BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 432
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 915
Михаела има последователи в тикток, които биха гласували за нея. Даже се чудя да не вземе да изпревари и Стоянов.

Елена утре?

# 916
Според мен трети е Стоянов, а не Сияна.

# 917
За Михаела гласуват роднини, колеги и приятели, логично.
А Мути преди месец правеше акция да се гласува "ЗА Овцата".

# 918
  • София
Мути е антипатичен и безгласна буква. Не вярвам някой да се води по него.

# 919
За Михаела гласуват роднини, колеги и приятели, логично.
А Мути преди месец правеше акция да се гласува "ЗА Овцата".
И във Фейсбук групите има някакви луди, които агитират за нея. За всеки влак си има пътници. Но след днешния епизод и мижавите ѝ 2% ще се изпарят.

# 920
Кой беше Мути? Предаването още не е свършило, а той отдавна вече е забравен, колко хора ще го послушат и ще гласуват за тази луда жена?

# 921
Мути е антипатичен и безгласна буква. Не вярвам някой да се води по него.
Не знам дали е безгласна буква. В профила му постоянно поства общи снимки с излезли вече брадъри, както и с Марио и Георги  от миналия сезон.
А и напълно го разбирам за тези агитации, защото когато той отпадна, единствено Михаела плачеше за него и каза, че ще липсва. И той го видя това по телевизията, естествено, че ще се трогне.

# 922
От това, което се видя, може би само Мина и Котов имат някакви по-сериозни финанси. Така че тези изречения за двата бона, които не били пари, са доста жалки…
Като слушах подкаста ѝ, допир до най-Сериозни финанси има Лена.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 23:55 от usmihni_mi_se

# 923
За Котов не знам колко сериозни финанси има, щом още няма апартамент. Струва ми се, че е от семейство със среден доход. Лена, Мина и евентуално Сияна са тези с парите.

# 924
  • София
Цецо подържа ли си профилите? Като цяло като минат през Елена тя не ги ли пита кой според тях е най-достоен?

Снимки има с по-разпознаваеми от него за имидж и пак няма как да го бутнат напред - това са тактики, които не вървят.

Аз имам снимка с актьор от Викинги и какво от това... Имам и с Кубрат Пулев от преди години и с още други.

Котов да побеждава и сезонът да се закрива.

# 925
  • София
Какви пък финанси има Минка, която си търси мъж, който да й дава пари и даже да й осигури охрана..Тя ако имаше, нямаше да представлява такава жалка картинка.

# 926
  • SF
Михаела е и проста, и злобна. Понеже знае, че няма да помирише наградата, реши да я прахосва.
От кои прослойки ги изваждате тези хора?

# 927
Елена не води добре подкаста и не задава добри въпроси.

# 928
Какви пък финанси има Минка, която си търси мъж, който да й дава пари и даже да й осигури охрана..Тя ако имаше, нямаше да представлява такава жалка картинка.
Нали имат семейна аптека, плаща за частна поръчка фармация, тунинг от главата до петите… Има пари. Мъжът го търси за като техните спрат кранчето.

# 929
  • София
Елена не води добре подкаста и не задава добри въпроси.
И аз съм на това мнение, жалко, с правилните въпроси можеше да е още по-интересно.

Според мен някои от тези участници ако им се отдаде възможност ще отидат в друго риалити...

Общи условия

Активация на акаунт