Защо аз не държа ампули морфин, така, да си имам.
Сравнението на цигари с алкохол и наркотици е направо безумно.
Учудвам се, че не се прави разлика между тях и какво влияние оказват на зависимия и околните му съзависими същества.

, най-вече по кръчми или лятото на открито и това е. През останалото време се случва да не запаля и по 4 - 5 дни. Но пълното отказване ме е дразнило, правила съм го няколко пъти (2 бременности и 2 опита по 2-3 месеца).
Но съвсем накратко: след първата доза абстиненция няма - нито физическа, нито психическа. Тийнът пробва, след това чака ден, два, пет, десет - няма и няма нищо! Опитва пак, този път 2-3 дни поред, спира - пак няма нищо! И след няколко такива опита с кратки серии и дълги почивки след тях решава, че всичко, с което са го плашили, всъщност не е вярно. И се подкарва редовно. Защото вече е убеден от личен опит, че за него няма никакви последици.
Човек, който едни цигари не може да спре, тръгнал да обяснява на някого, дето е спрял хероина, как се освобождавал човек от зависимости и какви били рисковете...
Обясних и, че най-приятно е в момента на инжектирането на дрогата и непосредствено след него, т.е. точно сега. Тя сви рамене и каза, че не усеща нищо особено - леко и е затоплено отвътре, леко отпуснато и това е. Но какво му е толкова прехваленото приятно, че хората се закачат, просто не разбира.
Разликата между неговото и моето IQ е 4 точки, но на мен не ми се налага да откривам сам нов метод, а само да използвам съществуващия и много добре описан. Така че успях.
Обясних и, че най-приятно е в момента на инжектирането на дрогата и непосредствено след него, т.е. точно сега. ТяПрепоръчани теми