🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 57 108
  • 1 435
  •   54
Отговори
# 1 425
Наистина Киара гони визия Шермин. Малко носа да дялне и е готова.

Сигурно, за да се хареса повече на Краси

# 1 426
Виждала съм Киара на живо по обяд без грим, много е красива в лице.
И във формата я даваха една сутрин без грим. На измита чиния прилича преди да се шпаклова.
 С грим е друго нещо.

# 1 427
Виждала съм Киара на живо по обяд без грим, много е красива в лице.
И във формата я даваха една сутрин без грим. На измита чиния прилича преди да се шпаклова.
 С грим е друго нещо.

Глупости. Съвсем нормална и много симпатична е без грим.

# 1 428
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да, нормално, красиво момиче.Дори кожата й беше чиста без петна и пъпки.
Страхотна е. И носа й е чудесен и пропорционален на лицето. Аман от изрязани,обезобазени героини от Coco movie.

Силикон също нямаше нужда да слага,защото е слабичка,нисичка и много й отиваха малки гърди.
Кога се е оперирала? Гърдите ще се наместят 2-3-ти месец. Дано е скорошна операция и затова са толкова високостоящи и криви.

# 1 429
Цитат
Силикон също нямаше нужда да слага,защото е слабичка,нисичка и много й отиваха малки гърди.
Точно нисичка не е Киара, иначе гърдите не и трябваха, да. Като на свинче звънче и стоят.

Ето я преди бомбите:

# 1 430
# 1 431
Стига с тези носове, много си е хубав носа на Киара, не трябва в никакъв случай да го пипа, защото ще си изгуби индивидуалността. Тази мода с носовете създаде клонинги от джукести жени с клъцнати носове. Ана-Мария се обезрази.

Киара изглежда много добре и без грим.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 05:03 от bonbonka6

# 1 432
За мен Киара е по-красива без грим.
П.с. Ана Мария каза, че сигурно ги е сложила скоро и че по нейния опит гърдите заемат крайната си позиция след около година.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 07:25 от Zara73

# 1 433
На Киара природата ѝ е дала красота, но самочувствие като че ли не достатъчно и доста лесно се впечатлява от приказки като на Шермин. Можеше да си сложи доста по-умерено количество силикон и да си запази свежия и младежки вид, а не да се превръща в крава. 
Много ми е тъжно, когато млад и красив човек така се обезобразява.

Новото момиче доста ми допадна, но наистина не пасва много на компанията. Но от друга страна холандският младеж е точно като за нея. Още повече, че Блага пък на него хич не му отива.
Така че няма да е лошо тази двойка да се разформирова и двамата нови да се вземат.

Предполагам новата сюжетна линия ще е дали Тихомир и Натали ще успеят да станат двойка и как Виктория ще се мъчи да им попречи.
Напоследък в камерата се хващат моменти между Орлин и Натали, в които двамата никак не се забавляват един с друг.

Как се определя победителят? Едва ли само една двойка ще остане до края, сигурно някаква друга процедура са измислили.

# 1 434
За мен Киара е по-красива без грим.
П.с. Ана Мария каза, че сигурно ги е сложила скоро и че по нейния опит гърдите заемат крайната си позиция след около година.
Тя е последния човек, който може да дава съвети за гърди. Гледахме разногледите близначки на Шерминатора цял сезон и пак от циците на Ана Мария сънувам повече кошмари и съм все още травмирана. Тя  е като ходеща антиреклама на силикона.

А по повод самочувствието на Киара - повечето гимнастички нямат самочувствие, защото са им вменявани куп комплекси през цялото им време като такива, а Киара, доколкото знам, е била и национал.

# 1 435
  • Бургас

Киара,промоционално Rolling Eyes
Дава повод на Шер-ментето да тържествува. Превърнала се е в нея. Надула е пазвата (едната гърда е по-надолу). Косата е същата разплетена метла. Жалко Rolling Eyes  Flushed Triumph Triumph Triumph
Май и нослето е пипнала.
Не й помага.

Общи условия

Активация на акаунт