🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 61 105
  • 1 493
  •   64
Отговори
# 1 470
Кой го интересува потомството? Юруш на силиконя и хиалуроня и това е. И на изпилените носове.

# 1 471
  • София
Това, че потомството ти няма да наследи преправения ти нос, що за аргумент е против това да го оправиш, ако ти е комплекс?

# 1 472
  • Варна
Също отдавна си мисля, че КрасимирЪ си крие годините, лисицата такава, за да кълват младичките рИалитетки (старлетки).

# 1 473
Също отдавна си мисля, че КрасимирЪ си крие годините, лисицата такава, за да кълват младичките рИалитетки (старлетки).

Ами кълват си. От всички ергени, особено първите 3 за един мъж се бореха 20 жени, за 4 сезон бяха по 5-6 на човек, а Красчето оправи 3. при положение, че му се падаше една LaughingMask

# 1 474
Елена от с2 е пуснала пост, че приключва с работата в риалитата. Споменава и че някои продуценти са й вгорчили живота. Дали има предвид Тушев и Любов в рая? Тя беше редактор.
За Тушев става дума, тя се разцепи да мрънка през цялото време. Сега като гледам наистина е било потресаващо всичко - като гледате къде живеят участниците, как си представяте, че е екипът.
Пък и е трябвало 3 седмици да търпи Шермин.

# 1 475
Красимира за мое изумление се оказа много вървежен, и онази Симона го беше харесала.
Хайде на външност донякъде разбирам, но това мишкарско поведение-не.

# 1 476
Това, че потомството ти няма да наследи преправения ти нос, що за аргумент е против това да го оправиш, ако ти е комплекс?
Защото един нос не би трябвало да ти е коплекс, ако имаш акъл в главата и го приемеш за индивидуалност.

# 1 477
Елена от с2 е пуснала пост, че приключва с работата в риалитата. Споменава и че някои продуценти са й вгорчили живота. Дали има предвид Тушев и Любов в рая? Тя беше редактор.
За Тушев става дума, тя се разцепи да мрънка през цялото време. Сега като гледам наистина е било потресаващо всичко - като гледате къде живеят участниците, как си представяте, че е екипът.
Пък и е трябвало 3 седмици да търпи Шермин.
Слушах й подкаста при някакво момче.
Някой от участниците, на който е взимала синхрон, се е разревал и разчувствал много, тя е задала въпрос защо и след това е станала и го е прегърнала. След това операторът й е казал, че ще си има проблеми с пост-продукцията, че не е задълбала, за да може да се разстрои още повече и после да ходи да го снима в къщата как реве.

# 1 478
Щеше да е интересно, Краси да е в традиционния Ерген, сам сред 15 жени., които се борят за неговото сърце. Боже какво колебание щеше да падне, а пък какво пране! Не ми се мисли!

# 1 479
Красимир е набор '88,намерих инфо-рождена дата,месец,три имена..
Давах му между 40-42/3г.

# 1 480
Красимир е набор '88,намерих инфо-рождена дата,месец,три имена..
Давах му между 40-42/3г.
Къде намери инфо?

# 1 481
  • София
Щеше да е интересно, Краси да е в традиционния Ерген, сам сред 15 жени., които се борят за неговото сърце. Боже какво колебание щеше да падне, а пък какво пране! Не ми се мисли!

Никакъв шанс.
Ергенът трябва да:
1) Да може да говори
2) Да излъчва визуално някаква класа, да може да го играе джентълмен
3) Да е поне малко привлекателен

# 1 482
Diavolo, Кратун го остави, така като гледаш новите трима ергени от новия класическо-хибридно-балкански сезон, има ли там такъв? Joy

# 1 483
  • София
Защото един нос не би трябвало да ти е коплекс, ако имаш акъл в главата и го приемеш за индивидуалност.
Айде сега, такива носове има, които колкото и акъл да имаш в главата, по-хубав няма да стане. Всеки има право да се освободи от комплексите си. Това не означава, че му липсва акъл.

# 1 484
По повод корекциите (много полит коректен термин, между другото), хайде да не се правим, че в тази тема поне половината потребители не са я с ботокс, хиалурон, блефаро или друга пластика. Ок, и аз сигурно скоро ще си сложа/направя някое от изброените и не мисля, че това е важно за външния вид на поколението ми. Обаче да наричаме лек за комплекси извращения като носа на Шермин или новите дини на Киара, хайде няма нужда. Виж, на Ангелкова за ринопластиката адмирации, ето това е положителна промяна!

Общи условия

Активация на акаунт