💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 32 043
  • 700
  •   79
Отговори
# 495
Фактът, че Калин не е гледал предаването преди говори точно колко е над нещата. Той наистина е там за игрите, за тръпката и предизвикателството. Другите не само че гледат под лупа предишните епизоди и знаят битките наизуст, но някои даже специално се подготвят като плащат пари на треньори и т.н.

Тази подготовка е някаква пародия за мен. Уж плащали на треньори и се готвели, а масово нямат техника на минаване на ръце по разни препятствие, не могат да се люлеят на люлка, не могат да плуват, не са научили стандартните пъзели и прочее. Даже се чудя какво тренират на тази подготовка.
Как какво, снимки в тик ток, фейс, инста и където е нужно.

# 496
Това изпитание от снощи с потапянето във варел с вода винаги ме е ужасявало, въпреки че плувам и то добре. Треперех и на този ров да не счупят врата на някого. Твърде сурови ми се виждат тези изпитания- на границата на трайните увреждания. Надсмиваме се на Наталия и Радка за умствения им багаж, но трябва да призная, че не бих се справила на тяхно място. За Ивайло и аз си задавах въпроса- защо се мъчи там на границата на оцеляването. Той снощи наистина беше изморен, гладен, болен и изтощен. А Пекин им разказваше за птичките и пчеличките. Как пък някой не предложи на Ивайло с нещо да му помогне- пък макар постелята да му нагласи. Емпатията им  е на нулево ниво.

# 497
Потапянето във вода и на мен ми се стори опасно, но после се видя, че варелът не е толкова тесен и потопеният може сам да се измъкне - плувкинята го направи няколко пъти. В такъв случай е само формалност с една много гадна добавка - като те потопят с главата надолу вода ти влиза в носа. Не видях дали са разрешени щипки, но ако не са, то да ти влезе в носа, та чак в синусите, тази мътна и нечиста вода си е сериозен риск от зараза.

# 498
Ох, направо ми идва в повече тая всенародна любов към Калинчо, то бива ли само това да се повтаря.  Като параноята по Гого е, която е необяснима и до днес за мен. Калин поне е мъжествен. Обективно погледнато  Ивайло, с 20 год. по голям, само на кофти локации, контузен и вечно номиниран е равнопоставен на терена с Калин. Той случи на племе  и това му спомогна за ангелския образ.
Ето от къде е единия негативен глас за Калинката.😂Няма лошо всеки с избора си 😄
Но само едно допълнение ,че за тази всенародна любов  си има причина, и  явно сме видели дет се вика нещо повече .С една дума напълно заслужено 😉

# 499
Не забравяйте, че великата Продукция е единственият решаващ какво виждате и какво чувате.
Монтажът може да преобрази (почти) всичко. Ако например снощи не да ни показали как Ивайло се е предложил за пъзела - няма да го знаем, ако по време на битката е включен основно микрофона на Калин - ами ще мислим, че той всички нарежда и стратегия прави и тн (което в случая беше вярно, но преди не да ни го показвали така).
Последно ще кажа лично мое наблюдение - когато силен играч има много екранно време в една седмица, най-често в петък си заминава.

Те така и Лапунов го подготвиха, ни в клин ни в ръкав Ралица го посочи и лека полека неизбежно дойде битката с дракона, където смятам, че са му подготвили загубата предварително. Друго супер нелогично действие беше даряването на грошовете на Ръждавичка, за да спаси Наталия. Не мога да си обясни как така Ралица ги поиска и веднага Ръждавичка ги даде. И след това "заигра" с Наталия, без да има никаква нужда реално от това. После пък Ръждавичка отмъщаваше за нея на "виновника".
Колкото до истерията по Калин - няма лошо, има много качества момчето, ако продукцията го сготви и него ще има масов отлив на зрителски интерес, така както стана когато прецакаха Гого.
Писа се тук защо Гого е бил толкова харесван, ами защото той показа именно какво е волята в това предаване за първи път. Да развиваш силна воля е начин на живот и философия. Буквално чудеса показа Гого, гладен, изнемощял, победи в силови битки всички яки мъже, също показа как всяко нещо става с мислене и техника, и адаптация. Използваха го колкото да снимат битката с дините (не знам дали след това някога пак са я пробвали с други играчи, но едва ли), но Ралица го обяи за мишок, който не го е срам, че не защитава жените. Не мога да коментирам дали Калин е по-красив, за мен в тези игри водещото е представянето и именно Гого е човекът. Simple Smile
А в този сезон сензацията е Ръждавичка. Simple Smile Дано не я затрият без време.

# 500
Даването на парите от Ръждавичка беше прекрасен жест. Надявам се сама да го е измислила. Напълно съответства и на дългосрочните и интереси. Подкрепи жена, недостатъчно силна за да и е конкуренция. Излезе добра и благородна в очите на публиката, а може и да беше искрен жест. Пари похарчени със смисъл. Тази вечер ще съм неочаквано за Пекин- дано спечелят с Калин и да се нахранят, малко да им се вдигне настроението. Ако може направо да си разменят дестинациите с Феномените. Каквито и да са "жълтите"- хора са и ми е жал за тях. Аз не бих могла да издържа.

