BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 364
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 050
В Нидерландия университетите не са безплатни. В Дания са такива - може би си се объркала.

В унивеситета на Котов таксите са около 3000 евро на година. Което не е много за западна страна, но е далеч от безплатно.

# 1 051
Снощи докато гледах епизода и Котов с налудничивия поглед, едиственото което ми идваше на ума е, че се държи като психопат. И мога да споря, че има нарцистично личностно разстройство - арогантен, самоуверен, не търпи критика, чувство за превъзходство /не, че не е факт/ и тотална липса на емпатия.
Някой беше написал, че изглежда контролиращ и аз съм съгласна. Шикалкави, но не успя да се измъкне от отговора, че е ревнив.

По-скоро е мамино детенце и е интернализирал как е най-умният, най-можещият, най-правият.
Ето, Биг Брадър, видя ли че като ми противоречиш и сега имам температура People BabyMisc Baby Bottle

Повярвал си е също, че е безкрайно образован, щото техните са му платили да учи в поредния холандски университет дето приема по попълнен въпросник от лексикон и решено судоку. Аз не познавам наистина умен човек, който сам да повтаря наляво-надясно как е много умен. Вагони с книги, ала-бала... Колко пъти снася кокошката? Как се произнася "оригва"?
Някой писа по-горе за Дънинг-Крюгер. Нищо чудно накрая наистина да стане политик.
Очите виждат различно.

# 1 052
Факт е, че не е глупав и е факт, че изпъква на фона на съотборниците му. Но има дразнещ маниер да се обосновава за всяко нещо и то дълго и напоително. С което иска да демонстрира интелекта си, разбира се, и то на ББ и нас естествено, не на съквартирантите.

# 1 053
В Нидерландия университетите не са безплатни. В Дания са такива - може би си се объркала.

В унивеситета на Котов таксите са около 3000 евро на година. Което не е много за западна страна, но е далеч от безплатно.
Извинявам се, моя грешка, винаги съм си мислела, че и там е безплатно като в Германия, Дания и Швеция е безплатно, но се оказва, че не е.
И все пак си оставам на същото мнение - това не са непосилни суми, 9000 евро кредит не се изплаща цял живот, ако ги няма човек накуп. Не значи, че единственият му успех е техните да са му "платили" да учи в чужбина.

Ако Котов беше в едно предаване с още 5 човека като него, нямаше да прави чак такова впечатление, че има акъл в главата. Просто той е в предаване с хора, които са много под неговия интелект и възпитание.
Дори можеше да изглежда и глупав, защото все пак е на 25 и не прави впечатление на човек с много пространствени интереси. Но такива хора не правят "шоу" и никой няма да напълни каста с такива, а ще търси Мишета, Калиновци и Лени.

# 1 054

За мен лично Котов си е на първо място. Давид разбира се, че заслужава също победата, но не толкова колкото адвокатчето. Детенце си е още и не говори добре за него намърдването му в групата на насилник, мъжка клюкарка/изявен простак и параномалният. Последният е добър по душа и това е. Също така псувните и твърде преувеличените реакции на немеца с това неспиращо подскачане и обикаляне наляво-надясно не ми харесват. Не ме разбирайте погрешно последните 2 дена Валентин имаше постъпки и изказвания, които не ми допаднаха, но на фона на гафовете и изцепките на останалите не е нещо фрапантно. Става въпрос за коментара кога снасяли кокошките, наистина си помислих, че може да е бил саркастичен нещо. Другото е, че не избра никой за "гонене", можеше да го изиграе като празен вот и той, малко наистина се увлече с тази принципност. За целувката по бузата го разбирам, смешна провокация от Брадъра, да не сме в детската градина. Толкова не можаха нещо по-смислено да измислят ако искат да го хванат натясно. Цялостно моралната седмица ми харесва като идея. С 12.3 процента смятам, че е Стоянов, защото ще има доста фенки от зет генерацията, а и очаквам да му се дигне вота след нападките на Михаела към него. Съдя и по-високият му процент на последното гласуване, нищо че беше в компанията на масово нехаресвани хора. С 5.2 мисля че е Сияна, а 4.8 Елена, макар че миньончето трябва да е с повече гласове, но явно доста народ са видяли фалш в поведението й. За мен това "много ви обичам" към роднините колкото й чувствена реплика да е, повторена стотина пъти ми се стори преиграване, тъй като тя няма с какво да спечели повече точки на финалната права.Михаела е ясна с 2.7,но днес съм сигурен че ще излезе и дано да е паднала под 1 процент.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 21:19 от toohot2resist

# 1 055
Въпросът е, че за Давид тези пари са въможност да сбъдне мечтата си и да си отвори хлебарна за хляб с квас, а например Сияна и Стоянов много вероятно да похарчат парите за себе си, корекции, коли, дрехи и т.н.
Това не е социален патронаж. От къде знаем например, че с парите няма пак да се пропие Давидчо?

# 1 056
Никъде не съм казала, че наградата трябва да отиде при Давид, защото живее скромно с Насито и баба си! Казвам просто, че момчето има желание да спечели, за да си сбъдне мечтата и да, ако поставяме така въпросът за мен хлебарната с квас на Давид е по-смислено начинание от нови цици за Сияна.
Нека който спечели да си харчи парите със здраве, негова работа е за какво ще отидат.

# 1 057
  • SF
Така не се разпределят чужди пари. Единият БИ направил това, другият онова, кой би ги дал за пекарна, кой за  дрехи, друг ще ги даде за още една квалификация кредити, маникюри...
Марио ги даде за зъби на себе си и на родителите си. Как оценявате този харч? Към днешна дата чувствате ли се прецакани, че се му дали 90К?

# 1 058
Аз като цяло нямах нищо против Марио да спечели. Нека всеки да похарчи парите си за това, от което има нужда и за което има желание. Негово право е. Мое е да споделям кое смятам за по-смислено.
Но пак казвам, има дискусии, които са стойностни и приятни и такива, които пропускам целенасочено.

# 1 059
Ако се замислим образите, които са в предаването са миниобществото ни  - двойният аршин, лицемерието, моралът.. Всички тези хора са представителна извадка.

Тези хора не са представителна извадка. Те са подбирани луди. Това е freak шоу.

# 1 060
За мен е нелогично Сияна да има 5,2% подкрепа, а Елена 4,8% - тоест разликата между тях да е само 0,4%. Сияна, колкото и някои от нас да не я харесват, е едно от главните лица на сезона и за мен няма логика да е толкова харесвана, колкото Елена (върху която се излива огромен хейт) - по-скоро за мен Стоянов е с 5,2%, но ще разберем в събота.

# 1 061
Е той го обърна на накърнена чест де, "аз съм служил на страната тя ме подиграва.." и бла бла.

"Брат, не съм се бил за тази държава..." каза. И беше прав.

ТРИ ГОДИНИ от живота си, вика, съм дал на армията... Disappointed RelievedDisappointed Relieved

# 1 062
Михаела нарочно ги обърква, сигурна съм. Голяма част от хората подкрепят Сияна и Стоянов, тя го е видяла, докато беше навън, но вътре им намеква, че камо ли не изобщо не ги харесваме!

# 1 063
Единственото по-дразнещо от лигавщините на С+С, е гласът на Михаела.

# 1 064
Предпочитам да слушам диалозите на Сияна и Стоянов, в които няма грам мисъл и слово, отколкото лудата Михаела.

Общи условия

Активация на акаунт