BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 441
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 885
Аз прибягнах до крайни мерки. Минах на Ергена 😩
По едната тв "Шоуто на Михаела", по другата "Шоуто на Шермин", всяка вечер.

# 886
Все по-убедена съм, че Михаела е вътре за непрекъсната провокация.

Не е трудно да се стигне до това заключение
Че тя се държи почти като Иван. Не може да си толкоз прост, че да се върнеш доброволно да се бориш за зрителски вот, след като си бил навън и си видял нагласите на хората към подобен вид поведение. Когато я пуснаха първия път заедно с овцата, тя беше съвсем различна.

# 887
Единственият, с който Михаела не влезе в конфликт е Стефан и то поради причината, че той е съгласен с всеки, с всичко и не изказва различно мнение от това на човека срещу него.

# 888
Простете невежеството ми!!!
В случея найстина Стоянов беше различен от тях
Не знам какъв Ви е СлучАя, но Стоянов спазва армейския такт.Оная чалгарка, накрая на кючек ще го докара

# 889
Като черен облак над къщата. Доминира и разрушава всякаква дискусия, мисия и какво ли още не. И не мога да разбера как 6 души не могат да смогнат с една Овца

# 890
  • София
Интересно ми е, кои ще влязат във финалната четворка, все повече ми се иска да са Котов, Стоянов, Сияна и Давид.

Михаела дано сега да си ходи, не се търпи ама хич

# 891
Много вряка и реално никой не успява да влезе в дебат с нея. Само Елена й каза нещата такива каквито са, но тя я отсвири скорострелно. Котов можеше да я закопае словесно, но и на него му се влиза в тинята.

# 892
Да не изпращат Каспър Joy

# 893
"Мускулестият програмист"? На мен ли ми се счу, или Войс овър (Марио Балтаджиев) каза, че Стефан е "мускулест"? Аз такова нещо не видях цял сезон.

# 894
Мисля, че го изпращат, да.

# 895
  • София
Много вряка и реално никой не успява да влезе в дебат с нея. Само Елена й каза нещата такива каквито са, но тя я отсвири скорострелно. Котов можеше да я закопае словесно, но и на него му се влиза в тинята.
То е безсмислено - ни приема, ни предава.

Май сега Стефан ще излезе? Иван го няма, за да си я споделят.

# 896
Айде, най-сетне, тръгва си паранормалният

# 897
Това вече ме убеди, че влизането на Михаела е постановка. Няма как тя да не е с най-малко зрителски вот.

# 898
Да ви кажа аз съм разочарована. Предпочитах Стефан да остане пред Михаела и то в пъти повече.

# 899
  • София
Онова ще трябва да го търпим още, защо ни го причиняват...

Общи условия

Активация на акаунт