Хайде на театър - 18

• 33 034
  • 591
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Брат ми тази година също ще се бори за НАТФИЗ. Ходи на школа, но в Пловдив. Решил е, че ще е или там или никъде. Не иска дори да опита да кандидатства в Пловдив или в друг университет/колеж и т.н.
Може би баща му го подкрепя най-малко, другите сме ок. Аз също смятам, че човек трябва да следва мечтите си, единствено се опитвам да го заземявам, за да съм сигурна, че знае, че нито е толкова лесно, нито толкова сигурно, че ще влезе (особено пък от раз). А и че после вероятно няма да е всичко цветя и рози. Пак казвам- не ми е целта да го отказвам, ще се радвам много за него да влезе- просто искам да знам, че знае в какво се забърква.

# 526
Електра, и аз се включвам, за да ти пожелая успех и да ти кажа да не се отказваш от мечтите си.
Имам една роднина, вече е възрастна, някога родителите й също не са били във възторг от решението й да стане актриса, след приемането й във ВИТИЗ баща й дори известно време не й е говорил от разочарование, но в крайна сметка са го приели и впоследствие са се гордяли с нея, водили са приятели и познати по премиерите й и т.н. Така че - важното е да следваш собствените си желания, за другото не се безпокой. Пътят не е лесен, но ако е призвание, си заслужава.
Късмет! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:14 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 527
Благодаря на всички ви за подкрепата!!!! Heart Heart Heart

# 528
Моля ви, вие като хора на театъра ако сте чували за някой добър учител - препоръчайте ми Simple Smile

Здравей! Мой близък приятел актьор подготвя за изпитите в НАТФИЗ. Доста негови ученици са влезли там, включително и прекрасната Александра Свиленова. Отделно преподава в една актьорска школа през уикенда във Френската гимназия. Не знам дали е най-добър учител, но със сигурност е добър. Simple Smile Ако решиш, пиши ми, за да ви свържа. 🫶

# 529
Привет! Еlekktra e моята обична племенница, която се запали по театъра и заради буйната си фантазия, и защото от малка я мъкнех с мен. В момента живее с мен, тъй като конфликта около мечтите и да учи за актриса  в семейството на сестра ми е доста тежък. Май останах единствената, която я подкрепя в това начинание. Както и да е. Темата не е за това. Тъй като племенничката ми е направила свой профил от моя IP адрес от моя компютър - без да знам - модераторите вероятно ще я баннат, ако вече не са го сторили. Моля ако е гласувала в номинациите да не се счита гласът и за активен. Нека си направи свой профил, без да използва моите трасета. Така е редно. Но първо да завърши успешно 12 клас, пък ще му мислим с театъра.  Моля ви buldoka1, пишете ми на лични, когато ви е удобно с малко повече около вашия приятел актьор, който подготвя за Натфиз. Имаме две - три идеи за подготвящи, още събираме информация. Благодаря за подкрепата ви към мечтата и! Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 01:34 от Tilda.M.

# 530
Ех, Tilda.M…

# 531
ОТМЕНЕНИ представления:

# 532
  • София
Ох, за Опит за летене имам и взех за още 7 човека, жалко! Явно Валери Йорданов е болен.

# 533
Да се надяваме, че не се е фръцнал заради проблемите в Народния, които придобиха публичност през декември.
Чакам още да си попълнят програмата за февруари.
Надявам се и 199 да се програмират за следващия месец. Не е сериозно на 7.1 да нямат график.

# 534
  • София
Благодаря, че споделите за отменените представления. Имах билети за "Опит за летене". Доколкото прочетох електронните билети трябва да се презаверят на каса.

# 535
Има и друг вариант - пусната е опцията да се върнат парите по банка. Аз директно купих нови билети за друга дата и искане за връщане. Ходенето на място може да се избегне.

П.С. Продължавам да предлагам билети за Каквото, такова на 21ви.

# 536
  • София
Има и друг вариант - пусната е опцията да се върнат парите по банка. Аз директно купих нови билети за друга дата и искане за връщане. Ходенето на място може да се избегне.

Чувала съм, че никой не си е получил парите досега по банков път, не знам дали е вярно.

# 537
Ох, за Опит за летене имам и взех за още 7 човека, жалко! Явно Валери Йорданов е болен.

Той не играе в Двубой, така че явно и още някой е болен.

# 538

Чувала съм, че никой не си е получил парите досега по банков път, не знам дали е вярно.
Да, аз съм от тези хора.
Най-добре да се принтира билета и да се отиде на място. Не знам защо не могат да се справят с връщането по банков път, бях получила безумен отговор по мейл и така си отече.

# 539
  • София
Защото (по спомен, разговор с ПР-ката) са разпоредител с бюджетни средства и всяко плащане трябва да се одобрява по много сложен начин, аз също о етап веднъж по банка и се отказах.
Ще се радвам, ако някой успее и сподели.

Общи условия

Активация на акаунт