BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 388
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 035
Всеки ще оцени наградата подобаващо.  Не мисля,че някой повече или по-малко

# 1 036
  • София
Разбира се, че всеки подобаващо различно би я оценил.

# 1 037
Въпросът е, че за Давид тези пари са въможност да сбъдне мечтата си и да си отвори хлебарна за хляб с квас, а например Сияна и Стоянов много вероятно да похарчат парите за себе си, корекции, коли, дрехи и т.н.

# 1 038
Ами те пък работят с външния си вид, та предполагам и за дрехи да ги похарчат, пак е вид инвестиция. В крайна сметка, който и да спечели наградата (без неандерталката), нека си я изхарчи със здраве.

# 1 039
Айде сега, да се гласува за който имал най-много нужда от пари... Едно време и тризначкине имаха нужда и победиха, заради това, пък сега просят по улиците на Лондон. Давид е придобил вече достатъчно популярност, ще тегли един кредит или ще си намери инвеститор за пекарната, клиенти очевидно ще има, ако поддържа социалните си мрежи след предаването. Според мене е по-добре да победи който е най-достоен като личност, парите и без това се стопяват всеки ден.

# 1 040
  • София
Спокойно..Котов ще спечели. Никой не иска Давид да печели по милост. Но той най-добре би оценил тези пари и би ги инвестирал, а не изхарчил.

# 1 041
Айде сега, да се гласува за който имал най-много нужда от пари... Едно време и тризначкине имаха нужда и победиха, заради това, пък сега просят по улиците на Лондон.
Не баш. В онзи сезон почти всички имаха спешна нужда от пари. Помня леля Вили, която мечтаеше с наградата да си купи хладилник. И Палома, която каза, че никога не е имала дънки. В този смисъл не мога да проумея защо те спечелиха. Тъпи, нахални, вресливи и… Не малко, ами много откачени.

Аз съм за Давид и то не защото има нужда от пари. Просто ми харесва. Но бих била доволна и ако Котов победи. Май за пръв път и двамата фаворити са ми ок.

# 1 042
Най-хубвото в този сезон е, че има поне двама участници, които заслужават да победят - Сияна и Стоянов.Trollface

Но сега се замислих, ако Валентин и Давид ги нямаше, а вместо тях бяха останали Безхарактерният и Лена, за кой бихте гласували за победител?

# 1 043
Но сега се замислих, ако Валентин и Давид ги нямаше, а вместо тях бяха останали Безхарактерният и Лена, за кой бихте гласували за победител?
Само между Стефан и Лена ли? Стефан… Тя много ще се надуе ако спечели, а пък и той поне ще ги инвестира в нещо.

# 1 044
  • София
С отвращение бих гласувала за Стефчо-паранормален.. Ноо, добре, че не сме пред такава дилема..

# 1 045
За да са останали само Стефан и Лена, какви са били тези, с които са били в предаването...

# 1 046
Никога не съм го разбирала това с "той има нужда от парите, да ги дадем на него". Ако е така, просто да им вадят оценка на имуществото на кастинга и този с най-голяма "нужда" да печели.
Джино Бианкалана демонстрираше скъпи марки и лъскави коли, защо спечели два пъти?

Давид има глава на раменете си, ще се оправи в живота. Кой човек без силен старт в живота си е бил добре финансово на 20. Котов има и образование, ще пробие. Сияна ще монетизира със сигурност. Стоянов и него го виждам да се оправи. Лена е от доста заможно семейство, както се оказа. Стефан е програмист. Елена си има бизнес. По тая логика - да ги дадем на Мишето Васи, хем има най-големи разходи с тия цигари...

По въпроса - ако ги нямаше Котов и Давид, а бяха заменени от Лена или Паранормалния, щях да гласувам за Стоянов или Сияна, даже може би по-скоро за нея.

# 1 047
Снощи докато гледах епизода и Котов с налудничивия поглед, едиственото което ми идваше на ума е, че се държи като психопат. И мога да споря, че има нарцистично личностно разстройство - арогантен, самоуверен, не търпи критика, чувство за превъзходство /не, че не е факт/ и тотална липса на емпатия.
Някой беше написал, че изглежда контролиращ и аз съм съгласна. Шикалкави, но не успя да се измъкне от отговора, че е ревнив.

По-скоро е мамино детенце и е интернализирал как е най-умният, най-можещият, най-правият.
Ето, Биг Брадър, видя ли че като ми противоречиш и сега имам температура People BabyMisc Baby Bottle

Повярвал си е също, че е безкрайно образован, щото техните са му платили да учи в поредния холандски университет дето приема по попълнен въпросник от лексикон и решено судоку. Аз не познавам наистина умен човек, който сам да повтаря наляво-надясно как е много умен. Вагони с книги, ала-бала... Колко пъти снася кокошката? Как се произнася "оригва"?
Някой писа по-горе за Дънинг-Крюгер. Нищо чудно накрая наистина да стане политик.

# 1 048
Не съм чула Котов да повтаря колко е умен, просто го демонстрира, ама това е като красотата - не можеш да го скриеш. За кокошката е дупка в знанието, всеки има такива и понякога са много забавни. Не е учил всичкология все пак.
Освен това образованието в Нидерландия е безплатно, ако е работил и е взимал стипендия, техните едва ли са му давали повече пари, отколкото биха давали на неработещ студент в български град, различен от родния.

# 1 049
Ако Котов беше в едно предаване с още 5 човека като него, нямаше да прави чак такова впечатление, че има акъл в главата. Просто той е в предаване с хора, които са много под неговия интелект и възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт