🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 8 504
  • 273
  •   83
Отговори
# 180
  • На морето!
Предпочитам скандалите пред “романтичните срещи”.

# 181
Пак ли мъжете ще дават роза? Не се ли редуват?
Шарминката за по-сигурно пак изпра! Тая баня за нищо я нямат Stuck Out Tongue Winking Eye
Радо за какъв се мисли, че трябва всички да му отговарят на въпросите и да му дават обяснения? Чудя се само защо Лили мълча през цялото време? Като някакъв предмет е!
Предаването съвсем изпростя, дано няма друг сезон!

# 182
Цял сезон гледаме мокрите сънища на Красимира

# 183
Ще се оправи положението с внос на нови лица.

Тихомир - зодия Риби - двойнствен и мятащ се, не може категорично да откаже, по ми харесва, че поне има идея, знае решението. Всъщност най-много иска спокойствието.

Чудя се само защо Лили мълча през цялото време? Като някакъв предмет е!
Лили имаше правилна, според мен, реакция на ставащото. Според мен я беше срам, че участва тук. И най-силно решение е да излезе, да не приеме на Радо розата.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 00:14 от Pepina_n3

# 184
  • here and now
Пак ли мъжете ще дават роза? Не се ли редуват?
Шарминката за по-сигурно пак изпра! Тая баня за нищо я нямат Stuck Out Tongue Winking Eye
Радо за какъв се мисли, че трябва всички да му отговарят на въпросите и да му дават обяснения? Чудя се само защо Лили мълча през цялото време? Като някакъв предмет е!
Предаването съвсем изпростя, дано няма друг сезон!
Ааа да мълчи. Видяхме ѝ контента и на нея ... брат!!

# 185
  • София
Положението вместо да се влошава, става трагично. Sweat Smile
Ситуацията не е хумористична.

# 186
Ауу, Фифица е продала панелка в Надежда и сега е важна с кеша 🤣🤣🤣. Ти да видиш.

# 187
Аз, четейки темата

# 188
  • here and now
Виктор  и Петър, като ги гледам така.. макар и изобщо да не си приличат си мисля, че са играли ролята на Зайо в училищните пиеси...

# 189
  • На морето!
Лили мълчи, защото още страда по Хени.

# 190
Красимира върти и двете, говори глупости на всяка за другата, после излиза и забравя всичко и се сваля, обаче вместо да се светнат, че и двете ги лъже и унижава на макс, те една друга се хващат за косите… жалка работа

# 191
Красимира е много объркана.
Единственият, който може да му даде наклон да вземе някакво различно решение от това да отиде до тоалетната е Радо Тушев зад камера.
Ама там Шерминатора е бетон...такъв ценен кадър се брани с цената на всичко.

# 192
Красимира върти и двете, говори глупости на всяка за другата, после излиза и забравя всичко и се сваля, обаче вместо да се светнат, че и двете ги лъже и унижава на макс, те една друга се хващат за косите… жалка работа
Без да иска го прави, само щом го поканят, излиза. Направил си е мускулесто тяло, защото се усеща колко не е Алфа-мъжкар като поведение. Не може едно решение да вземе - в следващия епизод ще му слушаме ариите на кого да даде роза.
Вечерта пак ще се види сигурно и с Киара. Пък защо не я заведе и на бар - май само Красо не е бил.  То било позволено да се излиза. Сигурно  и с мобилни телефони.

# 193
  • В Града на липите
Шанса на Киара пред Шермин е колкото на Перла 05 пред AEG.

# 194
Отсега казвам - много грозен епизод, а съм на първите 5-10 минути.

Общи условия

Активация на акаунт