразирани и измислени приказки и картинки.

# 49
  • София
Скрит текст:
Как се "разказват" приказки в писмена форма? Някой сяда и пише 3 приказки от по няколко страници на непозната, която прави скрийншотове на всяка страница от чата?
Да не е любовен триъгълник между 1 изкуствен и 2 естествени интелекта? Rolling Eyes

Един изкуствен и два естествени, не на 100% капацитет.
Ако го съкращавате още малко, накрая ще остане само - "един изкуствен". Триъгълен.

И два обли камъка със смартфони в ръка.

# 50
Гери няма какво да крие , щом дава телефона си. Кирил не се е съобразил, щом я е държал до 2 през нощта - нормалните хора лягат по-рано. Кирил е научил по трудния начин урока, че не е най-великото момченце на света и не иска да го приеме.
Том - не знам. Някакъв ник там.

# 51
Да ви разкажа една приказка. Не съм я писал аз.

Джани Родари
"Приказки по телефона"

Човечето от нищо
Скрит текст:
    Имало някога едно човече от нищо. Имало нос от нищо, уста от нищо, дрехи от нищо и винаги се обувало в нищо. Тръгнало на път по едно шосе от нищо, което не водело никъде. Срещнало една мишка от нищо и я попитало:
    — Не се ли страхуваш от котката?
    — Не, разбира се — отговорила мишката от нищо — в тази страна от нищо има само котки от нищо, които имат мустаци от нищо и нокти от нищо. Освен това аз уважавам кашкавала. Ям само дупките. Нямат никакъв вкус, но са много сладки.
    — Главата ме заболя — казало човечето от нищо.
    — Това е глава от нищо: даже да я удариш в стената, няма да те заболи.
    Човечето от нищо искало да опита, потърсило стена, за да си блъсне главата, но стената била от нищо и тъй като се било засилило — паднало от другата страна. И от другата страна нямало съвсем нищо. Човечето от нищо така било уморено от всичко това, че заспало. И докато спяло, сънувало, че е човече от нищо и вървяло по един път от нищо и срещнало една мишка от нищо и започнало и то да яде дупки от кашкавал и излязло, че мишката имала право: просто нямали никакъв вкус.

А-а-а, Джани Родари е велик! И приказките му са велики. Това е защото е комунист.
Но Даниил Хармс е още по-велик! При това не е бил комунист, само обикновен евреин.
Ето приказка и от него:

Победата на Мишин
Даниил Хармс
1940г.

Скрит текст:
Казаха на Мишин:

— Ей, Мишин, ставай!

Мишин рече:

— Няма да стана — и продължи да си лежи на пода.

Тогава към него се приближи Кулигин и каза:

— Ако не станеш сам, аз ще те принудя.

— Не — отсече Мишин и продължи да си лежи на пода.

До него се приближи Селезньова и каза:

— Вие, Мишин, вечно се търкаляте по пода на коридора и ни пречите да минаваме.

— Преча ви и ще продължавам да ви преча — рече Мишин.

— Ама вижте — започна Коршунов, но Кулигин го прекъсна и каза:

— Абе какво да приказваме! Позвънете в милицията.

Позвъниха в милицията и извикаха милиционер.

След половин час милиционерът дойде заедно с портиера.

— Какво става тук? — попита милиционерът.

— Ами ето на, погледнете — възкликна Коршунов, но Кулигин го прекъсна и каза:

— Ето на. Този гражданин непрекъснато лежи на пода и ни пречи да минаваме по коридора. И така го увещавахме, и иначе…

Но тук се намеси Селезньова и прекъсна Кулигин:

— Молим го да се махне, но той не ще.

— Да — каза Коршунов.

Милиционерът се приближи до Мишин.

— Вие, гражданино, защо лежите тука? — попита милиционерът.

— Почивам си — отвърна Мишин.

— Това място, гражданино, не е подходящо за почивка. — заяви милиционерът. — Вие, гражданино, къде живеете?

— Тука — отвърна Мишин.

— Къде ви е стаята? — попита милиционерът.

— Той се води в нашата квартира, но си няма стая — обади се Кулигин.

— Почакайте, гражданино — каза милиционерът, — сега говоря с него. Гражданино, вие къде спите?

— Тука — рече Мишин.

— Може ли? — подхвана Коршунов, но Кулигин го прекъсна и каза:

— Той няма дори легло и се търкаля направо на голия под.

— Те отдавна се оплакват от него — намеси се портиерът.

— Абсолютно невъзможно е да се минава по коридора — каза Селезньова. — Не мога вечно да прескачам някакъв мъж. А и той нарочно си изпружва краката, че и ръцете си разперва, и отгоре на всичко лежи по гръб и гледа. Връщам се уморена от работа, нужна ми е почивка.

— Присъединявам се — рече Коршунов, но Кулигин го прекъсна и каза:

— Той лежи тук и нощем. В тъмното всички се спъват в него. Докато го прескачах, си скъсах одеялото.

Селезньова прибави:

— И от джобовете му вечно изпадат някакви пирони. Не можеш да ходиш бос по коридора, ще си набодеш краката.

— Преди някое време искаха да го запалят с газ — обади се портиерът.

— Поляхме го с газ — каза Коршунов, но Кулигин го прекъсна и каза:

— Само искахме да го подплашим, но не сме смятали да го подпалваме.

— Пък и аз не бих позволила да горят жив човек в мое присъствие.

— А защо този гражданин лежи в коридора? — попита изведнъж милиционерът.

— А сега ново двайсе! — възкликна Коршунов, но Кулигин го прекъсна и каза:

— Защото няма друго помещение, затова: в тази стая живея аз, в онази — те, в другата — ей този, а Мишин живее в коридора.

— Така не става — рече милиционерът. — Всеки трябва да лежи на собствената си жилищна площ.

— Но той няма друга жилищна площ освен в коридора — каза Кулигин.

— Точно така — потвърди Коршунов.

— И затова вечно лежи тук — заключи Селезньова.

— Така не става — рече милиционерът и си тръгна заедно с портиера.

Коршунов се нахвърли на Мишин.

— И какво? — развика се той. — Много ли ти хареса всичко това?

— Почакайте — каза Кулигин и като се надвеси над Мишин, рече: — Чу ли какво каза милиционерът? Ставай от пода!

— Няма да стана — заяви Мишин и продължи да си лежи.

— Сега той напук на нас вечно ще лежи тука — рече Селезньова.

— Със сигурност — каза ядосано Кулигин.

А Коршунов допълни:

— Не се и съмнявам. Parfaitement[1]!

Общи условия

Активация на акаунт