# 501
Красив жест, но напълно безсмислен, Наталия беше там за цвят и колкото и добър човек да е, племето я мъкнеше на гърба си. Какъв смисъл има да се коалираш с играч, който е пътник от самото начало, а и Черешката никой не я гонеше, спечели си уважението на всички в племето на база представяне. Да не говорим, че такова правило в игрите няма: да купиш имунитет за друг. Просто инцидентно решение на сценаристите. Кой знае какво са си мислили - голяма находка е да показват Наталия вместо някой подготвен играч. Да, вярно, повдигаше им духа и стана част от това племе, в което всички се влюбихме. Но отпадна точно навреме - ако беше останала, едва ли щяха да победят в битката за оцеляване на племената (то пък не че победата им даде особено предимство), а можеха и да я загубят. Мисля, че Наталия нямаше да се справи с чувалите, скачането и плуването. Обаче накрая като отпадна - Лапунов е виновен!

# 502
За жълтите съм - трябва да хапнат тези хора!

В ИВ е имало 2 комплекта кубчета - лесен и по-труден вариант.

# 503
  • Варна
Довечера съм за Ръждавичка и Алекс. Няма шанс да уважа Пекин, без значение кой ще инсталират до нея.
Снощи Калин ми беше странен, влезе в някакъв обяснително оправдателен режим, напълно излишно.
Добър играч е, но и досега беше в удобна, сейф позиция. Така е по-лесно човек да покаже и изкара само доброто от себе си.
Други играчи нямаха този шанс.
А на  мен ми е интересно развитието и поведението им под стрес.
За красота - въпрос на вкус.
Не съм гледала нито една визитка, никога не го правя.
Едва след излизането на Крис потърсих и разгледах негови стари снимки.
Бил е/и още е/ красив мъж.

# 504
  • гр. Шумен
Я, Калин бил везни! Супер, моята зодия! И се чудя аз защо го харесвам! Пък то съм го била надушила подсъзнателно! 😁😁

Голямо мъчение ще му бъде при жълтите обаче, мале мале. Или поне аз така си мисля.

Първоначално си мислех, че довечера Ръждавичка най-накрая ще може да бие Пекин, обаче... като ви чета, се чудя вече. Аз много ще се зарадвам ако жълтите бият, ама то е само заради Калин. Обаче ако Пекин и в тази битка бие Ръждавичка... мале, мале... тя наистина където я хване, там я бие. 🤷‍♀️

Естестено няма как жълтите изведнъж да почнат да вземат битки. То един Калин не стига. Ама да видим по-нататък, тази седмица явно се очертава само загуби за жълтите.

# 505
...
Едва след излизането на Крис потърсих и разгледах негови стари снимки.
Бил е/и още е/ красив мъж.
Жена му беше писала някакъв постинг онзи ден и й разгледах профила - страшна хубавица!

# 506
Ръждавичка навсякъде по трасетата отвява д-р Пекин, победи я и в капитанска битка, когато втори беше Шопа, а д-р Пекни стана трета на изометрия. Единсвено д-р Пекин има повече сила за бутане и дърпане, но не си спомням да е размятала както Черешката кубове по трасето и да може да изпреварва играчи като Иво и Чикагото.

# 507
Ръждавичка навсякъде по трасетата отвява д-р Пекин, победи я и в капитанска битка, когато втори беше Шопа, а д-р Пекни стана трета на изометрия. Единсвено д-р Пекин има повече сила за бутане и дърпане, но не си спомням да е размятала както Черешката кубове по трасето и да може да изпреварва играчи като Иво и Чикагото.
Аз Черешки не виждам, само Костилки.
Е как няма ръждивата да е по-добре и свежа на терен от Пекинката. Едната са и готвили, прислужвали, наспала се, починала си..другата само сплетни крои, щото не може да спи и яде.
Лапунчо тренирал ли е някъде и къде, ако е ходил някъде. За мен той беше най-бързият на терена, като вятъра направо стрела. На пъзели не можахме да разберем, но иначе...много издържлив, раздаващ се, изобщо..може би с Калин са най-силните и добрите. Щеше да е драматичен финал, аз бях за Лапунчо.
Какво за зодиите и тръпката. Ми аз съм с тоз Алекс, ама....не го издържам хич, понякога има попадения, в началото пък изобщо не го дишах.

# 508
Току що изгледах интрото на тазвечершният епизод на Игри на Волята...Калин ще го пращат на елиминация до откат - това от Мирослав. При Феномените Ръждавочка и Алекс готвят същото за Чикагото и Сапунджиева....В шок съм.

# 509
  • София
Даването на парите от Ръждавичка беше прекрасен жест. Надявам се сама да го е измислила. Напълно съответства и на дългосрочните и интереси. Подкрепи жена, недостатъчно силна за да и е конкуренция.
Тук Ръждавичка постъпи като Пекин, да задържи слаб играч, заради сигурен глас.

Не харесвам идеята да се вкарват неподготвени участници, чието място изобщо не е в “Игри на волята”. Визирам Наталия, Дечо, русото недоразумение, което имаше вайръл клип в инстаграм и бъдещи “инфлуенсърки” с подобрения. Смятам, че заемат местата на много по-подготвени хора.

Калин ми е любимец, но за днешната битка съм за Ръждавичка. Нямам как да подкрепя Пекин.

Общи условия

Активация на акаунт