💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 59 597
  • 1 568
  •   176
Отговори
# 390
  • софия
В анкетата - нямам такива.
Но си имам твърда класация:
Не симпатизирам -  Радостина, Йоана, Томи, Миро, Димитър Димитров от Димитровград, Карина
Безразлични  - Доктора, Иван, Шопето , Николета, Сапунчето , ПекинА, Наталия, Горди
Симпатични - доктор Вет, Доктор Лъчо, Александра, Ивайло, Дино, Траян

Любимци - Лапуна Blue Heart ( с обиколка пред другите), Алекс, Гизем, Чикаго

Топ -  Рошавото умно и харизматично кадърно Аниме  Blue HeartBlue Heart и Ръждето Blue Heart ( но с обиколка назад)

# 391
Шепа жълти калинки си събрах тази вечер. Yellow Heart Nature High Brightness Yellow Heart

# 392
  • София
Скрит текст:
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

Като не я страх от битки, защо не стана капитан когато Лапунов отпадна.Лесно е да не те е страх като знаеш, че няма да е елиминация.

Ти май забрави, че Ръждавичка вече беше на една директна елиминационна и опатка Ивайло и Иван.

И не Ръждавичка решава кога да е директна елиминация, а продукцията.
[/b]

Само че Ръждавичка беше абсолютно сигурна, че Лапунов отива на елиминация.А сега никой няма такива съмнения.

Виж сега, лошо се стекоха обстоятелствата за него. Продукцията си го сготви. Реално точно в тази седмица наистина беше негов ред. Виж ми обзорите и поредицата от капитани, точно миналия път всички му казаха, че следващия път ще е той.
И реално дали една капитанска ще е елиминационна го решава само продукцията.
Не изключвам и редактор да е подхвърлил нещо на Ръждавичка. Но те се намесват винаги за съжаление и при почти всички играчи, особено по-интересните им образи.
Имай предвид, че там почти всяка седмица се очаква директна елиминационна, освен в самото начало или да е седмица след такава битка. Не е имало две поредни капитански елиминационни.
Та така. Иван например когато беше сигурен (математически беше прав), че ще има директна капитанска елиминационна те не дадоха, защото не беше той капитан. Изчакаха го да стане капитан и му я дадоха.
Като цяло редакторите знаят какви са настроенията в едно племе, какво са си обещавали и т.н. И явно са били сигурни, че Лапунов ще е на ред за капитан.

# 393
Защо повечето тук, фенове на Ръждето, смятате, че щом капитанът трябва да запомня, а не секундантът, то продукцията е нагласила битката за Пекин? Тоест, подценявате умствените способности на Ръждето или нещо не разбирам.
Защото ако беше нормално, дълго трасе с повече елементи, Ръждавичка щеше да я бие. Естествено тук няма да има такова единоборство. Ще търчи Калин и той ще минава препятствия. Ще направи повече обиколки от Алекс и Пекин ще има повече възможности да познае.

Diavolo, то си беше ясно още от синхроните за Лапунов, че не им е по-важна от Пекин. Иначе нямаше да я изложат така.
Кое в този сезон е нормално, на мен ми се уби всякакво желание за гледане и въпреки това проявявам сериозен мазохизъм, само защото съм го започнала отначало. Та това с тази битка просто е поредното обръщане на правилата.

# 394
  • В Града на липите
Кое в този сезон е нормално, на мен ми се уби всякакво желание за гледане и въпреки това проявявам сериозен мазохизъм, само защото съм го започнала отначало. Та това с тази битка просто е поредното обръщане на правилата.
Имах предвид многокомпонентно, иначе то е ясно че ако решат да манипулират някой елемент, ще го направят.
А най- нормалното в този сезон бяха и все още са Феномените Simple Smile Аз заради тях гледам.

# 395
Написах, че намирам в Алекс мног отрицателни неща и поста ми е изтрит. Що?

# 396
  • София
Иначе ми е интересно с какви доводи ще го номинират, щото е бил зле на трасе?
Веднага отговарям.Изпращаме Калин на заколение,защото доказа колко е силен,познава опонента си и сме сигурни ще се върне.
Трябва да пазим Мирко,защото е гладничък, но ако паднем втори път,той ще излезе и ще си спечели привилегията да плени още един феномен.

# 397
  • София
Абсолютно! Точно паметта и мисленето е основната част на тази игра и преди винаги съм се чудила защо е наобратно - именно капитана трябва да е мислещия, а не движещия се.
Ама то и движещият се може да мисли и помни, дори е препоръчително. Две глави мислят повече от една и се справят по-добре. Идеята тук е не само да търчиш като кон и да отваряш карти послушно, без никаква мисъл, като че ли си интелектуално възпрепятстван. Поне според мен.

# 398
  • софия
Мастагарчето как се опитваше да "отвори" картинката на празната  позиция.... JoyJoyJoy а СитЛъв се дере " горе, дясно, бе" .... Joy Joy  култово

# 399
Ааа, защо ли интересът ми към жълтите изведнъж рязко се повиши и сега по превъртам разговорите и синхроните на сините?! ( Те и без това Ръждавичка и Алекс ми звучат като грамофонни плочи, все едно и също) Stuck Out Tongue Winking Eye Положителното на тоз обрат на събитията е, че имаме вече много повече Калинка пещерняк като картинка и звук! А, утрешната битка ми е любимааааа! Само дето ролите трябваше да се разменени, не съм сигурна, дали Пекин е толкова добра на подобни упражнения и ми се струва, че пак Генералшата и Алекса ще се тупат в гърдите колко са добри....

# 400
Може, може, не споря - просто с такъв спомен съм останала от предишните сезони, някак ми се струваше, че придружителя на капитаните вършеше по-важната част от битката и капитаните бяха много зависими от това. Може би е въпрос на гледна точка и така има и дискусии от зрителите. Simple Smile

Абсолютно! Точно паметта и мисленето е основната част на тази игра и преди винаги съм се чудила защо е наобратно - именно капитана трябва да е мислещия, а не движещия се.
Ама то и движещият се може да мисли и помни, дори е препоръчително. Две глави мислят повече от една и се справят по-добре. Идеята тук е не само да търчиш като кон и да отваряш карти послушно, без никаква мисъл, като че ли си интелектуално възпрепятстван. Поне според мен.

# 401
  • София
Чудя се защо не ми излиза темата, пък аз не съм писала в нея Joy Уби ми се и желание и всичко.
Айде да се запиша с малко хейт по жълтия фикус. Пак се ската за пъзела, а съм убедена, че го е тренирал. Нормално, защо да се мори горкия... И пак с кахърната физиономия, само един път се усмихна като обясняваше как му се е развалил на Калин комфорта Head Band

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 08:39 от January_

# 402
Аз не мога да разбера защо двете капитанки утре ще стоят на кулата, а помощниците ще тичат като луди. Тая продукция съвсем откачи GrinningGrinningGrinning Нали трябваше да гледаме коя е по-силна на трасе - Ръждавичка или Пекин Sunglasses
П.П. Прочетох, че и други се чудят същото. Досега помощниците винаги са били на кулата или поне аз помня няколко такива битки.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 00:56 от KatyaS

# 403
Калин: "Иво страшно много го боли кракът, колкото и да не си казва"

Миро: "Калин със сигурност съжалява, колкото и да е усмихнат и да говори друго."

Човек вижда в другите това, което носи в себе си.

# 404
Жълтите ще му видят сметката на Калинко. Тази седмица ще е плътно на терен. И другата също. Машала, ПекинА, аферим.

Общи условия

Активация на акаунт